Opis z barvami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Če bi se lahko pobarvali s tremi barvami - katere tri brave bi vas najbolje opisale in na katerem predelu telesa bi se ,pobarvali' s to barvo?? kaj se vam zdi, da to pove o vas - zakaj ravno te barve??? good luck ..no, moram še sama premislit
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Črna, bela, modra
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Rumena kot sonček, lep odtenek zelene - pomirja pa kjut barva je, pa recimo oranžna, ker je živahna.
Ne bi se po telesu barvala s temi barvami. Če bi se barvala, bi si naredla kak fancy bodypainting in to je to.
Sem mislila, da je kaka bolj psihološka tema (kak zanimiv testek al pa kej) .. pa očitno ni.
Ne bi se po telesu barvala s temi barvami. Če bi se barvala, bi si naredla kak fancy bodypainting in to je to.
Sem mislila, da je kaka bolj psihološka tema (kak zanimiv testek al pa kej) .. pa očitno ni.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
V bistvu sem imela v mislih, da bi vsaka, kaj več napisala, ne le barve..pač kako čutiš, katera barva opiše kateri del tebe..če negdo pomisli nte, na katere barve te asociira???in ne zato, ker ponavadi tisto barvo nosiš, ampak ker opisuje tvojo vibracijo...!!! tk, da..potem sem mislila pa komentirat zakaj na onem predelu, kaj to lahko pomeni..lahko bi se bolj poglobili
Mene npr. bi frendi pobarval z rumeno, zeleno in barvo fuskije(močna roza)..pravijo, da sem sonček , da sem nežna in ranljiva, hkrati močna in odprta, da sem topla in spontana in probam, kar mi pade na misel In...če bi se kje pobarvala stemibarvami, bi se z rumeno v srčnem centru, rozasto v trebušnem in spolnem, ostalo pa bi bla zelena hehe Zdej pa še vi!!!
Mene npr. bi frendi pobarval z rumeno, zeleno in barvo fuskije(močna roza)..pravijo, da sem sonček , da sem nežna in ranljiva, hkrati močna in odprta, da sem topla in spontana in probam, kar mi pade na misel In...če bi se kje pobarvala stemibarvami, bi se z rumeno v srčnem centru, rozasto v trebušnem in spolnem, ostalo pa bi bla zelena hehe Zdej pa še vi!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov