obesek na ogledalu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Nimam nobenega obeska na ogledalu, niti ga nočem met. Ne morem se načudit folku (babam, če smo pošteni), ki majo celo zadnjo šipo polno bigljajočih pliškov. Punce, kaj pa varnost, vidljivost?
Pa tudi sicer, TBH, ne razumem zakaj met pliške v avtu. Nepotrebna krama.
Pa tudi sicer, TBH, ne razumem zakaj met pliške v avtu. Nepotrebna krama.
Imaš, da me vikaš!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Jaz imam eno opico, ki reče I love you, če jo stisneš. Sem jo dobila od fanta za darilo, ko sem kupila avto in sem jo morala noter dat. Sprva me je sicer motila, sedaj pa je večinoma sploh ne opazim več med vožnjo. Je pa fino, da jo včasih stisnem, ko jo zagledam
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz imam en obesek od Tweetyja, sam je mali. Pa zadaj na polici imam en mali rdeč poušterček
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz trenutno nimam nič. Še iščem najbolj primeren okrasek, seveda ne sme biti prevelik.
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Jaz mam unga oslička iz winnie puja.
Mi ga je pa dala kolegica, ki me je čakala na železniški da jo pridem iskat in je šla vmes v mcdonaldsa na un otroški meni pa ga je dobla zravn
Mi ga je pa dala kolegica, ki me je čakala na železniški da jo pridem iskat in je šla vmes v mcdonaldsa na un otroški meni pa ga je dobla zravn
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Pri sprednjem ogledalu imam pingvinčka, ki sem ga dobila za rojstni dan. Na zadnji polički pa počiva kamelica (Marjanca sem ji dala ime). Oboje sem postavila tako, da me med vožnjo ne ovira.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov