Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kamis:
je iz ljubljane, njene poste rada berem, ma neke probleme s fanti oz. zdej z fantom, danes gre na seko, gleda ANTM (tko k js ), zdi se mi ful simpaticna in lusna punca
je iz ljubljane, njene poste rada berem, ma neke probleme s fanti oz. zdej z fantom, danes gre na seko, gleda ANTM (tko k js ), zdi se mi ful simpaticna in lusna punca
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Josephina:
- vsak čas bo padla v obdobje maturitetnih izpitov
- se mi zdi, da se je odločila za študij razrednega pouka
- piše blog, ki je na mojem seznamu branih
- od vseh čeveljcev, ki jih ima, so mi (sicer že nekaj časa nazaj) stopili v glavo eni zeleni (luštniii)
- je zelo zaljubljena in že nekaj let v zvezi (tri leta, če se ne motim)
- ljubiteljica živalic, doma jih ima kar nekaj, ampak od vseh je meni najbolj simpatičen tisti njen ogromni kuža, ki bi ga jza mrcvarila pa mrcvarila, da bi revež verjetno pred mano bežal takoj, ko bi me zagledal
- je samosvoja
- vsak čas bo padla v obdobje maturitetnih izpitov
- se mi zdi, da se je odločila za študij razrednega pouka
- piše blog, ki je na mojem seznamu branih
- od vseh čeveljcev, ki jih ima, so mi (sicer že nekaj časa nazaj) stopili v glavo eni zeleni (luštniii)
- je zelo zaljubljena in že nekaj let v zvezi (tri leta, če se ne motim)
- ljubiteljica živalic, doma jih ima kar nekaj, ampak od vseh je meni najbolj simpatičen tisti njen ogromni kuža, ki bi ga jza mrcvarila pa mrcvarila, da bi revež verjetno pred mano bežal takoj, ko bi me zagledal
- je samosvoja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Iluzija:
- čaka svojega fanta da pride k njej
- nekaj se ji spi in izgleda da bo zbolela
- ima mačka ki je baraba(krade šnite mesa iz mize
- rada nakupuje(saj katera pa ne?)
Drugače je pa simpatična punca in mislim da je kar kul oseba...po postih sodeč je nekomfliktna oseba
- čaka svojega fanta da pride k njej
- nekaj se ji spi in izgleda da bo zbolela
- ima mačka ki je baraba(krade šnite mesa iz mize
- rada nakupuje(saj katera pa ne?)
Drugače je pa simpatična punca in mislim da je kar kul oseba...po postih sodeč je nekomfliktna oseba
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Zvončica pijanka ki ima na vsaki sliki kozarec v roki in rdeče oči...da ne pozabim tega da je cosmo psiho(get a life)
Kmalu se bo v cvetličarni napila absinta in oponašala vesoljčke
Zvoncica je zdaj za opisati! Jaz sem dal samo repliko
Kmalu se bo v cvetličarni napila absinta in oponašala vesoljčke
Zvoncica je zdaj za opisati! Jaz sem dal samo repliko
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Zvončica je lušna punca, blondinka, sm mal povohunla njene slikce in mi je ful ušeč njena frizura . Rada žura, ma ful frendic, ma tudi tipa, se mi zdi. Pa bla je u Ambasadi prejšnji vikend.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
moiT mi tkole prek neta deluje zelo simpatična in zgovorna punca.
Mislm, da ma skupino enih tečajnikov. Pred kratkim je bila sama na enem tečaju retorike če se ne motim. Ima fanta. Doma je mislm, da nekje s primorske (upam,da se nisem zmotla. Sicr sem dolgo časa mislna da je dolenka sam pol sm pa prebrala nek da je primorka).
Mislm, da ma skupino enih tečajnikov. Pred kratkim je bila sama na enem tečaju retorike če se ne motim. Ima fanta. Doma je mislm, da nekje s primorske (upam,da se nisem zmotla. Sicr sem dolgo časa mislna da je dolenka sam pol sm pa prebrala nek da je primorka).
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
ŽuŽa ma fanta s kterim sta že več kot 2 leti skup, mislim da je doma blizu Domžal njen fant je pa z Dolenjske, ne pije kave pa ime ji je Anja.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Mju napisal/-a:o no angel pa na žalost ne vem niti ene stvari, me je kr sram
Bom pa jst no angel opisala:
Je ena lušna blondinka. Doma je s štajerskega konca. Pred kratkim je bila v Ameriki. Že pred neki časa jo je en fant grdo razočaru. Mela je angino pred parimi dnevi, sam se je zelo hitr pozdravla pa je šla že kmal spet ven žurat.
Mju: Zelo rada ima glasbo(tako kot jaz). Igra v godbi, pa danes so tud pri maši igral zjutraj. Stara je 18 let se mi zdi.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
jaja Jochi, vsaka čast
torej, naš Jochie oz. đoši po moje, se bo kmalu poročil. včasih nima volje za šopinge (npr. ploščic) s svojo izbranko ampak to je razumljivo je starsten navijač nogometa (ampak SAMO krškega). je grozno simpatičen, zanimiv in smešen. je iz posavja, druga pa ne bom da ne bo kej preveč osebnega
torej, naš Jochie oz. đoši po moje, se bo kmalu poročil. včasih nima volje za šopinge (npr. ploščic) s svojo izbranko ampak to je razumljivo je starsten navijač nogometa (ampak SAMO krškega). je grozno simpatičen, zanimiv in smešen. je iz posavja, druga pa ne bom da ne bo kej preveč osebnega
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Mju:
* se trenutno trudi da bi izpolnila izziv
* doma pije kapučino z veliko pene
* "fura" original allstarke
to sm si danes zapomnila ko sm brala. Se pa moram malo vec pozanimati o tej osebici hehe
* se trenutno trudi da bi izpolnila izziv
* doma pije kapučino z veliko pene
* "fura" original allstarke
to sm si danes zapomnila ko sm brala. Se pa moram malo vec pozanimati o tej osebici hehe
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
mirella
stara je 21 let, zeli si pomladi (in to cimprej ), v temi o prezivnini sem prebrala, da je ne dobiva (ceprav je to tvoja pravica, tako da kr ), za svojo dusico si najraje kupuje nakit al pa kako šminko, rada ima sadni caj, zna se zabavat in ponavadi gre žurat s prjatlcami, po cvetlicnem horoskopu je regrad LOL.
Zgleda, da ma obsesijo na Grey's anatomy, ker je najvec postov napisala v tej temi
stara je 21 let, zeli si pomladi (in to cimprej ), v temi o prezivnini sem prebrala, da je ne dobiva (ceprav je to tvoja pravica, tako da kr ), za svojo dusico si najraje kupuje nakit al pa kako šminko, rada ima sadni caj, zna se zabavat in ponavadi gre žurat s prjatlcami, po cvetlicnem horoskopu je regrad LOL.
Zgleda, da ma obsesijo na Grey's anatomy, ker je najvec postov napisala v tej temi
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov