Opiši me!! #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Dec. 2009 10:38

Oseba moškega spola, kar pomeni, da je v njegovi krvi navduševanje nad nogometom in občasnim pitjem alkohola. Zanimivo pa je, da ni ravno navdušen nad evvo, kljub temu, da ima atribut, na katerem si moški radi pasejo oči - no verjetno v živo bi bilo drugače :wink: (not like v opaaa). Ne mara mrzlih dni.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Dec. 2009 11:03

ajčo pa poznam v živo in je eno zelo prijetno dekle, zgovorno in ob njej mi ni bilo dolgčas...pa še potrpežljiva je... :D (mimogrede, sem zrihtal tisto, kar sva dala pregledat, sicer šele prejšnji teden, je bilo pa strokovno narejeno pa ful ceneje... :D -seveda nisem zrihtal tam, kjer sva bila... :D ) :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Dec. 2009 16:32

je precej ogromen, ima mlajšo ženo Hrvatico, ki se ves čas sprehaja okrog s sončnimi očali, dela nekaj v zvezi z nizozemsko borzo cvetja, rad ima fuzbal pa italijansko glasbo...ziher še kej :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Dec. 2009 20:05

-je cosmofrikica iz Ljubljane,
-v vezi je že šest let, rada bere in je vsak dan na orbitreku,
-pomoje daje dobre nasvete :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Dec. 2009 15:11

supeLLka** napisal/-a:snezinka* je študenka,pa mislim da je mela neke težave zaj v zvezi (oprosti če sn se zmotla sam me že dolgo ni blo na cosmiču) :)

hehe, verjetno si mislila na uporabnico snezinka24, ker jaz ne vem če sem kaj o tem pisala oz. jih ni bilo.

Emanuela je pa simpatična rjavolaska (se spomnim ene slikce v škorenjčkih) in ima rada zivali. Pa se mi zdi, da zivi samo z mamo (očeta ni). Nisem preveč dobra, vem. :)
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Dec. 2009 20:14

stara je 20 let, dosti gibčna in se dosti ukvarja z športom, obsedena z smučanjem, najbrž ma dobro postavco, zasvojena z žvečilnimi... pa na faxu je, ampak nevem katerem :D
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 29. Dec. 2009 20:34

kinna, veseljakec:) pridna v šoli, hodi na vzgojiteljsko, nora na otroke, rada ima fanta in nadvse nagajiva punca :P je iz koroške, pa nč ne pove, da je snegec padel v nedeljo :P tako, da sem pridno mogla vozit med sneženjem :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Dec. 2009 20:37

sunset21 je stara 22 let, prihaja z dolenjske, obsedena z sportom, redno ga spremlja preko malih zaslonov, najraje ima pomlad in poletje... predvidevam da je zelo postavna zaradi sportanja, bolj majhne postave, rjavih las in simpaticna :P

in še OT: hodla si po koroškem pa nisi povedla, da bi šle na kako kavico!!! bi js častla :P in snega je blo tak malo za šalo... nič posebnega, in si ga očitno ujela v trenutko, ker je snežilo le kake 3 urce...
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 29. Dec. 2009 20:39

ot: ja uletela sem pred pol osmo, tako da je pridno padal do enih. sem bila vsa panična, če se je kaj sprijelo, hehe...v soboto sem se odločila, da grem...imam sorodnike gor, tako da ni to bilo zadnjič. :P
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Mar. 2010 18:24

ena, ki meni, da je zivljenje lepo :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 11. Mar. 2010 19:26

(to je zdj moj prvi post ever na tako temo tko da bodite milostljivi :D )

Dioniz je ena redkih cosmpolitank ki so v manjšini. Se pravi da je moškega spola :P Bojda hujša, igra poker in ima nasploh sexy avatar. Če mu je kej podoben, pol se čudim da je samski (če sm prov zasledila :oops: )
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 11. Mar. 2010 20:15

N0ty je novo pridružena zanimiva Cosmica, ki ima zelo rada pujse. Ima tudi en tatu, kolikor vem - pujsa, ali pa si ga bo dala delat zelo kmalu. :D
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 11. Mar. 2010 21:01

čokolinček je po dolgem času, čiiist zaljubljena :) Deluje mi takšna pozitivna oseba, kolikor sem jo uspela brat. Pa 17.ga jo čaka izpitna..Torej čokolinček držimo pesti :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Mar. 2010 21:06

T00Miko sem zasledil kot lepo popestritev foruma, mi deluje kot oseba, ki ima v glavi zadeve pošlihtane, si pa žal česa konkretnega nisem zapomnil...obljubim, da bom bolj pozoren... :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Mar. 2010 21:12

Fuzbalerski navdušenec iz Krškega, ki se srečno poročen prevaža naokoli v novi (no, zdaj ni več tak nova :razz: ) Mećki. Je velik in močan poba ter ima enako ime kot moj najboljši prijatelj. Predvsem pa je prepoznaven po svojem humorju, ki ga velikokrat s pospeškom odnese na kopanje v Banovce.
Takrat, ko ga ni, je forum žalosten in prazen :cry:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], haley