Pesem na pogrebu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Na pogrebih zelo paše kakšen Rekviem, pa čeprav pogreb ni cerkven. Glasba je absolutna ... Recimo Pie jesu od A. L. Webbra (ja, to je tisti, ki je pisal musicale a la Cats
)
ali kaj počasnega od Mozarta; tudi njegov Rekviem bi bil fajn.
Ali pa Barberjev
Adagio, čeprav je že precej zlajnan za pogrebe ...

ali kaj počasnega od Mozarta; tudi njegov Rekviem bi bil fajn.
Ali pa Barberjev
Adagio, čeprav je že precej zlajnan za pogrebe ...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 24. Jan. 2008 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
najbolj nč ker pol je še bolj žalostno...
kje me pokopljejo mi je pa vseeno samo da pridem v nebesa
kje me pokopljejo mi je pa vseeno samo da pridem v nebesa

Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
definitivno hočem na svojem pogrebu poslušat, ko se bom zadnjič psolavljala od vseh, pesmico Zajdi zajdi, jasno sonce v izvedbi in iz ust Toše Proeskega.Ta pesem je zelo zelo žalostna, poleg tega pa govori lih o tem da nekdo odhaja.

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Uh, šele zdej sm odprla to temo, sm si predstavljala čist neki druzga, da bom tle našla hehe
. Drgač pa zanimiva tema, jez sm tudi ZA, da se govori o smrti, ker pač je del našega vsakdanjika.
Glede pesmi... uh, to pa nism razmišljala, sam bi kko zanimivo, ne pa une standardne, ki jo čujem u naši mrliški (hvala Bogu je nism že 100 let, tok tok). Drgač pa mam isto kot veliko vas strah pred tem, da bi se zbudila v krsti in da bi lezli po meni črvi, pol bi pa umrla od groze
, verjetno posledica enga filma, ki sm ga vidla. Torej, hočm žaro! Kam s to žaro, pa ne vem... mi je useeno.

Glede pesmi... uh, to pa nism razmišljala, sam bi kko zanimivo, ne pa une standardne, ki jo čujem u naši mrliški (hvala Bogu je nism že 100 let, tok tok). Drgač pa mam isto kot veliko vas strah pred tem, da bi se zbudila v krsti in da bi lezli po meni črvi, pol bi pa umrla od groze

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov