Omogočanje brezplačnega fotokopiranja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Rotes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
Kaj pravite na omogočanje brezplačnega fotokopiranja v Sloveniji za vse študente. Z to akcijo bi začeli v Mariboru, potem pa se selili v druga mesta (če bo dober odziv). Brezplačno fotokopiranje bi vam omogočila podjetja, ki bi oglaševala svoje storitve in izdelke na eni strani lista, medtem, ko bi na drugo stran vi brezplačno fotokopirali. Kakšno je vaše mnenje o tem? In ali imate predlog za lokacijo, komor bi lahko namestili fotokopirni stroj?
Vsa mnenja, predloge in pohvale nam lahko napišete tudi na našem forumu…
Pa prosim moderatorje, da ne brišete tega, ker ne delamo reklame, temveč nas zgolj zanima mnenje uporabnikov.
Rotes
Vsa mnenja, predloge in pohvale nam lahko napišete tudi na našem forumu…
Pa prosim moderatorje, da ne brišete tega, ker ne delamo reklame, temveč nas zgolj zanima mnenje uporabnikov.
Rotes
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz raje dam par evrov za kopije, kot da imam vsako drugo stran polno reklam.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Iak se že ogromno fotokopira in se veliko preveč papirja porabi za to, če bi bilo fotokopiranje brezplačno, pa bi se ga še več. Pogosto res nimamo druge izbire kot da fotokopiramo cele knjige (in to sploh ni poceni), ampak tudi jaz sem že kdaj skopirala kakšno skripto, ki je potem sploh nisem pogledala in jo bom enkrat vrgla stran. Če bi se fotokopiralo zastonj, pa bi se še več metalo stran.
Za študentski žep pa je ideja res dobra.
Za študentski žep pa je ideja res dobra.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- Rotes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
Pravzaprav je temeljni namen vsega tega, da bi se metalo stran manj papirja. Saj poznamo zgodbo o letakih, ki nam jih samo pri enem sprehodu po mestu vsilijo vsaj 5, in jih mi niti ne pogledamo, temveč jih ob prvi priložnosti vržemo v koš (nekateri celo na tla).
Če bi se oglasi iz letakov preselili na hrbtno stran zapiskov, gradiva za študij, menimo, da bi se zavrglo manj papirja in bi to bilo le pozitivno.
Vsekakor pa privarčevati euro ali dva, ni nič narobe...
Če bi se oglasi iz letakov preselili na hrbtno stran zapiskov, gradiva za študij, menimo, da bi se zavrglo manj papirja in bi to bilo le pozitivno.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
metuljčica* napisal/-a:Jaz raje dam par evrov za kopije, kot da imam vsako drugo stran polno reklam.
Enako!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
kako bi pa preprečli, da se ne bi talalo letakov?Rotes napisal/-a:Pravzaprav je temeljni namen vsega tega, da bi se metalo stran manj papirja. Saj poznamo zgodbo o letakih, ki nam jih samo pri enem sprehodu po mestu vsilijo vsaj 5, in jih mi niti ne pogledamo, temveč jih ob prvi priložnosti vržemo v koš (nekateri celo na tla).
in dotični osebek bi še vedno imel 2x večjo količino papirjev kot sicer.
pa v končni fazi: če si len in si ne zapisuješ, plačuj
...just breathe...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Točno, ker odpade obojestransko kopiranje. 1x debelejše skripte torej. Juhu.bubbles napisal/-a:in dotični osebek bi še vedno imel 2x večjo količino papirjev kot sicer.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
debelejše skripte in še vedno letaki, saj jih je polno vsepovsod...kul bi blo ja, ampak pol strani papirja....ne vem, ne bi se glih pršparalo na papirju....pol bi ga šlo avtomatsko stran, z letaki se pa neb nehalo, mislm d je bolš d se kopira na obe strani.
sploh pa bi me motilo pr učenju če bi neke reklame ble, ajd če bi bla ena konstantna ja, drugač pa bi jih vedno brala pa tko...preveč stvari me zmoti pr učenju.jz bi še vedno kopirala na lastne stroške.
sploh pa bi me motilo pr učenju če bi neke reklame ble, ajd če bi bla ena konstantna ja, drugač pa bi jih vedno brala pa tko...preveč stvari me zmoti pr učenju.jz bi še vedno kopirala na lastne stroške.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
pomojm bi blo dost če bi dal samo logo od podjetja na vrh lista..ne pa celo stran ker se potem nabere preveč kopij
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov