Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Sejdi je simpatična Štajerka (ja? ), k odlično riše, če se ne motim, je slikca avatarja njeno delo. mislm, da rada gleda BB, rada ma svojga Mačkončka, našla je svoj cd iz prazgodovine ( ) in prav, da jo bood vsi siti, ker bo skoz te pesmi jodlala Če se ne motm, jo občasno tud zdravje daje, ampak upam, da ne preveč.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
o damn Jochie, o tebi bi lahko roman napisala
Se vedno mu sezem samo do pasu (ker je pravi ded vlki), se vedno je gologlavec (me zanima kak zgleas z lasmi!), ne pise redno svojega bloga, se malo pa bo mož , je šef v svoji pisarni in doma s KK (KojiKurac ). Aja, pa njegov najljubsi jezik je italijansicna in vse kar je povezano z Italijo
Jagodka... ta avatar sm fkrala, ni moje delo
Se vedno mu sezem samo do pasu (ker je pravi ded vlki), se vedno je gologlavec (me zanima kak zgleas z lasmi!), ne pise redno svojega bloga, se malo pa bo mož , je šef v svoji pisarni in doma s KK (KojiKurac ). Aja, pa njegov najljubsi jezik je italijansicna in vse kar je povezano z Italijo
Jagodka... ta avatar sm fkrala, ni moje delo
I love SISLEY& RW
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
sAdie:
Študira pravo v Mariboru,pa mislim da stanuje v študentu. Stara je mislim da 21,pa ma fanta. Pa vlkrat napiše v kakem postu kej v popačeni angleščini.Pa prejle sm prebrala da dober riše,pa da ta avtar ni njeno delo . Drgač pa se mi zdi da ma že kr dolg to sliko pa podpis.
Študira pravo v Mariboru,pa mislim da stanuje v študentu. Stara je mislim da 21,pa ma fanta. Pa vlkrat napiše v kakem postu kej v popačeni angleščini.Pa prejle sm prebrala da dober riše,pa da ta avtar ni njeno delo . Drgač pa se mi zdi da ma že kr dolg to sliko pa podpis.
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
- *urškica*
- Debatorica
sAdie:
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
*urškica* je bla letos stara 17 let.Še eno leto pa bo polnoletna Baje je Josephina njena soimenjakinja Hodi na orentalski ples,če sm prov prebrala.Pa ma bratca,se mi zdi da starejšega,ker usake tolk cajta pride domov.Pa ma majčko k gor piše no pictures,please,pa jo ma zdj za športno vzgojo
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
kamis ala hed kandi grl je ljubljančanka, stara je 20 let... full je vesela če je On na msn-ju.. dela v enmu lokalčku... hotla je it v toplice, pa je vse v vodo padl... tko k jz bi rada šla na sensation white... rada ma elektronsko musko ~ house.. zbuja jo babica... pa enepar ful hudih sandalčkov .. ammm what else... aja pa na pag gre na morje... drugač pa mislm da ga full rada žura pa da je ena pozitivna osebica
- *urškica*
- Debatorica
obujam temo
ČeŠnYa je imela na začetku zlo dolg na slikci češnje in zard tega so se kamis cedile sline ko je vidla njeno slikco .Mislim,da ma fanta.Na forumu,se mi zid,da je manj kot eno leto.Zdj ma tako poletno slikco.pri njenem profilu,niso napisana leta,sam predvidevam,da je v zgodnih 20.Če pa ne,me naj pa poprav.
ČeŠnYa je imela na začetku zlo dolg na slikci češnje in zard tega so se kamis cedile sline ko je vidla njeno slikco .Mislim,da ma fanta.Na forumu,se mi zid,da je manj kot eno leto.Zdj ma tako poletno slikco.pri njenem profilu,niso napisana leta,sam predvidevam,da je v zgodnih 20.Če pa ne,me naj pa poprav.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
Laurica* je skor polnoletna...
- zadnje čase je žalostna
- za en dan bi postala Paris Hilton
-kadi pa poskuša nehat( pravi, da ni zasvojena )
- zadnje čase je žalostna
- za en dan bi postala Paris Hilton
-kadi pa poskuša nehat( pravi, da ni zasvojena )
LOVE hurts
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
star7
* stara je 10 let, redkokdaj jo zasledim na forumu, tko da ne vem kej dost o njej. Vem, da si ful zeli met eno trenirko od Adidasa pa da bi rada mela psa, pa ne pije kave, najraj ma vaniljev pa sracetelin sladoled, pa poseksala bi slakonjo
* stara je 10 let, redkokdaj jo zasledim na forumu, tko da ne vem kej dost o njej. Vem, da si ful zeli met eno trenirko od Adidasa pa da bi rada mela psa, pa ne pije kave, najraj ma vaniljev pa sracetelin sladoled, pa poseksala bi slakonjo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov