Opiši me!! #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
×××CarTiKa×××
*stara 13let
*za en dan bi rada postala Amy, Britney ali Kate, da vidi kako razmšljajo te razvajene
*se ne mara slikat, ker pravi, da ni fotogenična
*ne verjame v usodo, pravi, da si jo vsak sam kroji
*si grize nohte
*za svoja leta se mi zdi ful "razgledana, odrasla"
*stara 13let
*za en dan bi rada postala Amy, Britney ali Kate, da vidi kako razmšljajo te razvajene
*se ne mara slikat, ker pravi, da ni fotogenična
*ne verjame v usodo, pravi, da si jo vsak sam kroji
*si grize nohte
*za svoja leta se mi zdi ful "razgledana, odrasla"
- Black Kitty
star7
*stara 19
*proti splavu
*s fantom je skupaj že tri leta (mislim, da sta tak luškan parček - glede na prispevke)
*pomoje ji velik pomeni družina, ljubezen, želi si biti uspešna na vseh področjih (zasebno in karierno)
*rada ima živali
*zelo radovedna, pomoje dost firbčna
Recimo, da je prov
*stara 19
*proti splavu
*s fantom je skupaj že tri leta (mislim, da sta tak luškan parček - glede na prispevke)
*pomoje ji velik pomeni družina, ljubezen, želi si biti uspešna na vseh področjih (zasebno in karierno)
*rada ima živali
*zelo radovedna, pomoje dost firbčna
Recimo, da je prov
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Black Kitty:
- ponosna lastnica pinki vibratorja (z zajckom)
- v letu 07' je naredila soferski izpit in se upisala na fax
- najbolj ji pase crna barva
- pravi da bo po poroki obdrzala svoj priimek
- ponosna lastnica pinki vibratorja (z zajckom)
- v letu 07' je naredila soferski izpit in se upisala na fax
- najbolj ji pase crna barva
- pravi da bo po poroki obdrzala svoj priimek
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mirella je ena zakon punca, ki je vedno nasmejana, študira v Portorožu, je samska in se ful zabava, enkrat je mogla bit sošolka od mojga brata, večkrat se pogovarjamo na Klepetalnici, si je že zrihtala prakso, dela izpite.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
moi T- zanimiva punca, študira francoščino (se mi zdi), ima fanta že 5 let, pa njena družina ni ravno navdušena nad njim. kadar se skregata, se obkladata z grdimi besedami ( ), njeni posti v Nekaj dobrega&nekaj slabega so vedno zanimivi, prav tako njeno narečje
Od nedavnega piše tudi blog. Zdi se mi, da ji je ime Tanja.
Od nedavnega piše tudi blog. Zdi se mi, da ji je ime Tanja.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
metuljčica:
ne bi se zamenjala s kom drugim, ker se najbolj pocut v svoji kozi , pa trenutno ji gre na zivce prehlad, ima zanimiv avtar ma, ki ga ima ze kr neki casa. Pa ne strinja se z Borisom o njegovem humorju.
ne bi se zamenjala s kom drugim, ker se najbolj pocut v svoji kozi , pa trenutno ji gre na zivce prehlad, ima zanimiv avtar ma, ki ga ima ze kr neki casa. Pa ne strinja se z Borisom o njegovem humorju.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
moi T - je s primorske, ma fanta že kr dolg s kterim mata razne vzpone in padce , študira francoščino, ko sedi na vlaku večkrat vidi eno in iste ljudi in to so za njo znani neznanci (jp, brala blog ), deluje simpatična in prijazna, vem pa da sma se enkrat neki "kregale" v temi o BB-ju, neki v zvezi s Tino je blo
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
no angel nikakor ne mor dat iz glave unga bivšga, še zmer je njen no.1 in nikjer ne najde nobenga, ki se mu lahko vsaj mal prbliža, všeč so ji skejterčki, rada ima italijanščino in se jo tud sama uči, obožuje italijansko glasbo, sobo ma celo v rožcah, je tm nek bliz Celja doma, študira v Lublani (pomojem), sam se zdj ne spomnem kaj ...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
O kaj več o Yazmeen sem si pa jaz zapomnila, ker je dokaj redno in že dalj časa rada prebiram:
Stara je tam nekje okol 25, visoka okoli 162cm, na neko poslovno zabavo ob koncu leta je imela kratke zimske hlače, za katere sprva ni bila prepričana ali jih naj obleče ali ne (na koncu je bila to super odločitev, saj ni bila edina). Tu pa tam ima težave s fantom, s katerim tudi živi skupaj - zvezo daje pod vprašaj. Mislim, da ima pol sestro, večkrat pobegne nekam (na podeželje?), kjer ima eno živalco, ki jo ima rada. Hodi v šolo za naziv (pomočnice) vzgojiteljice predšolskih otrok - nisem pa prepričana. Večkrat dela nočne, pazi na kilažo. Je zelo komunikativna oseba in njeni sodelavci si to večkrat narobe interpretirajo in ima zaradi tega kdaj težave. Nekaj časa ji je buril duhove the sodelavec. Huh tuk se za zdaj spomnim
Stara je tam nekje okol 25, visoka okoli 162cm, na neko poslovno zabavo ob koncu leta je imela kratke zimske hlače, za katere sprva ni bila prepričana ali jih naj obleče ali ne (na koncu je bila to super odločitev, saj ni bila edina). Tu pa tam ima težave s fantom, s katerim tudi živi skupaj - zvezo daje pod vprašaj. Mislim, da ima pol sestro, večkrat pobegne nekam (na podeželje?), kjer ima eno živalco, ki jo ima rada. Hodi v šolo za naziv (pomočnice) vzgojiteljice predšolskih otrok - nisem pa prepričana. Večkrat dela nočne, pazi na kilažo. Je zelo komunikativna oseba in njeni sodelavci si to večkrat narobe interpretirajo in ima zaradi tega kdaj težave. Nekaj časa ji je buril duhove the sodelavec. Huh tuk se za zdaj spomnim
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jaz pa o nobeni ne vem nič...čeprav spremljam forum! no se bo čez nekaj časa! vem da daje aloha dobre nasvete - za vsak problem ga ima! pa vidim da je *purple* še vedno nora na tošeja, ker ma to v podpisu. drugač pa....aja pa za jagodko85, vem da je mela probleme s bivšim, no kolk sem prebrala v temi kako ga preboleti!
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja pa vem tudi, da jagodka85 zna desetprstno slepo tipkat, ker dela na sodišču! jaz tui znam, sem se mogla v šoli naučit...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
lolitaa napisal/-a:Josephina:
ima 20 let,ima ful fotogeničnega in simpatičnega kužija , s fantom sta skupi 3 leta, je na 90-dnevni dieti skupi z mamo, ful simpatična punca
19
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov