Piramida

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 15. Jul. 2008 6:56

mojega fotra so tudi zvlekli nedolgo nazaj v avstrijo.. na enako lokacijo kot si opisala. vsi so bili ful zrihtani in zunaj parkirani sami dragi avti. no, ker je blo mojemu atiju rečeno, da se gre za en kao nov šiht, se je temu primerno tudi oblekel (se pravi bil je lepo urejen ampak ni mel ravno armanija na sebi) in ga sploh niso not spustili! kr bi kao kvaril izgled popolne elite al kaj :stupid: sicer pa je, potem ko je zvedel za kaj pravzaprav gre, bil vesel da ni šel not.

poznam pa enga tipa, ki je šel v ta biznis in je opeharil najboljše kolege, da so mu dali keš in se je on tip lahko širil. ampak itak, bi moral skoooz najt nek nov folk da bi se ti zaslužel povečeval. edini pravi zaslužkarji tukaj, so tisti na samem vrhu tega (piramidnega) sistema.
bolje, da ta čas in živce investiraš v en pošten job, kjer si ziher da boš za tisti svoj trud tudi plačan.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
love18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a love18 » 15. Jul. 2008 7:27

verjetno so ti že drugi odgovorili da stran od tega..midva s fantom sva bila tudi že povabljena v ta "biznis" in sma skoraj nasedla! en prijatelj naju je pavabil in je še zrihtal kao sestanek z njegovo šefico..in morm rečt da je bila ženska zelo prepričljiva..sam nama je tud use po piramid dišal in sma rekla da boma najprej počakala da vidma če bo najinemu prijatelju uspelo v tem ali ga bojo sam nategnl..in kaj je bilo? še zdaj odplačuje dolgove!! po njegovem bi migel imeti že miljonce! tku d res stran od tega ! ker ni nič drucga kot PIRAMIDA ja!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 25. Jul. 2008 9:32

jap mani je tudi to poznano mej kolega neki omenju za avstrijo (baj de mim to je pri nas nelegalno) še sama nisem mogla vrjet kako je lahko tako naiven da jje zagrabu za to...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Nov. 2008 17:47

za tiste, ki ste bli in poznate.Itak, en kolega naju nateguje za Avstrijo da bi šla, natančneje v bližnjo okolico Gradca in mene res zanima ime podjetja, če bi kdo vedel.Majo svoj logo, nek smajli v obliki piva.
Sicer tud mal ne verjamem v take stvari in na kraj pameti mi ne pade da se grem kej tazga, ampak useen me ful zanima.Med drugim me zanima, če mi zna kdo pojasnt zakaj taka skrivnostnost okol teh stvari če so pa kao legalne?
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 11. Nov. 2008 14:21

densy napisal/-a:Kaj pa forex?

osebno poznam ene par ljudi ki so na ta na čin zaslužili velikooo denarja.

Hmm...tudi sama osebno poznam folk (frendice, frende) k se bavijo s tem (tud tko bl potihem delujejo) in resnično služijo denar. So mi že razlagali zakaj se gre, sam nisem povsem razumela. Neki da vložiš kolikor pač želiš...1000,2000 € in potem dobivaš kukr neke obresti na menjavo dolar-evro oz. valuto??? Tud po 200€/mesec. Neki v tem smislu uglavnem. Firma pa baje deluje v MB.
:arrow: http://www.poteza.si/si/tradeport.cp2?c ... &linkid=40
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 20. Nov. 2008 20:41

jaz ti svetujem,da sam bejžiš stran od tega sranja.nč ne boš pridobila,sam zgubla boš ful...lej en ma pod sabo folk,od tega folka ma še vsak pod sabo nekej folka itd...in ti boš nekje proti dnu piramide in vsak,ki je višje bo od tebe mel kao nek profit,ti pa ne boš pršla nit do prve stopničke vrjemi mi.
moj prvi tip(že sedem let je od tega)...en ga je nafukal za amway in je zagrizu v trnek,ker je nasel tem nabijanjem.pol je hotel še mene spravit tam(Bla sem tik pred polnoletnostjo)sam mene se ni dalo tam prepričat,ker sem vedla,kam to pelje,saj je tud moja teta tem nasedla,pol se pa več ni ven vidla.Mene je bivši pelal na amwayev koktel parti v grosupeljski motel...blo mi je muka...pa še morala sm se "kao poslovno" vštimat...ajme muke moje...trpela v unih oblekah,trpela med unih snobih...pol pa čez kak mesec sm mela rojstni dan in ne moreš vrejet,kako darilo sm dobila(kajti faantiček je bil vztrajen)-karte za amwayev seminar v ljubljanski Hali Tivoli...dej ej skorej 4 ure poslušat nečije poslovne uspehe v tem podjetju in na kolkih procentih so itd...ma seveda,kdor je pri jaslih ma skos večje možnosti...
ej to ti je sam sranje in pranje keša,vsaj tak se mi zdi pa moraš namukavat folk,da gre not al pa da kupuje njihove extra drage izdelke...tko voli nek izvoli,sam jaz-ne hvala!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]