Pesem na pogrebu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
Blood, Sweat and Tears - And When I Die
najboljši deu mi je:
And when I die, and when I'm gone
there'll be, one child born
in this world
to carry on, to carry on
drgač sm biu pa zj pred dvema tednoma tut na enm pogrebu od sorodnice oh ja RIP.. pa smo usi vedl kerga komada noče met... je že doskrat prej ob takih debatah govorila da na njenm pogrebu pa niti slučajno ne bo noben igrou te bedaste Tišine.
najboljši deu mi je:
And when I die, and when I'm gone
there'll be, one child born
in this world
to carry on, to carry on
drgač sm biu pa zj pred dvema tednoma tut na enm pogrebu od sorodnice oh ja RIP.. pa smo usi vedl kerga komada noče met... je že doskrat prej ob takih debatah govorila da na njenm pogrebu pa niti slučajno ne bo noben igrou te bedaste Tišine.

-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Bageera napisal/-a:allessya napisal/-a:Jaz bi kar žaro.Ker me je strah, da bi se pol kje spodaj zbudila, pa ne bi mogla ven, kar se je pri nekaterih že dogajajo
![]()
Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja...![]()
Zdaj ne vem kako je s tem, ampak vem, da so se dogajale takšne stvari. Ko so odkopavali kakšne ostanke, so naleteli na obrnjena trupla, na ostanke blaga iz krste za nohti in podobno, kar naj bi kazalo na to, da se je človek še zbudil in praskal in se poskušal rešiti.

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
pupa007 napisal/-a:wannabe napisal/-a:Moja biuša kolegica s paralelke je bla ceu čas zravn ko je umiru njen oči. Tko da, nočm vedt kako je to!
js tud rajš ne bi vedla...
Tega pa jz tud nočem vedet. Pomoje more bit groza in se tega cel življenje spominjaš

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Samo Tišine ne želim! Vse ostalo mi je vseeno.
Aja za pokop,..pa obvezno želim Žaro! Ker si ne želim,da me požrejo črvi in da mi nohti, lasje ne rastejo več. In ne želim da meni drage osebe razmišljajo da me žrejo črvi,...a-a no go.
Aja za pokop,..pa obvezno želim Žaro! Ker si ne želim,da me požrejo črvi in da mi nohti, lasje ne rastejo več. In ne želim da meni drage osebe razmišljajo da me žrejo črvi,...a-a no go.
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 17. Avg. 2006 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
uh meni je glasbo vseeno, karkoli se jim bo pač ljubl poslušat. se mi zdi da bom mela bolj mal besede pri tem
drugač pa defenitivno žara. jaz imam celo že grob kupljen
hehe. pač ko sva z mojim lubijem njegovega očita pokopala, sva dala žaro in zdej je v tistem grobu prostora še za 3 žare. tko da tut stroškov ne bo pretiranih, samo črke. 

drugač pa defenitivno žara. jaz imam celo že grob kupljen

-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ko nekoga skurijo ga napihne, nena ga dvigne
Zara al krsta? Hmm, rajsi zara da sem za ziher sla pa nebo pol kake panike v krsti 10 m pod zemljo
ce pa ze krsta, te pa mi naj dajo en mobitel not (s polno baterijo) da poklicem naj pridejo po mene 

Zara al krsta? Hmm, rajsi zara da sem za ziher sla pa nebo pol kake panike v krsti 10 m pod zemljo

Hello, 911. I''m on fire!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
No pr men naj zavrtijo od
Faith Hill = There you will be
ali pa od Evanescence = My immortal
Najraje vidim, da me upepelijo, ker si ne morem predstavlat, da bi bla nekje večno zaprta in gnila pod zemljo...
Drgač v tiste zgodbice, da se lahko spet zbudiš ne verjamem, ampak vseeno hočem, da me skurijo, ker če me ni več, naj me dobesedno nikjer ni več, naj me stresejo nekje po travi - na svobodo 
Faith Hill = There you will be
ali pa od Evanescence = My immortal
allessya napisal/-a: Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
Najraje vidim, da me upepelijo, ker si ne morem predstavlat, da bi bla nekje večno zaprta in gnila pod zemljo...

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Prvič-sploh nočem met pogreba ampak zabavo (npr.Kitajci se veselijo, ker praznujejo pokojnikovo življenje in ne smrti!) pa še to samo za najdražje.
Drugič-ja, jst si tud želim da me upepelijo, potem pa raztresejo po različnih krajih
Kar se tiče pa pesmi, bi jih pa zagotovo vrteli več (ker bi bila zabava) in tiste must have so:
Rammstein-Ohne Dich
The verve pipe-Bitersweet simphony
Linkin park-In the end
Peter Gabriel-The tower that ate people
Louis Armstrong-What a wonderful world
Marylin Manson-Sweet Dreams
Metallica-St.Anger
Depeche mode-John the Revelator
Depeche Mode-Personal Jesus
Hm,z mano bojo mel velik dela tudi po smrti
Drugič-ja, jst si tud želim da me upepelijo, potem pa raztresejo po različnih krajih
Kar se tiče pa pesmi, bi jih pa zagotovo vrteli več (ker bi bila zabava) in tiste must have so:
Rammstein-Ohne Dich
The verve pipe-Bitersweet simphony
Linkin park-In the end
Peter Gabriel-The tower that ate people
Louis Armstrong-What a wonderful world
Marylin Manson-Sweet Dreams
Metallica-St.Anger
Depeche mode-John the Revelator
Depeche Mode-Personal Jesus
Hm,z mano bojo mel velik dela tudi po smrti

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov