Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
star7:
*ima fanta s katerim je že dolgo skupaj
*je iz Primorske
*bi rada bolj zdravo jedla
*upa da bo nekoč imela uspešno kariero in družino
* ne bi naredila splava
*ima fanta s katerim je že dolgo skupaj
*je iz Primorske
*bi rada bolj zdravo jedla
*upa da bo nekoč imela uspešno kariero in družino
* ne bi naredila splava
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
shiva*:
- se boji, da ne bo sprejeta na fax za farmacijo, če ne hoče it kemijo (ma iste sanja kot jaz ),
- hodi v fitnes 6 krat na teden :runningdog: ,
- rada ma vonj ugasle sveče
- se boji, da ne bo sprejeta na fax za farmacijo, če ne hoče it kemijo (ma iste sanja kot jaz ),
- hodi v fitnes 6 krat na teden :runningdog: ,
- rada ma vonj ugasle sveče
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
xxxCartikaxxx je zlo mlada punca (moj bog jest sm praktično enkrat starejša od nje ), veliko sodeluje v temi vprašaj me, v kratkem gre na neka šolska tekmovanja (mislim, da v kemiji?), trenutno je bolana, daje vtis, da ji še ne hodijo traparije po glavi
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
MIGRENA
je pridno, delovno dekle. Mahnjena na nakupovanje. Ima noro dobra oblačila. Še posebaj en hud plašček in zanimiva, rumenkasta torbica. V preteklosti je bilo nekaj narobe z zdravjem njene mami. Na svojem blogu je nekoč objavila dva noro dobra para salonarjev. Ima dober styling in nos za zanimiva oblačila - se mi zdi, da dokaj podoben mojemu. Njen dragi je bil decembra v BG. V pisarni (v službi) dela na polno in daje vse od sebe. Redno sledi določeni nadaljevanki.
Povzetek: ogromno dela in posledično ogromno nakupuje. In njen maček Mile kar noče proč od njenih oblačil.
je pridno, delovno dekle. Mahnjena na nakupovanje. Ima noro dobra oblačila. Še posebaj en hud plašček in zanimiva, rumenkasta torbica. V preteklosti je bilo nekaj narobe z zdravjem njene mami. Na svojem blogu je nekoč objavila dva noro dobra para salonarjev. Ima dober styling in nos za zanimiva oblačila - se mi zdi, da dokaj podoben mojemu. Njen dragi je bil decembra v BG. V pisarni (v službi) dela na polno in daje vse od sebe. Redno sledi določeni nadaljevanki.
Povzetek: ogromno dela in posledično ogromno nakupuje. In njen maček Mile kar noče proč od njenih oblačil.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
MIGRENA je Kranjčanka, ima enga fanta, k ga jst poznam in s katerim se zadnje cajte bol mal vidta, pa baje se bosta še manj, je ena taka odvisnica od nakupovanja cunj, kokr sm jst, dela v fotrovi firmi, v pisarni, pa kokr vem še študira, oz. dela magisterij (v to nism čist zihr), ma enga lepga mačkona Mileta, stara je tolk k jst, rada gleda OTH...uglavnem je ena od men najbolj priljubljenih forumašic
Edit: Joj anoyel, prehitela si me
Edit: Joj anoyel, prehitela si me
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Yazmeen: Zelo zanimiva punca, ki jo zelo rada berm, zato tudi vem veliko o njej . Ima tipa, s katerim ne ve, če bi bla al ne, saj jo občasno zamika tudi kdo drug. En čas jo je medel the sodelavc, pa do šefkota tudi ni lih ravnodušna. Po moje je ful lušna punca, ker jo tipi kar obletavajo . Redno dela, zravn pa se tudi šola, mislm da neki v zvezi z vzgojiteljstvom. Ma zelo veliko družino, saj sta se starša ločla in zato ma tudi pol-brate, polsestre. Mama živi nekje na podeželju in tja gre Y.rada, saj tam vidi svojo kužiko. Živi na Gorenjskem, v bloku s svojim tipom. Ful rada šopingira (ni edina ), pa tudi skrbi za svojo postavo s športanjem (nazadnje je drkala steper haha). Trenutno nabira zalogo sladkarij in se jim upira. Ful stvari ne je, vem da bolj malo mesa. Uh, dosti, a? Ma vem še ful... npr. da je bla poleti na počitncah v Italiji... Ok, zdej že mal psiho delujem, sam enostavno si o enih ful zapomnem, o drugih pa nč...
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
MoiT je pa ena zelooo zgovorna Primorka, ki ima že 5 let tipa, na katerega je čisto nora Ne dolgo nazaj je bila pri frizerju in ji je ful všeč nova frizurca, sploh kadar gre v fitnes in ji laski pol gledajo ven iz čopa
Ammm, sicer pa študira, med tednom živi v Ljubljani in komaj čaka vikende, ko gre domov. Pa lani je bila za pusta mačka, ful dober kostim je mela
To bi blo zaenkrt to
Ammm, sicer pa študira, med tednom živi v Ljubljani in komaj čaka vikende, ko gre domov. Pa lani je bila za pusta mačka, ful dober kostim je mela
To bi blo zaenkrt to
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Hehe, tudi lolitaa je iz Gorice, hodi na visoko poslovno (? a sem zadela? ), ima fanta, kužija, pridno dela , ima blond lase, rada ma solato iz kumarc, paradižnika, čebule in sira, dosti nakupuje v Italiji
P.S.: A smo mi vsi malo psihoti?
P.S.: A smo mi vsi malo psihoti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov