Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 689 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Seeejdiii
je moja sošolka, rada ma facebook , pa Sisley (če se ne motim), pa fuuuuuul je zabavna in ziher je tudi ful fajn v real life
ups, malo pozna...no pa še Josephine
Mislim da ji je všeč Enrique pa po fotkah sodeč je simpatična punca, pa ma rada živalce...pa Hondo maaaaa (fauš)
je moja sošolka, rada ma facebook , pa Sisley (če se ne motim), pa fuuuuuul je zabavna in ziher je tudi ful fajn v real life
ups, malo pozna...no pa še Josephine
Mislim da ji je všeč Enrique pa po fotkah sodeč je simpatična punca, pa ma rada živalce...pa Hondo maaaaa (fauš)
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 16. Jan. 2008 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
***Ally***
redno berem njen novi blog, zelo pozitivna oseba, vcasih malo misteriozno bitje , ukvarja se s fotogafijo, moja sosolka (ki je nazalost se nisem srecala), prjazna in pozorna
jagodka
ufff...emocionalna, ne/srecna v ljubezni, doma blizu KR, rada ima zvalce
TO PA GRE HITRO
redno berem njen novi blog, zelo pozitivna oseba, vcasih malo misteriozno bitje , ukvarja se s fotogafijo, moja sosolka (ki je nazalost se nisem srecala), prjazna in pozorna
jagodka
ufff...emocionalna, ne/srecna v ljubezni, doma blizu KR, rada ima zvalce
TO PA GRE HITRO
I love SISLEY& RW
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js bom opisala še Josephino za prej, ko je Ally mal spustila ...
je fuuul luštna in prijazna punca ki je ravno praznovala 3. obletnico zveze s svojim fantom, pa ful ma luštne živalce.
jagodka je pa tud ful prijazna, ma tud lepe živalce, dela na sodišču, ma smolo v ljubezni ker zaradi zoprnih ljudi ne more bit skup z nekom ki ga ma rada, pa vem da ma večkrat kakšna nesoglasja z mamo, aja pa doma je nekje blizu Kranja.
edit: matr res gre hitr tole prehitr zgleda
je fuuul luštna in prijazna punca ki je ravno praznovala 3. obletnico zveze s svojim fantom, pa ful ma luštne živalce.
jagodka je pa tud ful prijazna, ma tud lepe živalce, dela na sodišču, ma smolo v ljubezni ker zaradi zoprnih ljudi ne more bit skup z nekom ki ga ma rada, pa vem da ma večkrat kakšna nesoglasja z mamo, aja pa doma je nekje blizu Kranja.
edit: matr res gre hitr tole prehitr zgleda
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
No Angel:
Rada ma skejtarje (vidmo tut po avatarjih), spet jo mal žalost daje in pogreša biušga, ma ful lepe lase (če me spomin na eno fotko ne vara) in se mi je od vedno zdela eno tako milo bitjece ...
Rada ma skejtarje (vidmo tut po avatarjih), spet jo mal žalost daje in pogreša biušga, ma ful lepe lase (če me spomin na eno fotko ne vara) in se mi je od vedno zdela eno tako milo bitjece ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Aloha
edina punca tle na forumu k se mi zdi da se lahko popolnoma poistoveti s svojim nickom. Obožuje znamko roxy.. ma bolj športen stil, ma fanta... full pridna s študijem... zlo zanimiva punca v glavnem in z veseljem berem njene poste
edina punca tle na forumu k se mi zdi da se lahko popolnoma poistoveti s svojim nickom. Obožuje znamko roxy.. ma bolj športen stil, ma fanta... full pridna s študijem... zlo zanimiva punca v glavnem in z veseljem berem njene poste
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Češnja ma rada češnje..Namest, da bi se spravla učit, visi na forumu
Zdi se mi zabavna,komunikativna..Nikol neb šla u tujino študirat-sploh če bi mogla it sama..Študira ekonomijo al neki u tem smislu..emm..doma je pa mislm da iz zagorja..če se prou spomnm..
Zdi se mi zabavna,komunikativna..Nikol neb šla u tujino študirat-sploh če bi mogla it sama..Študira ekonomijo al neki u tem smislu..emm..doma je pa mislm da iz zagorja..če se prou spomnm..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Damyanchyka ma pa nov blog, mi je napisala en komentar v mojga (hvala!), je blond (blondinke smo zakon ), ma tipa, drugu pa niti ne vem... Aja mela je neke probleme s šolo (tu sm na klepetalnici brala), delala maturitetni tečaj... mam prav? Menda mam .
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
moi T mislm da je zlo srečna ( zalublena? al sm mal falila? ), rada ma življenje in uživa v njem, so dnevi k so grozni, dnevi k so dobri, na cajte mogoče lena? pumojem ne mara prov preveč učenja ... men se zdi zlo zanimiva oseba, čustvena, bi jo blo lepo spoznat ( upam, da nism preveč u kamn )
-
Oki zdej sm zvedla da je moi T tut blond Vem da ma že fuuuuul doug fanta..pa kukr vem se vidta sam za vikende..ma dobr način pisanja(sploh bloga)..rada prebiram njene poste potem mislm da ji je ime Tanja..študira neki,nekje
p.s. Ja maš prou kr si napisala..z mat.tečajem sm mela neuspehe..drgač s sql nikol..to je to..
p.s. Ja maš prou kr si napisala..z mat.tečajem sm mela neuspehe..drgač s sql nikol..to je to..
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 16. Jan. 2008 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Sm šla gledat tvoje poste..sam sm očitno zamešala..ena k ma lih tko trebuščk za avatar je to napisala..sori za tole Bom popravla tm gor.. konc OT
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Ojej... Jaz sm pa dokaj nova in nimam pojma kake ne kdo ste... Sam vem da me je par punc na tem forumu včeraj ful potolažilo, ker sem mela slab dan...in zdaj vas mam kar use rada!!! :bussi: Lepo se mejte, pa kar privadite se me...tega foruma ne zapustim več
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jochie je zabaven fant, z zanimivim smislom za humor. Po moje je vztrajen, zmerno - ne preveč vsiljivo. Mislim, da rad gleda slike sexy oblečenih deklet.
Hm, upam da sem dobro zadela...
Hm, upam da sem dobro zadela...
Prvi neprebran prispevek • 689 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov