OSEBNI PROSTOR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz mam alergijo na ljudi, ki jih sploh ne poznam ali pa samo na videz in v življenju nismo spregovorili dosti besed, pa se me dotikajo, se hočejo objet z mano ali pa me zgolj v šali pobožajo po laseh ali pa primejo moje lase in jih šlatajo češ iii kako maš lepe laske. Uhm, waaat?! Tega res ne prenesem, še manj v teh časih, ko že skoraj povsod razsaja gripa, kakršnakoli že pač. Sicer ne gre za obsesijo ali karkoli podobnega, sem pač že od nekdaj higiensko ozaveščena, pa tudi nasploh mi je v navadi, da ne maram pretiranih stikov z ljudmi, razen meni bližnjih. Se mi pač ne zdi olikano in supr dupr fajn, če se nekdo zalima name, ker me že dooolgo ni videl. I don`t give a shit, ok? Razen če gre za prijatelja, prijateljico, sorodstvo... takrat toleriram. Prav tako mi gre na živce, če imam na obisku koga, ki ni my close friend in imam nelagoden občutek, da ko gre na wc, stika po mojih stvareh, se jih dotika ipd. Imam higienske robčke, da s tistim kasneje pobrišem. Jbg, that`s just the way I am! Zato pa tudi (izmed drugim) nočem deliti stanovanja s cimri, ki jih sploh ne poznam, da bi kdo izmed njih še uporabil kakšno mojo kremo ali kaj podobnega. Verjetno bi pop*zditis fasala.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
še ena taka tudi, k dobesedno faše alergijo če se jo kjerkol in kadarkol dotikajo, ji dihajo za ovratnik oz. se ji kokrkol preveč približajo tuji osebki oz. taki, k ne spadajo v krog "priviligirancev"... skrajno na žiuce mi gre že če se kšn xy kr tko iz lubga miru utika vame s svoji komentarji oz. pripombami... mislm mrš, brigi se zase in za svoja posla ...
tko da priznam, da sm do osebkov k jih ne poznam oz. so mi antipatični skrajno netolerantna... na jetra mi grejo tud horde k se najdejo na tistem kraju in ob tistem cajtu glih tm, k hočm met jst svoj mir... sm pa zato velik bl "tolerantna" do živali... te so pa vedno in povsod welcomed in my company
tko da priznam, da sm do osebkov k jih ne poznam oz. so mi antipatični skrajno netolerantna... na jetra mi grejo tud horde k se najdejo na tistem kraju in ob tistem cajtu glih tm, k hočm met jst svoj mir... sm pa zato velik bl "tolerantna" do živali... te so pa vedno in povsod welcomed in my company
The secret of success is consistency of purpose.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, jaz isto. Vzljubim žival, čeprav bi jo eni najraje natirali nekam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov