Opiši me!! #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 21. Mar. 2008 16:01

Yazmeen napisal/-a:Dagi je fajn punca z Gorenjske (sj si ane?), ki ful dolg ni mogla prebolet in pozabt enga bivšga fanta, zdj ne vem, kako je s tem... Se pa zadnje cajte mal preveč sekira, kaj bo kdo mel za povedat o njej, ker ga je pač mal zabluzila z nekom, ki ostalim ni lih všeč (btk, Dagi :wink: !). Pa ful jo prvlač en starejši sosed :twisted: Drgač pa še študira, men se zdi, kaj, pa ne vem.

edit: No zdj pa vidm, da me je vmes že ka!a prehitela...

ok vse vredu, ampak kje si pa unga starejšega soseda najdla? :D Ni sosed... :D

O.k. Yazmeen je tud ena fajn gorenjka, k more dost hudo zgledat glede na to, da jo skos kšn sodelovc nadleguje, njej je pa šefko všeč čeprov mislm da si še ni priznala tega... :D Pa ipzit za avto lih dela. Ma pa fanta s katerim sta mal preveč zašla v rutino in zdej čaka da bo spet mela metulčke ko bo on zraven. Pa mami ma, k ma ful domačih živali.. za mucke sm, ziher :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 21. Mar. 2008 16:03

Nasledna za opisat je Josephina... :D
Always look on the bright side of life!
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 21. Mar. 2008 17:04

Josephina:
*je moja soimenjakinja :D
*piše ful fajni blog,ki ga dokaj redno berem
*ma fanta že 3 leta
*ukvarja se s promocijami
*hodi na gimnazijo,za maturo je vzela izbirni predmet sociologija,za seminarsko pa ma temo o ločenih družinah
*ma mlajšga brata
*ma fuuuul domačih živali :D ...pes mislim da je medo
*enkrat je v neki nagradni igri dobila hondo za en vikend
*stara je 20 let
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 21. Mar. 2008 17:08

Sam 2 popravka:

izbirni predmet: psihologija
starost: 19

;)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 21. Mar. 2008 19:55

Dagi napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Dagi je fajn punca z Gorenjske (sj si ane?), ki ful dolg ni mogla prebolet in pozabt enga bivšga fanta, zdj ne vem, kako je s tem... Se pa zadnje cajte mal preveč sekira, kaj bo kdo mel za povedat o njej, ker ga je pač mal zabluzila z nekom, ki ostalim ni lih všeč (btk, Dagi :wink: !). Pa ful jo prvlač en starejši sosed :twisted: Drgač pa še študira, men se zdi, kaj, pa ne vem.

edit: No zdj pa vidm, da me je vmes že ka!a prehitela...

ok vse vredu, ampak kje si pa unga starejšega soseda najdla? :D Ni sosed... :D

O.k. Yazmeen je tud ena fajn gorenjka, k more dost hudo zgledat glede na to, da jo skos kšn sodelovc nadleguje, njej je pa šefko všeč čeprov mislm da si še ni priznala tega... :D Pa ipzit za avto lih dela. Ma pa fanta s katerim sta mal preveč zašla v rutino in zdej čaka da bo spet mela metulčke ko bo on zraven. Pa mami ma, k ma ful domačih živali.. za mucke sm, ziher :D

A ni sosed? Ok, vem sam, da si enkrat omenjala enga starejšga tipa, ki te ful prvlač :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Mar. 2008 11:38

Yazmeen -

Je ena nora bejba, k si je poleg mene edina upala na forumu jauno "razgalit" :D svojo zadno plat (in bla zato nehumano napadena :P ), splošno znano je, da ma celo hordo d sodelauceu, d šefou, d osebkou na sploh in me resnično zanima, kašn đob ona to opraula, da je na enmu kupu skoncentriranih tok fajn descou, trenutno biva na območju jesenskih poplau (kr je hvala bogu takrat ni odplaknl) u enmu blokcu z moškim primerkom, k ji učasih žiuce para, ampak js vem, da se mata deep, deep u sebi zlo rada :freude: , tm, iz kjer prhaja, pa poseduje en mini kosmatinski zoo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Mar. 2008 11:51

Aloha:

Punca ki je nora na surfanje po vodi in po netu :lach: Obožuje morje,sonce....rada športa in ima življenje v katerem se dogaja.
To je ženska ki ima nalogo da v kratkem pretepe svojega moškega in mu reče...model zamisli se malo nad sabo in ne me zanemarjati!Baraba!!!

Drugače se mi zdi pa zelo odprta punca in vesela oseba!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 22. Mar. 2008 11:56

Aloha je Cosmofrikica, ki je stara 25 let in je iz Ljubljane. Je pri koncu študija novinarstva. Obožuje Havaje in pravi, da če se bi poročila, bi se najraje tam :D. Je obsedena s svojim teleščkom in nad njim izvaja hude fitnes napore in trenutno je na solata-skuta- sadje dieti. Obožuje znamko Roxy. Zdej ma enga tipčka, ki je tko kot ona športni obsedenec. Vem, da je mela prej kar nekaj ljubezenskih polomij, ki so jo delala žalostno. Je lušna blondinka.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 22. Mar. 2008 11:56

Ups, too late. Opište mojga predhodnika :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 22. Mar. 2008 15:00

Ryu10kyu:
- se je po dolgem času vrnil na forum kar je ful fajn, ker mi deluje zlo vredu, sploh pa punce tuki rabimo kakega fanta :wink:
- ima zelo skulirano in normalno (ne vem kako naj se drugače izrazim) razmišljanje o razmerjih
- včasih je treniral boks (?) oz. neko vrsto borilnih veščin
- ena punca tukaj gor mu je zlo simpatična pa ne upa povedati kera :P
- trenutno v življenju deluje precej kot deloholik, čeprav pa ne vem s čim točno se ukvarja
- mislim, da mu punce delajo probleme, ker se obesijo na njega kot pijavke on pa ni pripravljen na tako vrsto razmerij
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 22. Mar. 2008 15:05

MIGRENA je bejba, ki obožuje šoping. Kupovanje oblek je njena strast. Zadnje čase se ji v omari nabirajo tut dost pisani kosi.

Ma fanta in službo, kar je valda pozitivno. Mislm da tut neki hod na fax ampak nism ziher.

V glavnem se mi zdi ful pozitivna in zanimiva oseba.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Mar. 2008 16:58

Kika:

-22 let
- rada gleda tv...oz. ful gleda tv: big brother, kmetija, prison break, samotni otok,samotne gospodinje,itd. :D
- njen dečko ima mobitel in ona ga ima zaradi njega tudi...simobil se ji ne splača
- rjave lase
- zanima jo pravo
- izpit je že naredila, mlada voznica
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 22. Mar. 2008 17:34

ryu10kyu napisal/-a:Kika:
- rjave lase
- zanima jo pravo
- izpit je že naredila, mlada voznica

Sam mal popravkov ;) : zdej mam rdečkaste lase, pravo študiram in nisem več mlada voznica že dobro leto :D

drugače pa ryu10kyu:

ma z eno uporabnico podoben nick (ona je ryu, se mi zdi) in sem bila zaradi tega takrat, ko sta oba postalal na forum, malo zmedena :) . Ma zlo omejen profil in zato nism mogla nč koje dost poizvedet, keri so njegovi najbolj active topici, kukr je on pogledu pr men :D

star je 29 let, sodeč po postih skuliran poba. se mi zdi da je načelen in ima postavljene cilje, katere se trudi doseči, kar je več kot marsikateri poba naredi za sebe :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Mar. 2008 17:54

Kika napisal/-a:Sam mal popravkov ;) : zdej mam rdečkaste lase, pravo študiram in nisem več mlada voznica že dobro leto :D

To se še zmeraj smatra da si mlada voznica :P Ja saj če pravo študiraš potem te zanima :zunge: To da imaš pa rdečkaste lase pa ni res...ampak so rjavo rdečkaste :scherzkeks:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 22. Mar. 2008 17:58

ryu10kyu

Vem da mu je bla AG pred desetimi leti ful bl ušeč k zdj.Pa pred kratkim si je kupu novo urco,pa kr velke dnarce odštel zanjo,pa ful mu je ušeč.Pa kadi,kaj bi dala da bi ga tud jst lohk pržgala :wink: Pa otročka ma v avatarju,zdej ubistvu niti ne vem kaj nej bi to pomenil :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov