Pisala...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja jst sm mela tiste čist navadne k so bli čist navadni vložki k jih je blo treba preluknat...pa se je dal tud barvne dobit. pa sm vedno pol bunkice vn rezala
neki časa sm mela pa tud une za levičarje k so mi bli ful ušeč k so natanko pisal...pa sm pol tud tiste tamale srebrne bunkice vn dajala iz konice nalivnika
neki časa sm mela pa tud une za levičarje k so mi bli ful ušeč k so natanko pisal...pa sm pol tud tiste tamale srebrne bunkice vn dajala iz konice nalivnika
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
od svinčnikov mora bit tehnični svinčnik...
kuli pa sovražm črne barve pisavo...mi je vseen,sam ne sme bit črta predebela in sam kuli predebel...
...najbolj kul so reklamni,modre barve pisava in da mehko piše....
kuli pa sovražm črne barve pisavo...mi je vseen,sam ne sme bit črta predebela in sam kuli predebel...
...najbolj kul so reklamni,modre barve pisava in da mehko piše....
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
zadnje čase uporabljam predvsem pisala Stabilo imam to srečo, da vse dobim od mamine prijateljice-vedno ko pride na obisk mi jih par prinese (+ blokce )
pišem predvsem s temi nalivniki, ki naj bi bili za levičarje, čeprav sem desničarkaˇˇ(mam roza in modrega)
ˇˇtrenutno najljubši
ˇˇsicer je grd, samo piše pa ful lepo
pišem predvsem s temi nalivniki, ki naj bi bili za levičarje, čeprav sem desničarkaˇˇ(mam roza in modrega)
ˇˇtrenutno najljubši
ˇˇsicer je grd, samo piše pa ful lepo
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
hm... jst ponavadi uporabljam pilot, ker se ne razmažejo in je res najboljši, pa seveda tehnični svinčnik pilot drugače pa so mi zelo fajn taki, ki imajo tanko konico... pa tudi nalivniki.. sicer pa ne preveč kompliciram...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Tut js najraj pišem s Pilot navadnimi kuliji in se mi zdi, da je tut moja pisava z njimi najlepša
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
noben specifičen. odvisn kira kulica pride prej v roke. ponavadi jih vedn nekje doma najdem, dobim na sejmih, v raznih podjetjih, na studentih itd. zanimivo, ker na takšen način se mi jih skozi leto nabere ohoho... čist preveč. tak, da nikoli ni potrebe po nakupu novega
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Tudi jaz pišem s tem, mam rozastega.. Mam pa še navaden svinčnik Stabilo, ko je podoben temu..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, js sm še kr u stilu bjonde s Harvarda ...
Sam da je kiči, pisano, rozno, porisano, svetleče in pernato .
Navadno je dougočasno.
S takimi pisalci sm si svoje cajte nardila zabauno še najbl bedno, neinteresantno in zaspano predavanje.
Sam da je kiči, pisano, rozno, porisano, svetleče in pernato .
Navadno je dougočasno.
S takimi pisalci sm si svoje cajte nardila zabauno še najbl bedno, neinteresantno in zaspano predavanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov