Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Renatka_ ... simpatično štajersko dekletce, rada ma visoke pete (če se prou spomnem), ma tipčka že kr neki časa, občasno s hox pijeta skup neki časa je pisala blog, zdj pa ni zasledit nobene nove objave, razn, če je prestavla vse skup kam, je še študentka, rada ma morje ...
upam, da se nism preveč zmotla
upam, da se nism preveč zmotla
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
jagodka85
je simpatična punca, doma mislim da v Kranju..stara 23 let...dela hm? ok vem, da ima neprestano stike z sodniki ...glavo ji je zmešal nek kriminalist ..šla bo na koncert RBD..ime mislim, da ji je Petra...če se ne motim ma tud mlajšega bratca..ok upam, da je vsaj pol stvari prav
je simpatična punca, doma mislim da v Kranju..stara 23 let...dela hm? ok vem, da ima neprestano stike z sodniki ...glavo ji je zmešal nek kriminalist ..šla bo na koncert RBD..ime mislim, da ji je Petra...če se ne motim ma tud mlajšega bratca..ok upam, da je vsaj pol stvari prav
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*Lilli*
- všeč ji je, ker je njen bratec že začel hodit v šolo, ker ona lahko zjutraj dolgo spi in ji noben ne teži
- oktobra gre v maribor na fax
- doma je nekje v ms
- v sredo je spekla skutino torto in je s tem zelo presenetila mami
- pridno varčuje euričke za potovanje v avstralijo
- všeč ji je, ker je njen bratec že začel hodit v šolo, ker ona lahko zjutraj dolgo spi in ji noben ne teži
- oktobra gre v maribor na fax
- doma je nekje v ms
- v sredo je spekla skutino torto in je s tem zelo presenetila mami
- pridno varčuje euričke za potovanje v avstralijo
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
fun
* všeč so ji usnjene jaknice
* čez vikende je občasno delala v gostili
* pa tudi kot promotorka in hostesa je že delala
* zažgala je fotke bivšega tipa
* s tipom sta se spoznala na brucovanju
* Bode Miller ji je luškan
* všeč so ji usnjene jaknice
* čez vikende je občasno delala v gostili
* pa tudi kot promotorka in hostesa je že delala
* zažgala je fotke bivšega tipa
* s tipom sta se spoznala na brucovanju
* Bode Miller ji je luškan
Let's swim to the moon .....
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
NIA:
-letos so se preselili v hišo
-najstarejša od otrok, ima mlajša sestro in brata
- večkrat popraska kakšen avto
-zelo pridna, dela v neki piceriji
-ima resnega fanta (1 ali 2 leti? )
-bolj poredko piše blog
-po postih v sklopu Mode sklepam, da zelo velikokrat nabavlja nove cunjice
-letos so se preselili v hišo
-najstarejša od otrok, ima mlajša sestro in brata
- večkrat popraska kakšen avto
-zelo pridna, dela v neki piceriji
-ima resnega fanta (1 ali 2 leti? )
-bolj poredko piše blog
-po postih v sklopu Mode sklepam, da zelo velikokrat nabavlja nove cunjice
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Tole nad mano je pa ena deklica s Primorske, ki je prbližn tolk stara k jst, živi skupi s fantom v eni hiški (če se prov spomnem), trenutn mata eno krizno obdobje (in ji želim, da se reš tko, da bo zanjo najbolš), ima rada živali, mislm, da piše diplomo in se mi zdi pametna in zanimiva punca
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ŽuŽa, prijeten deklič, ki sem ga prvič vidla pred Kolosejem, se z njo basala s pico in solato, ki je vsebovala too much radiča , je zlo luškana bejba, ki trenutno pavzira in dela naslednje leto pa se namerava vpisati na željeni faks. Je tudi srečno zaljubljena in ima zvezo na daljavo, kar pa uspešno premaguje. Ima tudi ful cortkanega mucka.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Bom pa jst če nobena še ni .
Josephina. Prijazna in luštna punca, zelo skrivnostna, ker vsako stvar pove samo na pol in nas pušča v negotovosti . Rada ima živali; trenutno ima novega hrčka. Študira razredni pouk. Januarja je bila stara 20 let; ravno tisti dan sva se srečali v Ljubljani in se me je ustrašla.
Josephina. Prijazna in luštna punca, zelo skrivnostna, ker vsako stvar pove samo na pol in nas pušča v negotovosti . Rada ima živali; trenutno ima novega hrčka. Študira razredni pouk. Januarja je bila stara 20 let; ravno tisti dan sva se srečali v Ljubljani in se me je ustrašla.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
ŽuŽa
Zelo prijazna punca, pa lušna, včasih se afna (fotka ), ima fanta iz Dolenjske, že skor 4 leta, je nehala jemati kontracepcijske, dobila je M na ne vem keri dan , ima mačkona, ki bo šel na operacijo kile (srečno, boš vidla, da se bo pozdravil), ima vedno lepe avatarje, pa je edina vedla, katere palačinke sem nekoč imela v mislih. Pa v Nerezine rada hodi in andragogiko bi študirala. (to pa nisem sigurna)
Zelo prijazna punca, pa lušna, včasih se afna (fotka ), ima fanta iz Dolenjske, že skor 4 leta, je nehala jemati kontracepcijske, dobila je M na ne vem keri dan , ima mačkona, ki bo šel na operacijo kile (srečno, boš vidla, da se bo pozdravil), ima vedno lepe avatarje, pa je edina vedla, katere palačinke sem nekoč imela v mislih. Pa v Nerezine rada hodi in andragogiko bi študirala. (to pa nisem sigurna)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Najprej priznam, da sm mal brskala...
Žuža je blond in rahlo skodrana ter (sodeč po slikci) zelo dobr izgleda. Ima mucka Snežkota, ki je bil na operaciji kile. Ima okol 20 let in zdi se mi, da sem nekje zasledila, da živi mal severno od Lj (Domžale??). Ima zelo optimistične avatarje in je zato zelo opazna. Ena od redkih, ki sem se jo zapomnila, čeprav spreminja slikco.
Žuža je blond in rahlo skodrana ter (sodeč po slikci) zelo dobr izgleda. Ima mucka Snežkota, ki je bil na operaciji kile. Ima okol 20 let in zdi se mi, da sem nekje zasledila, da živi mal severno od Lj (Domžale??). Ima zelo optimistične avatarje in je zato zelo opazna. Ena od redkih, ki sem se jo zapomnila, čeprav spreminja slikco.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov