Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst tut o jagodki bul mal vem..stara je 21 iz okolice kranja (valda da sm preplonkala ) drgač je pa taprav manijak..3 dni al clo 2 je an forumu pa je nabila tuk postov k smjih jst v pol leta ..hihi..pridna si pridna..je pa zlu prjazna pa umirjena.. kukr sm razbrala iz postov
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
O **SiMoN@** vem samo to, da je Dolenjka, tako kt js Če se ne motim ravno dela izpit za avto, torej je stara okoli 18 let. Enkrat sem brala, da pozna Manco oz. njeno sestrico, drugače mi je pa pri njej najbolj fino to, da povsod piše "u" taku, kot se to pravilnu po Dolensku reče. Simpatična in zanimiva, skratka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Zvončica
Zvončica, se mi zdi ful ok punca, ki ve kaj hoče, se mi zdi da je v pravi meri posluša in srce in razum, zdi se mi urejena, komunikativna,zabavna in živahna po drugi strani pa tudi resna. Ima zanimiv način razmišljanja, aja pa rada ma martini tak kot jst
Zvončica, se mi zdi ful ok punca, ki ve kaj hoče, se mi zdi da je v pravi meri posluša in srce in razum, zdi se mi urejena, komunikativna,zabavna in živahna po drugi strani pa tudi resna. Ima zanimiv način razmišljanja, aja pa rada ma martini tak kot jst
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sm prej hotla gregalino opisat, pa me je ena prehitela, tak da bom zdej. Študira v MB kjer tud živi s fantom, kar ji js ful zavidam ker sm zalublena v MB , ma lepo sobo, živcirajo jo počasni vozniki, vedno ma lepe avatarje, če kdo rabi tle na forumu kakšno informacijo al pa kej, večkrat pomaga hehe (vsaj men je ). Tole mi trenutno pade na pamet.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Hm kero na opisem?
No bom o vsaki mal povedala.
no angel
zgleda ful prijazna decva, ki jo je en smotko ful razocaru, vem da sta tud sosolca na faksu, pa vem se to da gre februarja (?) v NY in da se tega ful veseli.
sAdie
o njej vem mal manj, sem pa od nje skor kupila en plis obesek pa mislim, da je z MBja
No bom o vsaki mal povedala.
no angel
zgleda ful prijazna decva, ki jo je en smotko ful razocaru, vem da sta tud sosolca na faksu, pa vem se to da gre februarja (?) v NY in da se tega ful veseli.
sAdie
o njej vem mal manj, sem pa od nje skor kupila en plis obesek pa mislim, da je z MBja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov