Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
visoka okol 170, kak centimeter več, športna postava, blondinka, Gorenjka, odlično kuha, potuje backpacking, študira ekonomijo, stara hmm, mislim da 21
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
temnolas fant z modrimi očmi , ki sliši na ime Žiga, star 22 let ( čeprav mi po razmišljanju in napisanih postih deluje starejši), precej razgledan , rad bere in gleda filme,, še posebno drame in tud redno podaja kritike, obožuje glasbo, iz nicka sklepam, da je njegov najlubši bend led zeppelin, torej je po duši bolj rocker, igra kitaro, ukvarja se tud s športom, zanima ga vojska, zelo je užival v španiji (jst bi tut šla )....hm kr dost se da napisat
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
punca o kateri vem bore malo ampak mislim, da sem enkrat napačno sklepal, da je mariborčkanka pa je v bistvu iz gorenjske
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
hmm tip, ki je bil po moje največkrat opisan v tej temi, tko d ful nwm kaj bi dodala ,..ampk recimo to, da ma sestro, na katero je zelo navezan , da je učasih meu bl seksi avatarje, je priseljenec v lj, rad gleda tv serije, če se ne motm je bil velik oboževalec losta in očitno zelo uživa na cosmoforumu
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov