Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Josephina
Real name: Urša, en x je zgubila najboljso prijaeljico zarad fanta, v jok jo spravijo zalostni filmi, prjazna dusica, ki ima rada zivalce (ima psa, macko, ...), njen sanjski poklic je pomagati ljudem (take rabimo), vse stranska osebica, pripravljena pomagat ljudem, srecno zaljubljena ze 3 leta (slike z bloga so cisto kjutish), za maturantski ples je dobila zelo lusno oblekco in zdaj pr hudicu sla na 90 dnevno dieto (ki je btw sploh ne rabis)
Real name: Urša, en x je zgubila najboljso prijaeljico zarad fanta, v jok jo spravijo zalostni filmi, prjazna dusica, ki ima rada zivalce (ima psa, macko, ...), njen sanjski poklic je pomagati ljudem (take rabimo), vse stranska osebica, pripravljena pomagat ljudem, srecno zaljubljena ze 3 leta (slike z bloga so cisto kjutish), za maturantski ples je dobila zelo lusno oblekco in zdaj pr hudicu sla na 90 dnevno dieto (ki je btw sploh ne rabis)
I love SISLEY& RW
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
sAdie:
*študira pravo na mariborski
*ma fanta
*všeč so ji il divo in eroika
*v srednjo šolo je hodla na škofijsko v lj
*bla je sošolka od ene playmate
*že kr dolg ma ta avatar
*mislim da se dobr zastop s taščo
*zagovarja družboslovce
*študira pravo na mariborski
*ma fanta
*všeč so ji il divo in eroika
*v srednjo šolo je hodla na škofijsko v lj
*bla je sošolka od ene playmate
*že kr dolg ma ta avatar
*mislim da se dobr zastop s taščo
*zagovarja družboslovce
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
*urškica* :
Stara je 16 let. Mislim, da bo prav kmalu že 17. Po horoskopu je vodnarka. Vem, da ima dolge, naravno blond lase. Sama pravi, da tudi tanke in ima zato probleme predvsem pozimi. Njen cilj je postati odvetnica.
Stara je 16 let. Mislim, da bo prav kmalu že 17. Po horoskopu je vodnarka. Vem, da ima dolge, naravno blond lase. Sama pravi, da tudi tanke in ima zato probleme predvsem pozimi. Njen cilj je postati odvetnica.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Sajbr ... srečno zaljubljena (končno ), stara 20 let, ma že vozniški izpit, piše svoj blog, ime ji je Tadeja, vedno me zna potolažit :bussi: , doma ji občasno nagajajo in jo s tem spravjo v slabo voljo, ampak se pol vse uredi, ma sestro, s katero (če se ne motm) mata občasno kak spor ... Pa je lepa punca, samo za moj okus mogoče mičken preveč suha Aja, pa nora je na čajčke
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
flaša:
- je pred veliko dilemo,
- danes je vstala z levo nogo,
- na živce ji gre Damjan Murko in reklama za Reno,
- ma sodelavko, kateri lahko vse zaupa
- je pred veliko dilemo,
- danes je vstala z levo nogo,
- na živce ji gre Damjan Murko in reklama za Reno,
- ma sodelavko, kateri lahko vse zaupa
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Cartika je zelo pridna učenka v šoli in zato vsak prfoks hoče, da tekmuje tudi pri jnegovem predmetu. Poleg tega pa hodi še k pevskemu zboru. Starši jo podpirajo pri tem, da bi nekaj stvari izpustila v letošnjem letu, pa se kar ne more odločit Bližajo se ji različna tekmovanja (kemija in zgodovina), kar jo spravlja v obup.
Od lani se je zredila za 8 kg in ni zadovoljna s sabo, čeprav je to naravna posledica odraščanja.
Po mojem mnenju punca ma ful potenciala, samo ne sme se tolk pustit vsem, da jo komandirajo. Mora najti sama sebe in stati za svojimi načeli, kar je pa pri teh mladih letih še precej težko.
Je pa ena najmlajših uporabnic, ki pogosto pišejo poste.
Od lani se je zredila za 8 kg in ni zadovoljna s sabo, čeprav je to naravna posledica odraščanja.
Po mojem mnenju punca ma ful potenciala, samo ne sme se tolk pustit vsem, da jo komandirajo. Mora najti sama sebe in stati za svojimi načeli, kar je pa pri teh mladih letih še precej težko.
Je pa ena najmlajših uporabnic, ki pogosto pišejo poste.
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
hmm ve se pa kr dober med sabo poznate sicer urškice ne poznam mislim pa da je eno zabavno dekle
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
torej lady gumica, je mislim da samska in so se ji moški kar malce zamerli se mi zdi, ker nikakor ne najde svoje princa (verjamem da ga boš), na živce ji gre kadar nekoga kliče ali piše sms pa ta ne pokliče oz ne odpiše nazaj, rada čveka - ker je veliko v čvekalnici in pa ima huude težave s svojo menstruacijo glede menstrualnih krčev hehe
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No angel: hja vem, da gre prav kmalu v ZDA, že neki časa je pridna in špara za to potovanje, en bivši fant ji neda miru oz. ga ne more spravit iz glave, baje je zbirčna pri cunjah in dostikrat ne najde nič pametnega, pa nisem čist sigurna, ampak mislim, da hodi na FF... na prvi vtis mi deluje kot nežna mirna dušica
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
MIGRENA: Gorenjka, ima muca Mileta in dolgoletnega fanta, komaj čaka vikende, sicer pa delovno in pridno dekle. Če se ne motim, dela magisterij. Mahnjena je na cunjce in se ne more upreti shoppingu. Piše tudi blog, ki ga rada občasno prečekiram.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov