Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
precej ostra, ravnokar sem se na glas smejala stavku "dajte se ve miši sprijaznit, da se ene pač naličimo če gremo ven s kolegi in da se pač preoblečem iz pajkic za doma v kavbojke če grem v trgovino. "
predvsem VAM MIŠIM
predvsem VAM MIŠIM
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
punca z zelo nesrečnim ljubezenskim življenjem. dobra stran je pa to, da je še najstnica in, da bo zagotovo šlo na bolje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
boljša od mene v šahu, odlična kuharica, ljubiteljica živali, ne mara gledati tv, obožuje svojo družino, trmasta in direktna, ima rada pohan bezeg, ne mara kolesariti, uspešna na fakulteti, človekoljubna, črnolasa, lepo riše in dobro poje ter je glasbeno nadarjena, lep smeh, vedno me trolla, poker face, moja ljubezen.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Fant, ki ful rad izkazuje svojo ljubezen do drage na cf (kar je hkrati ful lepo ampak včasih mal precukrast za moj okus. Aaaaaah, young love ).
Ceu filmofil, vedno napiše ful izčrpne kritike filmov, za kar smo mu mnogi hvaležni (predvsem ker mi velikrat prihrani ogled kašnga bednga filma)
Ceu filmofil, vedno napiše ful izčrpne kritike filmov, za kar smo mu mnogi hvaležni (predvsem ker mi velikrat prihrani ogled kašnga bednga filma)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov