Opiši me!! #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 16. Feb. 2009 10:11

trapa

- ena izmed tistih punc, katerih posti so mi najbolj zanimivi in jih vedno preberem :D
- trenutno piše diplomo
- živi na Obali (zdej nisem si čistu na jasnem al tudi njena familija živi na Obali, al pa imata sam s fantom stanovanje na Obali, njena familija pa živi nekje drugje)
- ima ful rada svojga mlajšga bratca, ki je zdaj dopolnil 18 let in je bil na zabavi za rd ful hud v obleki
- njen tip borda
- ne ve točno kaj narediti - vztrajati ali iti sama dalje? - upam da je dilema rešena :wink:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Feb. 2009 11:24

keri je s Postojne, baje da ful dobr zgleda, zlo skrbi za svoj telo, kar se prehrane tiče in hod na fitness, ampak je zadnč pršla do zaklučka, da se bo glede tega mal sprostila; ma resno zvezo, ampak jo njen dragi jezi, ker se par dni ful lepo obnaša do nje in je ves pocukran, pol je pa par dni čist drugačn; mislm, da je že zaposlena, ker spada med mal starejše cosmokure (to pomen, da ni stara 20 :D ), nism pa sigurna, če še studira :?...ja pomojem, da še, ker je včeri pisala, da se mor učit :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2009 11:33

-doma ima mačko,
-da je izpit naredila v prvo,
da je ql šoferka in se ne vda kar tako,
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2009 11:34

pozabila sem napisati tudi to, da hitro pove kakemu na forumu kar mu gre in se ne ubada s folkom, ki misli drugače kot ona.ql punca v glavnem:)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 16. Feb. 2009 11:38

emanuela je prijetna punca ( rada prebiram njene poste), ki ima rada mačke kot sem lahko zasledila in mislim, da ima doma 2 kužka. Doma je s Ptuja ( al pa se motm ).
Njen naj film je you´ve got a mail ( nekej tacga, če sm si prou zapomnla ), nisem pa prepričana glede fanta; mislim da ga ima ( ali pač? ). Mislm, da sm zasledila tud to, da zlo poredko odpira temo o politiki :)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 16. Feb. 2009 11:46

Kaia ima danes rojstni dan ( :birthday: ), vem da jo je mal zdravje mučlo zadnje dni ( :bussi: ), da ima fanta, zdi se mi da je pred maturo in se uči bordat, se mi zdi da tud kar rada športa.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 16. Feb. 2009 11:58

Za pusta bo rdeča kapica, že ena dva mesca hodi v fitness ^^, gleda Gossip Girls, ni jutranji človek :razz:, kar pridna športnica smz, na faksu ji gre zlo dobro, ime ji je Janja, dvojčica po horoskopu, pa vedno rada preberem njene poste :)
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 16. Feb. 2009 15:48

candy. je med novejšimi uporabnicami, spremlja manekenke, še posebej ji je všeč Doutzen Kroes (sklepam po avatarjih :)), ni je strah višine, zdi se mi prijazna in fajn punca :) Kej velik pa ne vem o njej, čeprav prebiram njene poste (bravo jst) :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 02. Dec. 2009 21:26

dejmo mal zbudit tole temo.. :D

joy23- mislim da je pred kratkim zamenjala avatar, zato sem js mal zmedena, ker si vas po avatarjih zapomnim, vem pa, da je oboževalka od Slika :D
Sol lucet omnibus.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Dec. 2009 21:30

la haute couture je pa eno zelo posrečeno dekle, z izvrstnim smislom za humor, je ena lisička ter trenutno na forumu oseba, katero bi najraje spoznal... :P :D :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 21:34

Jochie- zanimiv član foruma, ni kaj. Se zaenkrat kar razumeva, čeprov me skoz zafrkava :P ima pa mlado in luštno ženo (ki ima blond lase). Ima zelo rad *purple* :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 02. Dec. 2009 21:37

*mala* je obsedena z Londonom :D
Ni najbolj šparovna, ampak kadar se zada, stisne zobe :D
Rada ima kremo za obraz Clinique in produkte YSL.
Obožuje Esprit (sploh kavbojke) in šopping na sploh.
Ima razvajeno otročječad (WTF?! :rofl: ma sm glupa :stupid: ) okrog sebe. Nekoč bo super mama ker ve kaj je dobro za otroke (poučne stvari).

EDIT: aja, je prava matematičarka. :flehan:
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 02. Dec. 2009 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 02. Dec. 2009 21:39

*mala*

ena izmed uporabnic, ki jo rada prebiram. zakaj? ker pove to, kar misli in ne ostane brez besed.
pridno študira matematiko, kar me je presenetilo.pred kratkim sem zvedla,da je rjavolaska...no ja, jaz sem mislila, da si črna :P
in ne vem zakaj tak nick, ker nisi tako majhna..v primerjavi s tabo sem palčica...niti substral mi ne pomaga, da mal zrastem :razz: :twisted:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Dec. 2009 21:40

pikica je simpatična študentka italijanistike, sem ji malo foušen, ker tako raztura italijansko... :D

kar se njenega glasbenega okusa tiče, ve, da so italijani najboljši, ampak da je pa NEK (kako blesavo umetniško ime... :eek: ) njen najljubši, ji pa ne bom nikoli odpustil! :D :D :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 21:44

Madonca, kero navdušenje :D

bom kar obe:

a_pikica_a: Nora na Rim. Nekoč bova šli skupaj v London v šoping :D
Je res luštna deklina. Študira italjanščino. Je še bolj zapravljiva kot jaz. Isto ima rada Esprit. Nora na Twilight. Zelo rada jo berem na tem forumu (kjer čisto premalo piše zadnje čase).

sunset21: Jo sicer še ne poznam dobro na tem forumu, vem pa da letos dela maturo (zgodovino in sociologijo za izbirna predmeta). Upam pa, da jo še bolj spoznam.

Jochie me prehitel :cry:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]