Pesem na pogrebu

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Avg. 2006 15:02

Pa kaj pol če je taka tema. To kar je nekaterim čist morbidno in absurdno, je lahko za druge zelo zanimivo. Okusi in zanimanja so različna. Če tema ni po vašem okusu, je ni treba brat in odpirat.

In zakaj bi morala bit 'smrt' ena tabu tema??? Vsi bomo enkrat umrl in ne vem zakaj jo ne bi smel omenjat dokler smo živi.

Če se lahko pogovarjamo o 'velikosti lulčkov' se lahko tud o smrti. Vedno je neki narobe: če se ne kregate o tem, da tema že obstaja, se pol obesite na vsebino teme. Chill out people.

Forum je itak za zabavo in naj vsak piše tam, kjer mu je zanimivo.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 19. Avg. 2006 15:14

Jz bi rada, da me skurjo :D Vem, da se to dans več ne dogaja, sam v starih časih so velikrat zakopal še žive ljudi, ki niso vedl a so živi al mrtvi, pol je pa tist k je took zatrjeval, da je bla oseba še živa dosegu to, da so izkopal in v trugi našl to osebo čist drugač obrnjeno , pa pogrizene roke je mela, verjetn zarad panike in groze... u glavnem k sm to slišala, sm bla prepričana, da hočm žaro :)
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Avg. 2006 15:25

allessya napisal/-a:Pa še nekaj me zanima, če smo že pri taki temi, pa da ne bom ravno nove teme odpirala, kar zraven tega lahko odgovorite...
Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?

Jst bi rada da me upepelijo ko umrem in stresejo nekje na Manhattnu v New Yorku.
Glede pesmi pa Funeral Blues al pa Calling for angels.
Zadnjič spremenil Latte, dne 19. Avg. 2006 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 19. Avg. 2006 15:52

:lol: kere pobozne zelje imaste eni, ma kaj ti bo ce te stresejo na Marsu, boli te k. ker tebe tak al tak nebo vec. Men osebno mi je cist cist vseen, kar bo ceneje :D Le da ostanem v lepem spominu pri ljudeh.
Gone
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 19. Avg. 2006 16:21

no da še js svoje napišem. pr babici na vasi so nevem kok let nazaj odprl krsto ene mlade punce ker je bilo nekaj dvoma o tem kako je umrla..in so najdl kosti brez prstov pa nevem kaj je še vse mankalo...babi mi je to pravla..ker je baje poznala starše. drugač je bla pa v isti vasi še ena podobna..kjer so eno starejšo gospo pustil v vežici čez noč..naslednje jutro naj bi bila pokopana..ampak sred noči se je ona zbudila..baje je celo noč čakala v vežici in zutri ko je prišel pogrebnik in odpru vrata je una stekla mim njega. ta se je tok ustašu da je njega skor kap.sicer ne vem kok je vse to res al ne, nič ne bom trdila..ampak po vseh teh zgodbicah bi js najraj vidla da se pr men ornk prepričajo če sm mrtva pol pa nej počnejo kar hočjo..čeprov mi je nekak ljubša ideja žare kot pa gnit nevem kok let pod zemljo.
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 19. Avg. 2006 16:56

Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 19. Avg. 2006 17:05

Definitivno žara in definitivno brez "Tišine". Z eno veliko sončnico kot ikebano / šopek, se pravi brez tone in pol cvetja, ki itak umre v par dneh, ter eno svečko, da bo bolj toplo.
Tih pogreb v krogu najbližjih, brez tetk / stricev / bratrancev / sestričen po 3 kolenu, sosedov in ostalih ljudi, ki jim je en drek mar zame, ampak pridejo da se pokažejo, da imajo novo obleko, nov avto, novega partnerja,....
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 19. Avg. 2006 17:14

Zadnjič spremenil sončk, dne 30. Okt. 2010 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Avg. 2006 20:23

zadnjic sem na pogrebu mame od prijateljice slisala od Marjane Drzaj...Poletna noc...zenska je tak dobro zapela in vse emocije...v glavnem > :cry:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Avg. 2006 22:33

Men se zdi, da na pogrebu sploh ni važen kera pesem je, če ti oseba velik pomen, je itak sploh ne poslušaš oz. te vsaka pripravi do joka :cry:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 20. Avg. 2006 8:48

na pogrebu od prijateljice so spustil orion lady-siddharta... to je biu njen komad se iz osnovne... vsi k smo to vedl smo v trenutku jokat zacel...

jz nevem ker komad bi hotla... vrjetn my immortal-evanscence...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Avg. 2006 8:58

Mislim, da vem, o katerem pogrebu govoriš :( ..pred kakim mesecem?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 20. Avg. 2006 9:08

ja...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 15. Jan. 2008 13:49

K je meu pa pogreb od moje mamice kolega so pa zavrtel komad od Dan D-Čas.Moja mami ga še zdaj po enmu letu pa pou ne more slišat.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 15. Jan. 2008 17:39

js bi bla po smrti rada v krsti in komad Only love... Že zdej k ga slišm, se kr naježm ja... Sicr je pa useen kaj nrdijo z mano, sej me tko ne bo več tle.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov