Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
-nima pojma o nemščini (Feldman)
-ljudem teži zarad slovničnih napak in izpuščanja črk (tema priznam da)
-ne mara me (postavi se v vrsto )
-ljudem teži zarad slovničnih napak in izpuščanja črk (tema priznam da)
-ne mara me (postavi se v vrsto )
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Off topic, priznam No ja, dvomim da je znanje nemščine življenskega pomena.Ne maram jezika niti mi ni v interesu da bi se ga naučila.Teženje za pravopis pa ni ravno lastnost za opis, kajneda?Forum vseeno mora biti berljiv.
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mamica ene simpatične hčerke, katere čeveljci delujejo, tudi če na napačni nogi , dela v kliničnem centru; definitivno pove kaj si misli; trenutno je doma in mora pucat; ima Nokio E75, je cel vikend jedla čevapčiče in sem ji zarad tega fovš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Punca, ki izjemno rada izziva, je precej sarkastična/ironična(kakor kdaj no) in ima lepe joške..
It was forever..but it didnt last long..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dečva, ki razmišlja bolj zrelo od svojih vrstnic, sicer pa je še mlado meso, svoje cajte je bla bolj metalsko usmerjena, zdaj ne vem, če še je, mislim, da prihaja iz Ljubljane in študira na pedagoški? Ima dečka, ki ji rad ponagaja in pošlje kak opomin pred tožbo iz neznane številke
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ima odličen okus glasbe, počasi je pico, ima lep šal, nalezljiv nasmeh, štajerka
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Oseba moškega spola, ki zelo rada bere in ima posledično doma ogrooomno knjig (če sem si prav zapomnila ti je ful všeč gogoljev Plašč). Všeč so mu punce z žensko postavo in očali. Velik se ukvarja s športom.
Haha, upam da sem si prv zapomnila stvari
Haha, upam da sem si prv zapomnila stvari
Don't worry, be happy!!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ kar dobro
uf, pomoje brunetka, normalne višine, dobre postave, našla neko novo simpatijo?, odlično kuha
uf, pomoje brunetka, normalne višine, dobre postave, našla neko novo simpatijo?, odlično kuha
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hm...pravkar dopolnil 22 let, ima odličen okus za glasbo, igra kitaro, mislim, da ne zna kaj preveč kuhati , z močno voljo,samozadosten,"živahen", ljubitelj živali-vsaj svojega psa. če ne drugih , ima zelo lepe modre oči, z močnim pogledom...super sogovornik,...
The world is as you are.
-
Hm...pravkar dopolnil 22 let, ima odličen okus za glasbo, igra kitaro, mislim, da ne zna kaj preveč kuhati , z močno voljo,samozadosten,"živahen", ljubitelj živali-vsaj svojega psa. če ne drugih , ima zelo lepe modre oči, z močnim pogledom...super sogovornik,...
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov