Odstranitev znamenja

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AnjaOTebiSeMiSanja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaOTebiSeMiSanja » 28. Avg. 2017 7:54

Pozdravljeni,
razmišljam o odstranitvi znamenj na hrbtu. Zanime me ali je to boloče, kakšen je postopek in kje je to najbolje opraviti. Hvala za odgovore.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 28. Avg. 2017 9:14

Če greš na odstranitev zato, ker se ti znamenje spreminja in te skrbi, greš najprej k dermatologu, od tam naprej te pa napotijo na odstranitev. Zadevo potem izrežejo in zašijejo (morajo izrezati, ker potem preverijo tkivo, če gre za kakšno nevarno npr rakavo spremembo). Jaz sem imela eno manjše znamenje na obrazu, ki so mi ga rezali. Pa ni bilo hudo. Pač dobiš injekcijo in potem nič ne čutiš, pa tudi ko je popustila, nisem čutila kake bolečine, šive so mi pa tudi brez problema ven pobrali. In tako lepo je zašil, da se sploh ne vidi, kje sem zadevo imela.

Če greš pa na odstranitev samo zaradi estetskih razlogov, je pa itak samoplačniško. Tako da prav poceni ni, je pa baje totalno neboleče (oz največ kar je, malo zaskeli in zapeče), pa kakor slišim, je Bartenjev odličen. Pač pokažeš vsa znamenja, ki bi se jih rada znebila in baje traja kakšno minutko (oz več, če imaš veliko za odstranit), pa si fertik :)
AnjaOTebiSeMiSanja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 19. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaOTebiSeMiSanja » 11. Sep. 2017 12:37

Ja na samo plačniško grem. Drugi so mi priporočili http://www.dermacenter.si/. Sedaj iščem po spletu za mnenja, ker me je malo strah.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov