Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
-je iz Ljubljane,v slabih dneh se zabubi v posteljo in posluša glasbo,
-rada pomaga moderatorjem,(to sem si še najbolj zapomnila)
-glede na prispevke v temi What not to wear ima nekaj pojma o modi,
-je kofetarica, z nekaj več kot 600 posti
-rada pomaga moderatorjem,(to sem si še najbolj zapomnila)
-glede na prispevke v temi What not to wear ima nekaj pojma o modi,
-je kofetarica, z nekaj več kot 600 posti
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
čeprav je relativno nov na forumu je cela čveka, ki meni da je cameron en super-duper režiser. ko ne gleda filmov, gleda lost in housa.
živi v zmoti, da je nezmožen imeti punco. mogoče svoje frustracije zato sprošča pri športu. glede na to, da hujša najbrž ni neki zlo ful podoben tipčku na svojem vatarju, ali pač?
njegova sestra je študirala nemščino.
aja. pa štajerc je!
živi v zmoti, da je nezmožen imeti punco. mogoče svoje frustracije zato sprošča pri športu. glede na to, da hujša najbrž ni neki zlo ful podoben tipčku na svojem vatarju, ali pač?
njegova sestra je študirala nemščino.
aja. pa štajerc je!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
odprta, umetniška duša, iz primorske, ki rada žura, ima rada kvalitetne debate o najrazličnejših stvareh. obsedenka s filmi ima vedno svoje mnenje, ki ga zna zelo dobro argumentirat. aja pa zelo suho kožo ima
študira krajinsko arhitekturo, ima tipa, je kul oseba in faca
to je vse, kar bi izluščila iz njenega pisarjenja sem gor
študira krajinsko arhitekturo, ima tipa, je kul oseba in faca
to je vse, kar bi izluščila iz njenega pisarjenja sem gor
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
je dokaj nova članica cosmo kurjega foruma, ki največ sodeluje v sklopu Splošno.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
delusional je ena takšna zelo luškana punca, ki je čez teden v Ljubljani.Nikomur se ne pusti izkoriščati oz karkoli v smislu tega.
Na tem forumu sem jo sicer opazila v temi o povečanju prsi, ampak se za nickom skriva veliko več.In če se ne motim, je party animal
Dioniz, mogoče pa me je opisala zato, ker si ti napisal kr nekaj brez pomena?
Na tem forumu sem jo sicer opazila v temi o povečanju prsi, ampak se za nickom skriva veliko več.In če se ne motim, je party animal
Dioniz, mogoče pa me je opisala zato, ker si ti napisal kr nekaj brez pomena?
The world is as you are.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bla party animal, zdej me je minil.
emanuela je Štajerka, ki je večinoma v lj. Živi blizu mene, pa še zdej nismo šle na kavo ima tipa. je pobudnica cosmo pijačkanja, sam kaj ko ni dovolj kandidatk
emanuela je Štajerka, ki je večinoma v lj. Živi blizu mene, pa še zdej nismo šle na kavo ima tipa. je pobudnica cosmo pijačkanja, sam kaj ko ni dovolj kandidatk
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Liefde prihaja iz Slovenije, ampak živi na Nizozemskem. Prek neta je spoznala fanta, zdaj je njen mož in je ful srečna z njim Dela v zdravstvu, če se ne motim, mislim da v domu starejših občanov. Je ful aktivna formurašica Stara je mislim, da nekje 27 let, pa mislim, da je po horoskopu kozorog Pa kukr vem z možekom intenzivno delata na otročku
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov