Opiši me!! #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 30. Jan. 2008 17:40

Zvončica je stara 25 let. Mislim, da dela v eni firmi- iz kere vse poznamo "The sodelavca" (ali mislim napačno? :( )
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 30. Jan. 2008 17:44

*ClaUdYka* je bla pa še pred kratkim stara 16, zdj je pa že 17 :D hodi v šolo.. ima fanta... tud njene poste spremljam ker mi sploh ne deluje tako mlada ;) torej pametna punca :)
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 30. Jan. 2008 18:55

°°°ČeŠnYa°°° simpaticna punca, ki hodi na ekonomski fax. Ponoci rada cveka v klepetalnici z mano, namesto da bi se ucila :lach: Pred kratkim ji je ponagajal BS player, sprasevala je kje v lj v areni vodafone life se pride do solarijev moj fit. Zlo prijazna, optimisticno te vzpodbuja. Razjezi jo, ce jo pomotoma dam ven iz friendsov, ker pol ne vid kdaj sem online :D Na zivce ji gre, ce se tipi mulajo, pa ce folk zgine kr spat na MSN. Rada uporabla smajlije na forumu :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Jan. 2008 19:18

OT: Zvončica nima The sodelavca, ona ma The mladiča :D .

Ne morem se znebit feelinga, da je Bouhica ena stroga in resna bejba, to pa sam zarad njenga avatarja :oops: :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×××CarTiKa××× » 30. Jan. 2008 19:25

Aloha - punca, ki pove vse kar ji leži na jeziku. Predstavljam si jo kot strogo, in resno kadar je pomembno, ko pa je potrebno žurat pa :D . Zaradi njenega avtarja jo imam v mislih kot eno netipično blondinko. :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 30. Jan. 2008 19:41

×××CarTiKa×××-še zelo mlada pupa...ne vem veliko o njej, razen tega da sem zasledila da rada piše kaj se ji je dobrega in slabega vsak dan zgodilo, da kljub rosnim letom da včasih kak vrei post to je pa tudi vse kar vem o njej :oops: :razz:
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 31. Jan. 2008 19:40

Electra*- kuk sm jst zasledila rada nosi črna, bela pa rjava oblačila, komad, ki ji dvigne energijo je od Seke Aleksić-Aspirin, gledala je oddajo a si ti tut not padu(mnde)..nism čist zihr..upam, d sm točno povedla, hehe :)
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 31. Jan. 2008 20:23

sabinca:)
*dela izpit za avto
*ima fanta
*fant je noce poklicat (do zdej jo je sigurno)
*dobra ji je komedija Kako se znebiti fanta v desetih dneh
*vrjetno ji je ime Sabina :D
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 31. Jan. 2008 20:24

Sabince do zdej na forumu še nisem zasledila, zgleda gpaševa v različne teme in se vedno zgrešiva :) tko da ne bi vdla veliko oz. nič povedati o njej - na žalost. obljuim pa, da bom od zdej naprej pozorna na njene poste :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jan. 2008 20:32

Maja ... hm ... letos bo stara 18 in ma fanta, k se mata zlo zlo rada ;) nisem je še spoznala, ker nikol ne morem pridt na miting, bi jo pa zlo rada .... hod v gimnazijo in se zadne čase velik posveča šoli in dobiva same dobre ocence ;)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 31. Jan. 2008 21:10

*ka!a* danes je bila pridna, ker se je ucila :) Drugace je pa 4 letnik, hodi na plesna vaje.. :D Pa danes sem zasledila, da jo boli zob. ;)
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 31. Jan. 2008 21:23

Josephina je ena ful simpatična punca, berem njen blog (kakšna nova opbjava ne bi bila doveč :P), ima fanta že 3leta, ma najlepšega maltežana, za maturanca bo imela oblekco iz morgana, ki men sploh ni pasala, ko sem jo probala :) Poznam tud njeno pravo ime, to je pa pomoje več ali manj vse.

OT: Kaja hvala za tolk lep opis :*
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Jan. 2008 21:30

Maja ... ma fanta, k jo ma full rad pa full je zaljubljen v njo, njej gre na živce šola oz. to, da ma zdj tok se za učit, je maturantka, kmal bo šla delat izpit za avto in se tega full veseli, v soboto so mel ekskurzijo v Trst, kjer si je kupla eno kjutiš majčko, njen dragi je bil cel vikend v Parizu na modni reviji, pa full je simpatična, pa zgovorna :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jan. 2008 21:31

nekdo je star7 pozabu ... no js je ne poznam in kokr sm zasledila ima rada belo zlato ma rada sneg in da ma rada tudi poletje ? a sm preveč u kamn? :D

OT: Mayflower* ni kej :*
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 31. Jan. 2008 21:49

OT. Mayflower* sam zate nova objava ;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov