Pesem na pogrebu

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 17. Avg. 2006 10:42

Hey.
Malo tak tak tema, ampak vseeno. Ker komad si zelite da bi vam na pogrebu zaigrali? :)
Idejo sem dobla na enem drugem forumu :D

Meni naj zaigrajo od Alphaville - Forever Young :tanz:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 17. Avg. 2006 10:50

br0ken heart napisal/-a: Forever Young

hmm, huda :)
Sama pa nimam ideje; v bistvu ne premišljujem o tem.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 17. Avg. 2006 11:20

No, saj je itak po moje ne bi slišala, ja... ampak fajn bi blo, če bi mi zaigrali komad od Scorpionsov - Send me an angel. :D

Pa še nekaj me zanima, če smo že pri taki temi, pa da ne bom ravno nove teme odpirala, kar zraven tega lahko odgovorite...
Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?

Jaz bi kar žaro. :D Ker me je strah, da bi se pol kje spodaj zbudila, pa ne bi mogla ven, kar se je pri nekaterih že dogajajo :eek: :eek:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 17. Avg. 2006 11:28

allessya napisal/-a:
Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?

pomoje da tut kr žaro, pa ne zato k bi me blo strah da se zbudim, sm tko mi je nekak bolš..k tm k te pridejo pokropit te ne bodo gledal kako že počas razpadaš..v žai te pač ne morjo videt
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rastalove » 17. Avg. 2006 11:37

Men bi ustrezalo, če bi mi zavrteli od Boba Marley One love (dont't worry about a thing, 'couse every little thing's gonna be allright..) Take bl vesele, že tko je vedno preveč solzic na pogrebih...
Jst bi bla najrajš upepeljena in raztresena po morju al pa iz kake gore po naravi... Sam to so najbrš sam želje. Zihr me bodo utaknili u kako luknjo..
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 17. Avg. 2006 11:44

br0ken heart napisal/-a:Ker komad si želite da bi vam na pogrebu zaigrali? :)
Vangelis - Conquest of paradise
allessya napisal/-a:Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
Rajš bi, če bi me pokopali v krsti, če pa me mislijo skurit, bi pa rajš vidla, da me raztresejo po morju. Kaj bojo pa res nardil z mano, pa vprašanje ...
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 17. Avg. 2006 12:19

Jst bi pa pesem Such a Perfect Day. Ne spomnem se izvajalca. Al pa mogoce Zivljenja krog od Nece Falk.

Kar se pa tice, zara al pa krsta, bi pa rajs zaro. Nevem zakaj... pac bi rajs da me upepelijo.
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 17. Avg. 2006 12:21

men bi bilo najboljš, če bi bila kar tišina... pa da bi bila žara. krsta mi je preveč strašljiva. sicer pa sploh ne razmišljam o tem. kje je šele moja smrt :roll: :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 17. Avg. 2006 12:24

Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja... :?

ja, potrdi smrt. ampak se vseeno lahko zgodi, da se človek spet "zbudi". zakaj pa misliš, da preden ga pokopajo še nekaj dni počakajo? :D
jst sem že slišala, da se je eden zbudil. :eek: ali celo več. mislim, da nekje v indiji.

jst sem za žaro. samo ne bi pa rada, da me ima nekdo na kaminu. naj me stresejo v morje. :P saj niti ne vem zakaj. pač.

za pesem pa nimam pojma. niti ne razmišljam o tem.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 17. Avg. 2006 12:25

... jaz hocem bit pa obvezno pokopan v krsti ... ce bom pa prevec "scarry" bo pa krsta zaprta ... :)

komad bi bil pa od Duran Duran - Ordinary World
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 17. Avg. 2006 12:27

Jst bi komad od Black - Wonderful life....o ostalem pa ne bi zdele :D
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 17. Avg. 2006 12:29

ahh ... to da so kaksnega zivega pokopali so buce ... ko je enkrat 4m3 zemlje nad krsto ta samo poci in se sesede ... prevelik pritisk ...
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 17. Avg. 2006 12:36

ne vem, še ne razmišljam tako daleč. bi pa rajši vidla, da me zažgejo. nočem da bi po smrti kdo moje kosti okrog razmetal
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 17. Avg. 2006 12:38

wannabe napisal/-a:
skinny napisal/-a:
Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja... :?

ja, potrdi smrt. ampak se vseeno lahko zgodi, da se človek spet "zbudi". zakaj pa misliš, da preden ga pokopajo še nekaj dni počakajo? :D

Zbudiš se lahko? Pa sej ti dajo neko inekcijo in po tistem dvomim da bi se še kdo zbudu :? ... Ne vem no.

ne vem, res. tako sem slišala. sicer pa se dogajajo neverjetne stvari na svetu. :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 17. Avg. 2006 12:39

Pred kratkim smo pokopali babičino sestro in takrat smo vsi skupaj malo več razmišljali o tem, kako si želimo biti pokopani. Jaz si že dolgo želim, da bi me upepelili, glede tega, ali me zakopljejo v žari ali kam raztresejo, pa mi je vseeno. Glede glasbe pa ne vem ... Bolj se nagibam h kaki instrumentalni verziji kakšne pesmi, ne vem še katere.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov