Pisala...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Aloha napisal/-a:Uf, js sm pa kar se tega tiče ala Blondinka s Harvarda...
Zmer mam ene kosmate, skakajoče, binglajoče, svetlikajoče se kulije in svinčnike... Mau si morm popestrit dougočasne ure predavanj/učenja... In pol sošolke umirajo od smeha. Ja, ja
jst mam tut enga tazga..uno ribco nemo..tak oranžen svinčnik k ma na konc polnu perja,vmes med perjem pa nemo k svet k pišem..so čist vsi navdušen and njemu
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aha, Simon@, js mam tut rada take pernate... Trenutno mam rozast perje, vn pa una didl miš štrli in js to veselo uporablam na faxu in se mi še fino zdi
Drgač pa mam še zbirko takih ptičou različnih barv pa frizur... jah, treba je mau.
Drgač pa mam še zbirko takih ptičou različnih barv pa frizur... jah, treba je mau.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
pr nas se pa vedno ful kulijev najde in pol pač kašnga zaplenim. znamka mi niti ni važna, mi je pa ful važno, da kuli tekoče piše (ne vem, kak nej to drugač razložim) in pa velik plus je, če se ga da udobno držat (da ma tam spodi tisto gumo al plastiko čez, k me ful hitro vse žuli).
nalivniki mi pa sicer ful lepo pišejo, samo mnogo prepočasi.
nalivniki mi pa sicer ful lepo pišejo, samo mnogo prepočasi.
...just breathe...
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
barvni Stabilo kemični, penkalo in tehnični svinčnik
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni je v bistvu vseeno kakšno kulico mam, da le piše in ne packa. Svinčnik pa obvezno tehnični, res se mi ne ljubi vedno nekaj šiliti.
Najraje mam eno črno pisalo, ki sem ga dobila zraven k akti.
Najraje mam eno črno pisalo, ki sem ga dobila zraven k akti.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
jaz mam najraje svinčnik H, ne HB - mi preveč maže, ker sem levičarka. od kulijev pa Pilot oni čist preprosti - najbolj poceni zadnjič pa mi je prišlo na misel, da bi spet začela uporabljat penkalo, samo se ga ne spravim kupit
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men so tud pilotovi zakon!! ker so tanki in se da z njimi res lepo pisat! in se nikoli ne razmaže! pa tudi drugače mam doma skor use od njhove firme od tehničnih svinčnikov do alkoholcev....sm se že kr nekak navadla tko da vedno pol pilota kupim
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:spomnem pa se k sm učasih zbirala tiste kuglce k so ble u mincah lol
haha jst tud jst sm jih mela pol na konc že za ceu kinder jajčk
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
Lol js sm tut zbirala tist se spomnm en moj sošolc (v osnovni) je usakmu k mu je dou prazno bombico od nalivnika dou čist novo polno
Drgač glede pisal pa js tut mam najraj Pilotove k so mi zakon k se nč ne razmazujejo
Drgač glede pisal pa js tut mam najraj Pilotove k so mi zakon k se nč ne razmazujejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov