Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tole pa moram dopolnit, ker se mi zdi da dela krivico *mali*.
Tisto o številu postov na dan je čist zgrešeno, če po tem sodiš aktivnost na forumu, ti maš namreč čez 5/dnevno.
Uglavnem, men je pa *mala* zanimiva, ker je ena taka kul, modno ozaveščena matematičarka in tko podira stereotipe o študentih matematike. Aja, pa tud rada potuje.
Tisto o številu postov na dan je čist zgrešeno, če po tem sodiš aktivnost na forumu, ti maš namreč čez 5/dnevno.
Uglavnem, men je pa *mala* zanimiva, ker je ena taka kul, modno ozaveščena matematičarka in tko podira stereotipe o študentih matematike. Aja, pa tud rada potuje.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja saj nisem nic slabega mislil s tem... se posebej pa nisem s tem mislil, da nonstop visi na forumu, ker v bistvu je 2,84 objav zelo malo glede na to, da znajo eni met tud po 100 objav pa si v par mescih nabijejo 3000 postov. ona je to naredla v 6ih letih.
ena, ki ima nick kot naslov ene znane pesmi in me je tud narobe razumela.
ena, ki ima nick kot naslov ene znane pesmi in me je tud narobe razumela.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dioniz je štajerc, mariborčan, ki se zelo rad pusti opisovat
Boji se višine in kot majhen fantek (tudi danes ni pretirano visok) se je bal teme
Boji se višine in kot majhen fantek (tudi danes ni pretirano visok) se je bal teme
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ne bojim se višine... bojim se padca iz višine
ena o kateri po pravici povedano ne vem veliko verjetno piše bol v takih temah, ki jih ne berem
ena o kateri po pravici povedano ne vem veliko verjetno piše bol v takih temah, ki jih ne berem
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Dioniz dela nabor podatkov o sebi v tej temi, da naključnim uporabnicam ne bo treba brat celega foruma, da bi ga bolje spoznale.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov