Pesem na pogrebu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
žara definitivno
glede pesmi pa nevem..
meni najljubše so te 3:
aerosmith - don't wanna miss a thing
all saints - never ever
bon jovi - bed of roses
glede pesmi pa nevem..
meni najljubše so te 3:
aerosmith - don't wanna miss a thing
all saints - never ever
bon jovi - bed of roses
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Faaak, kera morbidna tema ... Ampak okej, bom odgovorila vseen.
Jst si želim, da me upepelijo, ker kot že mnogi pred mano, hočem bit 100% mrtva... Pa se je dogajal, sicer leta in leta nazaj, da se je folk zbujal, recimo v vežicah, ko so trupla ležala vsako v svoji krsti in so imel naštimane take zvončke, da če si se pač nekako zbudil, da si pozvonil (zvonček je bil prtrjen na prst), pol so te pač slišali in ne zakopali, ne. Jao, no grozn je o tem razmišljat.
Sem pa letos našla (da ne boste misli, da ele dneve samo iščem kraj, kjer želim, da me raztresejo) en popoln kraj, morje, mir, pečina... In želim si, da bi me dve ali pa tri osebe, ki so mi pomenle največ, pridejo tja z mojim pepelom in me stresejo v morje.
Glede pesmi pa - res si ne predstavljam, da bi se na pogrebu vrtela popevka od skupine All saints, kot je recimo napisala SapraVeronika.
Zdej bo pa počasi dost o tem ...
Jst si želim, da me upepelijo, ker kot že mnogi pred mano, hočem bit 100% mrtva... Pa se je dogajal, sicer leta in leta nazaj, da se je folk zbujal, recimo v vežicah, ko so trupla ležala vsako v svoji krsti in so imel naštimane take zvončke, da če si se pač nekako zbudil, da si pozvonil (zvonček je bil prtrjen na prst), pol so te pač slišali in ne zakopali, ne. Jao, no grozn je o tem razmišljat.
Sem pa letos našla (da ne boste misli, da ele dneve samo iščem kraj, kjer želim, da me raztresejo) en popoln kraj, morje, mir, pečina... In želim si, da bi me dve ali pa tri osebe, ki so mi pomenle največ, pridejo tja z mojim pepelom in me stresejo v morje.
Glede pesmi pa - res si ne predstavljam, da bi se na pogrebu vrtela popevka od skupine All saints, kot je recimo napisala SapraVeronika.
Zdej bo pa počasi dost o tem ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ja saj vem ja
sam če bi se me mogl spomnt s kero pesmico, pa ne govorim ravno o pogrebu bi se me s kero tako..
sam če bi se me mogl spomnt s kero pesmico, pa ne govorim ravno o pogrebu bi se me s kero tako..
Waves of sound they move my body
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Nisem si še napisala pesmi za pogreb. Še ne čutim, da je čas.
- šmrketa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2006
men pa naj zavrtijo pesem Bittersweet simphony v izvedbi coldplay
aja pa raje bi mela krsto, pa zraven kak mobi al pa kak tisti telefonček(wokitoki) za vsak slučaj, če se zbudim
sam po drugi strani pa bi raje mela žaro, ker nebi rada, da bi moje telo tam razpadalo, pa gnilo nekje 2 m pod zemljo. to sem vendarle jas!
aja pa raje bi mela krsto, pa zraven kak mobi al pa kak tisti telefonček(wokitoki) za vsak slučaj, če se zbudim
sam po drugi strani pa bi raje mela žaro, ker nebi rada, da bi moje telo tam razpadalo, pa gnilo nekje 2 m pod zemljo. to sem vendarle jas!
And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
pupa007 napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:Ko nekoga skurijo ga napihne, nena ga dvigne
Zara al krsta? Hmm, rajsi zara da sem za ziher sla pa nebo pol kake panike v krsti 10 m pod zemljo ce pa ze krsta, te pa mi naj dajo en mobitel not (s polno baterijo) da poklicem naj pridejo po mene
1. truplo se tud dvigne... zarad mene se lahk tud napihne to ne vem, sm pa slišala da se dvigne... vidla pa hvala bogu še nisem, in tud nočem nikol...
2.a mislš da bi mobitel lovil,če bi bil 10m pod zemljo...
3. krsta ni 10m pod zemljo, ker skopajo sam 2 metra...
no jaz pa sem vidla kak to zgleda in se je truplo napihnilo.. nix nisn vidla da bi ga kaj dvignilo
za 2. in 3. tocko pa sn samo tak za finto rekla no
Hello, 911. I''m on fire!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
punisher napisal/-a: ko je enkrat 4m3 zemlje nad krsto ta samo poci in se sesede ... prevelik pritisk ...
LOL, kašne maste eni. Si že kdaj slišal za eksaminacijo?
Npr. da pride do špekulacij kako je oseba umrla. V takem primeru lahko krsto izkopljejo in nardijo obdukcijo na mrtvem telesu (temu se reče eksaminacija). Če bi se krsta in vse skupaj sesedlo, potem taka izvedba ne bi bla mogoča.
Vse se lahko ohrani leta in leta, le da truplo v krsti zgnije in ostanejo samo kosti.
Kakorkoli, krsta definitivno ne poči in nič se ne sesede.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst nočem nobene pesmi na pogrebu, ker sploh nočem klasičnega pogreba in cele trume ljudi, ki bo jokala za mano.
Ubistvu sm samo 3 osebam povedala, kaj hočem da nardijo z mano, ko bom pač umrla tko da ... oni že vejo kaj narest!
Drugač pa ja hočem, da me upepelijo!
Ubistvu sm samo 3 osebam povedala, kaj hočem da nardijo z mano, ko bom pač umrla tko da ... oni že vejo kaj narest!
Drugač pa ja hočem, da me upepelijo!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
Frenkie napisal/-a:punisher napisal/-a: ko je enkrat 4m3 zemlje nad krsto ta samo poci in se sesede ... prevelik pritisk ...
LOL, kašne maste eni. Si že kdaj slišal za eksaminacijo?
Npr. da pride do špekulacij kako je oseba umrla. V takem primeru lahko krsto izkopljejo in nardijo obdukcijo na mrtvem telesu (temu se reče eksaminacija). Če bi se krsta in vse skupaj sesedlo, potem taka izvedba ne bi bla mogoča.
Vse se lahko ohrani leta in leta, le da truplo v krsti zgnije in ostanejo samo kosti.
Kakorkoli, krsta definitivno ne poči in nič se ne sesede.
si ziher da ne poci ; ... in zakaj bi nekdo izkopaval krste oz. zakaj nakatere lahko potem upepelijo ... ce kaj pregledajo potem to pregledajo preden osebo pokopljejo ... saj jo lahko tudi kasneje, samo ne mores pricakovati da bo krsta ostala cela, ker ce ne poci takoj, poci pa v rok nekaj let sigurno, saj ves, les tudi gnije ...
eksaminacija ?? te besede ni v slo. jeziku ...
prevec CSI gledas
in ja, med drugim sem gledal MythBusters-e ko sta tipa vzela najmocnejso krsto katero se je dalo dobiti (delno je bila kovinska) ... eden je sel notri s kamero, kisikom ... potem pa so ga zasuli z zemljo, se polovico niso gor stresli se je truga ze zacela upogibati in pokati ... potem so seveda prekinili
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
am glede pesmi niam pojma..bi pa rada eno zalostno bolj..nekaj v smislu Goodbye my lover od James Blunta..
mene je ful strah, da bi se zbudla v krsti..tak, da bi vrjetno raje vedla, da me upepelijo..čeprav sem že čula, da bi naj se med tem, ko te zažgejo tut zbudo za nekaj sekund, ker je tak pritisk v telesu..
Pa tut rada bi mela grob..tak, da se vidi, da sem bla na tem svetu..da vsaj nekaj pustim za sabo..
Drugač pa sem še mlada in ne razmišljam dosti o smrti..upam, da me še vsaj kakih 60 let življenja čaka pred menoj
mene je ful strah, da bi se zbudla v krsti..tak, da bi vrjetno raje vedla, da me upepelijo..čeprav sem že čula, da bi naj se med tem, ko te zažgejo tut zbudo za nekaj sekund, ker je tak pritisk v telesu..
Pa tut rada bi mela grob..tak, da se vidi, da sem bla na tem svetu..da vsaj nekaj pustim za sabo..
Drugač pa sem še mlada in ne razmišljam dosti o smrti..upam, da me še vsaj kakih 60 let življenja čaka pred menoj
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uff...men je pa prou vseeno kaj bodo nardil z menoj...mene tam itak več nebo, tko da naj nardijo kakorkol jim bo odgovarjalo. Al me pokoplejo al pa zažgejo žara se mi tko grozljivo sliši...tko, da nekih posebnih želj o tem nimam...
Mogoče bi si sam pesem izbrala...sam je afkors nimam izbrane, ker afkors ne razmišljam o takih temah...
Mogoče bi si sam pesem izbrala...sam je afkors nimam izbrane, ker afkors ne razmišljam o takih temah...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov