Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
LEEL00 napisal/-a:punca, ki ima maca in obicno skatlo z win + se eno skatlo.
That's all i know.
lol? nimam maca pa samo en komp slabo, slabo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kitajka čudne veroizpovedi, ki obvlada operacijske sisteme
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Osebnostno močna punca, samozavestna, pridno študira, enkrat bo delala v Evropskem parlamentu , za zdravje in postavo pa laufa & kolesari.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 13. Jun. 2010 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je več v VB, kot v Sloveniji Dela v kazinoju, navija za Liverpool FC (očitno ima rada Gerrarda). Z Dionizom imata neko skrito simpatijo in samo čakamo da se kaj razvije iz tega Išče službo v VB. Njen trenutni/bivši fant je bil italjan. Kej več mi pa ne pade na pamet. Drugače mi pa deluje fajn punca
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Obožuje London, nakupovanje, modo, lake za nohte in manekenke, še posebej Natalio V. Študira matematiko. Posluša U2, Rolling Stones, The Killers, Adama Lamberta. Gleda nadaljevanke kot so GG, OTH, 90210, GA. Spremlja nogomet. Ima fanta. Je visoka in zelo obdarjena kar se prsi tiče
To je vse, kar mi trenutno pade na pamet
To je vse, kar mi trenutno pade na pamet
Use your head and follow your heart.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne mara usnjenih pajkic, zadnje čase ima probleme s pregrevanjem laptopa, gleda True Blood in One Tree Hill, sam je tudi gledala Lost, in obožuje čokolado ter Robert Pattisona
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Je velika oboževalka Adama Lamberta Posluša tudi Lady Gaga, pa mislim, da dost spremlja oddaje talentov po svetu Mislim, da je še študentka. Najbolj sem so jo pa zapomnila v temi skupno hujšanje, kjer nam pridno poroča o svoji izgubi kilogramov Le tako naprej! Drugače mi pa deluje zelo prijazna in zabavna punca in upam, da bom v prihodnje še kaj več zvedela o njej.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kozoroginja, ki rada teče ponoči. Rada ima živali, naravno kozmetiko, gleda OTH, obožuje Lady Gaga in če bi si upala, bi si poiskala delo v tujini Aja pa med tekom ma probleme z odvezujočimi vezalkami
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov