Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
*urškica*
* stara 17 let
* ima isto ime kot jaz ( po nicku sodec )
* mislim, da ima locene starše
* vcer je mela roj dan
* za maturanca mislim da grejo v Barcelono
* stara 17 let
* ima isto ime kot jaz ( po nicku sodec )
* mislim, da ima locene starše
* vcer je mela roj dan
* za maturanca mislim da grejo v Barcelono
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Maudisa:
Mariborčanka, piše blog, ima fanta, s katerim se žal ne vidita dosti, nedavno tega je spoznala njegovo družino. Všeč ji je glasba Big Foot Mame (se mi zdi ). Ime ji je pa Mateja.
Mariborčanka, piše blog, ima fanta, s katerim se žal ne vidita dosti, nedavno tega je spoznala njegovo družino. Všeč ji je glasba Big Foot Mame (se mi zdi ). Ime ji je pa Mateja.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jochie je en fantič, ki je najbolj dejaven od tipov na tem forumu (poglej zvezdice). Pred kratkim je dobil svojo sanjsko službo. Po horoskopu je vodnar in ima r.d. na isti dan kot jez . Je s Krškega. Ima punco Mišo, s katero se bo poročil poleti. Zaprosu jo je na enm koncertu. Je organizator cosmo blebetanja prek MSN-ja. Zelo ne mara ene punce na tem forumu. Prej je delal neki z rožicami. Ime mu je Gregor. A povem še priimek? Hehe, ne bom . Je obrit. Rad zajebava nas ženske na forumu, ma po moje ni tko napačen dečko . Uh, dosti!
-
metuljčica* - Cosmofrik
Jochie napisal/-a:metuljčica je pa eno ful prijetno in razgledano dekle...ni ji všeč njeno ime (če se prav spomnim... ), pa lepo bi bilo, če bi večkrat prišla na msn!
Se bom potrudila!
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
mislm, da je to tema brez vmesnih komentarjev, al se motim?
jagodka 85...zadnja k je opisovala
-Gorenjka
-okoli 26 let, se mi zdi
-pri kaki temi se vidi, da jo mediji obračajo
-se ne strinja z mano na določenem področju
-ne vem, kva pomen 85..so to kile, obseg česa al......?
-Gorenjka
-okoli 26 let, se mi zdi
-pri kaki temi se vidi, da jo mediji obračajo
-se ne strinja z mano na določenem področju
-
metuljčica* - Cosmofrik
tor: veliko sodeluje v Politiki, ne ve, da 85 pomeni letnico rojstva (1985), druge skuša prepričati v svoj prav, veliko forumašic se ne strinja z njim, podpira Janšo, konstruktivna debata z njim je rahlo nemogoča.
Pa rad piše ZS-je.
Pa rad piše ZS-je.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tor napisal/-a:mislm, da je to tema brez vmesnih komentarjev, al se motim?
-Gorenjka
-okoli 26 let, se mi zdi
Dobr no, sej vem, da sm stara, ampak 26 ... a-a je 85 letnca mojga rojstva.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Jagodka85:
Stara je 23let oz bo stara 23, prihaja iz okolice Kranja, dela na sodišču kot sodna zapisnica (tista, ki tipka ko drugi govorijo), je nažalost nesrečno zaljubljena, zelo zelo ima rada Bled saj ima precej lepe spomine nanj, želi imeti družino, ima dva hrčka, nosi očala in ima rjavo rdečkaste lase. Ima mlajšega brateca, ki ji rad para živce. Je zelo dobrosrčna oseba. Mislim, da njen študij stoji na mestu in se ne premakne daleč naprej
Stara je 23let oz bo stara 23, prihaja iz okolice Kranja, dela na sodišču kot sodna zapisnica (tista, ki tipka ko drugi govorijo), je nažalost nesrečno zaljubljena, zelo zelo ima rada Bled saj ima precej lepe spomine nanj, želi imeti družino, ima dva hrčka, nosi očala in ima rjavo rdečkaste lase. Ima mlajšega brateca, ki ji rad para živce. Je zelo dobrosrčna oseba. Mislim, da njen študij stoji na mestu in se ne premakne daleč naprej
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*ClaUdYka* .. je doma v Fikšincih (če se ne motim ), stara je 17 let, rada ima potovanja, v šolo hodi v MB, najljubša država ji je Italija, je srečno zaljubljena, njena najljubša knjiga je Mali princ, zdej se je postrigla in ji ful paše nova frizurca, pred kratkim je imela rojstni dan,..
Zelo rada pa tudi berem njen blog.
Zelo rada pa tudi berem njen blog.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov