Pesem na pogrebu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Hey.
Malo tak tak tema, ampak vseeno. Ker komad si zelite da bi vam na pogrebu zaigrali?
Idejo sem dobla na enem drugem forumu
Meni naj zaigrajo od Alphaville - Forever Young
Malo tak tak tema, ampak vseeno. Ker komad si zelite da bi vam na pogrebu zaigrali?
Idejo sem dobla na enem drugem forumu
Meni naj zaigrajo od Alphaville - Forever Young
Hello, 911. I''m on fire!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
No, saj je itak po moje ne bi slišala, ja... ampak fajn bi blo, če bi mi zaigrali komad od Scorpionsov - Send me an angel.
Pa še nekaj me zanima, če smo že pri taki temi, pa da ne bom ravno nove teme odpirala, kar zraven tega lahko odgovorite...
Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
Jaz bi kar žaro. Ker me je strah, da bi se pol kje spodaj zbudila, pa ne bi mogla ven, kar se je pri nekaterih že dogajajo
Pa še nekaj me zanima, če smo že pri taki temi, pa da ne bom ravno nove teme odpirala, kar zraven tega lahko odgovorite...
Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
Jaz bi kar žaro. Ker me je strah, da bi se pol kje spodaj zbudila, pa ne bi mogla ven, kar se je pri nekaterih že dogajajo
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
allessya napisal/-a:
pomoje da tut kr žaro, pa ne zato k bi me blo strah da se zbudim, sm tko mi je nekak bolš..k tm k te pridejo pokropit te ne bodo gledal kako že počas razpadaš..v žai te pač ne morjo videt
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
Men bi ustrezalo, če bi mi zavrteli od Boba Marley One love (dont't worry about a thing, 'couse every little thing's gonna be allright..) Take bl vesele, že tko je vedno preveč solzic na pogrebih...
Jst bi bla najrajš upepeljena in raztresena po morju al pa iz kake gore po naravi... Sam to so najbrš sam želje. Zihr me bodo utaknili u kako luknjo..
Jst bi bla najrajš upepeljena in raztresena po morju al pa iz kake gore po naravi... Sam to so najbrš sam želje. Zihr me bodo utaknili u kako luknjo..
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Vangelis - Conquest of paradisebr0ken heart napisal/-a:Ker komad si želite da bi vam na pogrebu zaigrali?
Rajš bi, če bi me pokopali v krsti, če pa me mislijo skurit, bi pa rajš vidla, da me raztresejo po morju. Kaj bojo pa res nardil z mano, pa vprašanje ...allessya napisal/-a:Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
men bi bilo najboljš, če bi bila kar tišina... pa da bi bila žara. krsta mi je preveč strašljiva. sicer pa sploh ne razmišljam o tem. kje je šele moja smrt
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja...
ja, potrdi smrt. ampak se vseeno lahko zgodi, da se človek spet "zbudi". zakaj pa misliš, da preden ga pokopajo še nekaj dni počakajo?
jst sem že slišala, da se je eden zbudil. ali celo več. mislim, da nekje v indiji.
jst sem za žaro. samo ne bi pa rada, da me ima nekdo na kaminu. naj me stresejo v morje. saj niti ne vem zakaj. pač.
za pesem pa nimam pojma. niti ne razmišljam o tem.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
wannabe napisal/-a:skinny napisal/-a:Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja...
ja, potrdi smrt. ampak se vseeno lahko zgodi, da se človek spet "zbudi". zakaj pa misliš, da preden ga pokopajo še nekaj dni počakajo?
Zbudiš se lahko? Pa sej ti dajo neko inekcijo in po tistem dvomim da bi se še kdo zbudu ... Ne vem no.
ne vem, res. tako sem slišala. sicer pa se dogajajo neverjetne stvari na svetu.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Pred kratkim smo pokopali babičino sestro in takrat smo vsi skupaj malo več razmišljali o tem, kako si želimo biti pokopani. Jaz si že dolgo želim, da bi me upepelili, glede tega, ali me zakopljejo v žari ali kam raztresejo, pa mi je vseeno. Glede glasbe pa ne vem ... Bolj se nagibam h kaki instrumentalni verziji kakšne pesmi, ne vem še katere.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov