Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Oseba moškega spola, kar pomeni, da je v njegovi krvi navduševanje nad nogometom in občasnim pitjem alkohola. Zanimivo pa je, da ni ravno navdušen nad evvo, kljub temu, da ima atribut, na katerem si moški radi pasejo oči - no verjetno v živo bi bilo drugače (not like v opaaa). Ne mara mrzlih dni.
A goal without a plan is just a wish.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ajčo pa poznam v živo in je eno zelo prijetno dekle, zgovorno in ob njej mi ni bilo dolgčas...pa še potrpežljiva je... (mimogrede, sem zrihtal tisto, kar sva dala pregledat, sicer šele prejšnji teden, je bilo pa strokovno narejeno pa ful ceneje... -seveda nisem zrihtal tam, kjer sva bila... )
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
supeLLka** napisal/-a:snezinka* je študenka,pa mislim da je mela neke težave zaj v zvezi (oprosti če sn se zmotla sam me že dolgo ni blo na cosmiču)
hehe, verjetno si mislila na uporabnico snezinka24, ker jaz ne vem če sem kaj o tem pisala oz. jih ni bilo.
Emanuela je pa simpatična rjavolaska (se spomnim ene slikce v škorenjčkih) in ima rada zivali. Pa se mi zdi, da zivi samo z mamo (očeta ni). Nisem preveč dobra, vem.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
sunset21 je stara 22 let, prihaja z dolenjske, obsedena z sportom, redno ga spremlja preko malih zaslonov, najraje ima pomlad in poletje... predvidevam da je zelo postavna zaradi sportanja, bolj majhne postave, rjavih las in simpaticna
in še OT: hodla si po koroškem pa nisi povedla, da bi šle na kako kavico!!! bi js častla in snega je blo tak malo za šalo... nič posebnega, in si ga očitno ujela v trenutko, ker je snežilo le kake 3 urce...
in še OT: hodla si po koroškem pa nisi povedla, da bi šle na kako kavico!!! bi js častla in snega je blo tak malo za šalo... nič posebnega, in si ga očitno ujela v trenutko, ker je snežilo le kake 3 urce...
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
(to je zdj moj prvi post ever na tako temo tko da bodite milostljivi )
Dioniz je ena redkih cosmpolitank ki so v manjšini. Se pravi da je moškega spola Bojda hujša, igra poker in ima nasploh sexy avatar. Če mu je kej podoben, pol se čudim da je samski (če sm prov zasledila )
Dioniz je ena redkih cosmpolitank ki so v manjšini. Se pravi da je moškega spola Bojda hujša, igra poker in ima nasploh sexy avatar. Če mu je kej podoben, pol se čudim da je samski (če sm prov zasledila )
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
N0ty je novo pridružena zanimiva Cosmica, ki ima zelo rada pujse. Ima tudi en tatu, kolikor vem - pujsa, ali pa si ga bo dala delat zelo kmalu.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Fuzbalerski navdušenec iz Krškega, ki se srečno poročen prevaža naokoli v novi (no, zdaj ni več tak nova ) Mećki. Je velik in močan poba ter ima enako ime kot moj najboljši prijatelj. Predvsem pa je prepoznaven po svojem humorju, ki ga velikokrat s pospeškom odnese na kopanje v Banovce.
Takrat, ko ga ni, je forum žalosten in prazen
Takrat, ko ga ni, je forum žalosten in prazen
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov