Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
*urškica* je maturantka, ki ne plonka.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
*hox* je pa ena ful zabavna punca iz Ljubljane, ki obožuje svojega fantka iz Celja, ki bo policaj in jo bo vedno branu pred hudobnimi ljudmi , sovraži brskanje po mobitelih, ma 2 bratca, ful luštno mami, pa očija k je dost v tujini ... Drugo leto bo brucka, študirat gre v Celje, ammm ... Aja, ful ma lepe lase, pa noro dobro postavco! Rada borda, lani konec leta se je na Krvavcu grdo razkoračla, boga Uglavnem, komi čakam, da greva spet kej na pijačko oz. tortico.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
star7 - podobna je Sarah M.G. , nemara kremšnit in marcipana, pa na živce ji gre, če gredo plani po zlu. Stara pa je 19 let.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
jagodka85, pridno, simpaticno in delavno dekle, ki dela na sodišču, mela (oz. jih se ma) probleme z (bivsim) tipom. ma cist nafilam facebook z raznoraznimi zadevcami, pa ful ma luskan blokec, ki me zdej v casu diete dela lacno , pa predkratkim si je kupila nov komp, fotic in mobitel
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
jagodka85 napisal/-a:Josephina napisal/-a:pa predkratkim si je kupila nov komp, fotic in mobitel
Am, samo en popravek ... mobitel si bom kupla, nism si ga še
upss
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No bom še jest Josephino opisala
Pred kratkim sta s fantom praznovala 3 obletnico (btw ful lep par sta ), trenutno sta z mami na 90 dnevni dieti, ima veliko hišnih ljubljenčkov, letos ima maturanca in ful lepo oblekco, njena vsebina omare je tut zlo zanimiva, deluje mi zlo odrasla in skulirana za svoja leta, občasno služi dinarčke s promocijami itd.
Pred kratkim sta s fantom praznovala 3 obletnico (btw ful lep par sta ), trenutno sta z mami na 90 dnevni dieti, ima veliko hišnih ljubljenčkov, letos ima maturanca in ful lepo oblekco, njena vsebina omare je tut zlo zanimiva, deluje mi zlo odrasla in skulirana za svoja leta, občasno služi dinarčke s promocijami itd.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Migrena:
Ma mačka s svetounim imenom Mile , s kerim rada debatira, zbuja mi slabo vest u debati o mačji hrani , rada se stiska s svojim dečkotom, neki u pisarni velik štafna, padla not u Prison Break, bojkotira šoping za en mesc (ne vem, če ji še uspeva) ...
Ma mačka s svetounim imenom Mile , s kerim rada debatira, zbuja mi slabo vest u debati o mačji hrani , rada se stiska s svojim dečkotom, neki u pisarni velik štafna, padla not u Prison Break, bojkotira šoping za en mesc (ne vem, če ji še uspeva) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Aloha:
po slikcah sodec ima zelooo dobro postavo, obozuje Roxy-jeve stvari, hodi na fitnes, pravi, da mora zelo pazit kaksno hrano poje, da ohrani taksno postavo kot jo ima in da ji hrana vzbuja slabo vest, ima jabuk , v obup jo spravlajo mnoga besedila slovenskih izvajalcev, pri ucenju uporabla fuuuuul barv...
po slikcah sodec ima zelooo dobro postavo, obozuje Roxy-jeve stvari, hodi na fitnes, pravi, da mora zelo pazit kaksno hrano poje, da ohrani taksno postavo kot jo ima in da ji hrana vzbuja slabo vest, ima jabuk , v obup jo spravlajo mnoga besedila slovenskih izvajalcev, pri ucenju uporabla fuuuuul barv...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov