Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jochie je brez dlake na jeziku in z obilo humorja
Obožuje Biagiota A. in TALIJANSKO nasploh
Da posluša Biagiota mu oprostim, morem pa povedat, da nima ravno realne predstave o kvaliteti glasbe (mogla sm:D)
Ne, resno, vsak ma svoje okuse, jao
Drugače pa me vedno nasmeje
Obožuje Biagiota A. in TALIJANSKO nasploh
Da posluša Biagiota mu oprostim, morem pa povedat, da nima ravno realne predstave o kvaliteti glasbe (mogla sm:D)
Ne, resno, vsak ma svoje okuse, jao
Drugače pa me vedno nasmeje
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Z *malo* bova čez par let odšle v ZDA in si prilastile Jacoba
Aja, pozabla sem še povedat, da sem ji ukradla recept za rumove kroglice
In njena naj knjiga je Zločin in kazen (zakaj pa ne vem, a bi razložila?)
Aja, pozabla sem še povedat, da sem ji ukradla recept za rumove kroglice
In njena naj knjiga je Zločin in kazen (zakaj pa ne vem, a bi razložila?)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ NIA je bla stoprocentno že opisana v tej temi, sam ma tema tolk postov, da se mi ne da brskat nazaj...
Kaj vem o Nii? Imenuje se Anja, je zgovorna, brez dlake na jeziku, ful aktivna na forumu, po horoskopu je levinja, včasih je igrala(ne vem ali še) v gledališki skupini, če se prav spomnim, ima izkušnje s strežbo, prihaja s Primorske...to je pa tudi vse, kar vem.
Kaj vem o Nii? Imenuje se Anja, je zgovorna, brez dlake na jeziku, ful aktivna na forumu, po horoskopu je levinja, včasih je igrala(ne vem ali še) v gledališki skupini, če se prav spomnim, ima izkušnje s strežbo, prihaja s Primorske...to je pa tudi vse, kar vem.
I am not an enigma, just a contradiction!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sirova štručka je precej nova na forumu (razen če je stara uporabnica z novim nickom ), pa ful je skrivnosta v temi vprašaj me, zelo malo pove o sebi, al pa te čisto zabije s kakšnim odgovorom drugače pa v klepetalnici kar dosti sodeluje
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Libido. - s Primorske, na FB imava 2 skupni prijateljici precej aktivna na forumu, trenutno se matra z izpitom za avto (vem kak se počutiš spomini), trenutno si ogleduje enega sonavijača , Jochie jo ne more pozabit po nekem skrivnostnem hlajenju pirov dela vzgojiteljsko
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
moja emči prihaja z ptuja, stara je 20 let (pred kratkim jih je dopolnila...), študira medicino v lj, tam ma svoje stanovanje in uživa, doma jo čakata sestra in mama, ter 2 srčkana kužana... je zelo simpatična, všeč so mi njeni nohti... uglavnem zelo sm vesela, da sma se že malo spoznale in komi čakam da boma meli čvek u živo!!!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kinči je pa ena zgovorna korošica.
Je veliiika ljubiteljica živali (njene živalice so tak luškane, da bi ji jih kar zaplenila ), hodi na vzgojiteljsko šolo, včasih ima probleme, ampak jih z optimizmom premaga.Deluje mi na cajte mila na cajte divja, prav predstavljam si jo v situaciji s profesorji (you go, kinč)!
Drugače pa tudi jaz komaj čakam da jo spoznam, ker imam res dober vtis o njej
:bussi:
Je veliiika ljubiteljica živali (njene živalice so tak luškane, da bi ji jih kar zaplenila ), hodi na vzgojiteljsko šolo, včasih ima probleme, ampak jih z optimizmom premaga.Deluje mi na cajte mila na cajte divja, prav predstavljam si jo v situaciji s profesorji (you go, kinč)!
Drugače pa tudi jaz komaj čakam da jo spoznam, ker imam res dober vtis o njej
:bussi:
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov