Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Kika je že eno leto na forumu, naslednjo soboto bo dopolnila 22 let. Je študentka (a ne vem točno česa). Veliko njenih postov najdemo v temi o kontracepcijskih tabletkah
Rada smuča, nakupuje, ima fanta.
Njene najljubše serije na tv so Razočarane gospodine in Gossip Girl.
Se mi zdi, da že ima zelo dolgo tale avatarček.
Rada smuča, nakupuje, ima fanta.
Njene najljubše serije na tv so Razočarane gospodine in Gossip Girl.
Se mi zdi, da že ima zelo dolgo tale avatarček.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
No no Joško, samo včasih kej pametnega napišem?! Sej zj sm mal opustila delo čistilke
Joško je pa en izmed najbol aktivnih moških na tem forumu Rad ima rožice, posel mu cveti. Včasih pride v konflikt s purpl. Velikrat se mu nasmejimo, ko kako čudno vstreli
Če je na avatarju on, potem ma rad Tekilo..hehe.
Joško je pa en izmed najbol aktivnih moških na tem forumu Rad ima rožice, posel mu cveti. Včasih pride v konflikt s purpl. Velikrat se mu nasmejimo, ko kako čudno vstreli
Če je na avatarju on, potem ma rad Tekilo..hehe.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Kika napisal/-a:kuliš punca, vedno prpravljena pomagat pa hod na pf v mariboru tko da sva neke vrste sošolke pa trenutno ma enga tipa, k ji skos krade misli in mata kr dost problemčkov drug z drugim
Kika si to mene opisala ... pol je sam ena napakca, da ne hodim na pf v Maribor
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ups, pol sm te pa z nekom zamenjala*Elle* napisal/-a:Kika napisal/-a:kuliš punca, vedno prpravljena pomagat pa hod na pf v mariboru tko da sva neke vrste sošolke pa trenutno ma enga tipa, k ji skos krade misli in mata kr dost problemčkov drug z drugim
Kika si to mene opisala ... pol je sam ena napakca, da ne hodim na pf v Maribor
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
kika.. hm... mislm, da je na cajte lena? in da rada smuča ( predivdevam ). Stara je 21 let če se ne motm, men osebn se zdi zlo zanimiva punca mislm, da je tud precej zalublena. več pa ne bi vedla No pa še to, mislm da najraj nakupuje v NY hehe
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
ka!a
*stara 17let
*igra flavto
*ima rada navadno pico
*všeč ji je Jan Plestenjak - Nisi moja
*dela izpit za avto ???
vse kar sm napisala sm pac zasledila na forumu, zanimivo ni kaj, no ni pa nujno da vse to drzi, ne ka!a?
*stara 17let
*igra flavto
*ima rada navadno pico
*všeč ji je Jan Plestenjak - Nisi moja
*dela izpit za avto ???
vse kar sm napisala sm pac zasledila na forumu, zanimivo ni kaj, no ni pa nujno da vse to drzi, ne ka!a?
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
SweetNumb je iz MB-ja, hodi v 1. letnik srednje šole, ma temno rjave lase (razn če je od mitinga že kej barvo spreminjala ) in eno zlo posebno ime.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Miss N.
stara 21 let iz primorske, rada ma poletje, rada nakupuje pa 2 let nazaj je bla v mcdonaldu
stara 21 let iz primorske, rada ma poletje, rada nakupuje pa 2 let nazaj je bla v mcdonaldu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov