obesek na ogledalu

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Dec. 2007 18:29

Rumeno-zeleno rožico :)
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 03. Dec. 2007 18:32

dišavo k je gor miki miška :P ,sma včasih pa nimam nič,večjih stvari ne morem imeti me moti
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 03. Dec. 2007 18:36

Nisem prevelik pristaš tega- morda kaka plišasta igračka na polički za zadnjima sedežema, na tistem ogledalu spredaj pa definitivno ne. Je prav smešno, da ima kar veliko ljudi tam obešene rožne vence :lol:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Dec. 2007 19:22

Na špeglu nč (ne bi prenesla, da mi neki bingla pred očmi in me hipnotizera :D ), je pa zataknena gor ena una magnetna krava, sam tko, da nč ne mot, edin če preveč diuje vozm, dol prleti, u kotu armaturne sedi en micen Me to you medvedk (podarila sm si ga sama ob začetku moje "dirkalne kariere"), na polici zadi malo črno mačko (zdej že bl rjavo rumeno, obšlesala reva od usega sonca :), "otvoritveno" darilce od takratnega fanta), pa umes med dvema zicema mam u tisti lukni za piksno iz kinder jajčka šter male autočke (smarta, kombi, twingo, ta zadn je biu od biušga, on ga je dubu od enga kolega, ta pa še od enga prej, js bi mogla dt tut naprej, pa je ostou pr men), pa enga micenga angelčka od mamice mam nalimanga ob volanu, da me pazi ...

Use to je u autu že od samga začetka in bo not tut ostal, kr sm mal vraževerna in ne bi spreminjala stanja moje "amuletske" dodatne opreme :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 17. Mar. 2009 14:29

na menjalniku imam dišečo smečico in to je to
napis na smrečici: bolje smrekca v avtu kot smreka pred avtom
Zadnjič spremenil piškotek*, dne 17. Mar. 2009 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
(s)mej se
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2009 14:34

na ogledalu mam smrečico,ki že dolgo ne diši več :D pa na tistem senčilu al kako se temu reče na sovoznikovi strani mam enga pliškota še od prejšnjih lastnikov avta
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Mar. 2009 15:18

na ogledalu nimam ničesar, ker bi kakršnakoli zadeva zmanjšala vidno polje, kar pa ni dobro, imam pa zato obesek na garminu, ki je postavljen nižje od ogledala, gre pa za rozast ( :eek: ) obesek iz prozorne plastike (pleksi stekla?) v obliki amorinov (zaščitni znak mojega najljubšega pevca Biagia Antonaccija! :P :oops: )

pač...v prejšnjem življenju sem bil najstnica... :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 17. Mar. 2009 15:52

Obesenega sicer nimam nic, imam pa pod armaturno plosco, zraven menjalnika majhnega the dog civavo obleceno v neko roza tuniko z useski ..

In na zadnjem sedezu imam pelusa ki sem ga dobila za Bday, ki je cisto resno podoben moji pravi psicki..
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 17. Mar. 2009 16:03

Nimam avto, vozim maminega in nč ne binglja z ogledala, ker bi mi šlo na živce med vožnjo. Pri drugih mi je vseen, če hočjo nej majo, sam ne kakšnih ogromnih stvari, ker ni varno.
Menda ma folk CDje obešene, da jih radar ne more slikat. Po moje ni šans d bi to dejansko delovalo...

Tut nobenih drugih okraskov nimamo v avtu, ne vem zakaj bi pliške vozila na ogled Slovenije, če pa ne vidjo... :) Smrekce in podobne smrdljivke pa pr men povzročijo glavobol. Edini "okrasek" v avtu je sedalček za tamalo. Aja, od strica sm dobila sv. Krištofa za na obesek za ključe, mogoče ga obesim, ko bom imela svoj avto.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 17. Mar. 2009 22:20

Na ogledalu mam eno luškano Nici čebelco, dobila sm jo od dobre prjatelce, kot darilo ob opravljenemu izpitu. Mam pa še enga slončeka obešenga tam, kjer je ročaj za jakne. Na polici zadaj pa je še en pliško, ki bo v kratkem letel, predvsem zarat negativnega odnosa z osebo, ki mi ga je dala.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Mar. 2009 22:39

s špegla mi ne binglja nič, ker bi me delal nervozno.tud z okn ne binglja nič iz istga razloga.Mam pa na zadnji polici eno plišasto mačko, pa enga plišastga psa, pa hello kitty pouštrčk in se je mami kr strinjala, da majo lohk svoj plac tam :)
pr fantu mam pa v svojem predalu na sovoznikovi strani,enga psa, ki sem mu ga dala ko je taprvi auto dubu, za srečo. :) pa ne more bit nikjer drugje, ker ga mot če bi kje bingljal, ker je pa manjši bi se pa tud po zadnji polici skos prevraču, tko da je kr v predalu, sma da je :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 17. Mar. 2009 22:41

Mene tudi motijo vsakršni okrsaki na ogledalu. Še na armaturki me znervirajo ti okraski.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Mar. 2009 22:51

Jaz nimam nikjer ničesar, ne na špeglu, ne na poličkah, ker je avto prevozno sredstvo, ne pa spominska knjiga :) .
Mogoče se bo v kratkem en majhen bel logo znašel nekje na plehu, pa še to imam pomisleke :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Mar. 2009 23:06

Jst pa mam :P

Na ogledalu mam eno res kjut plišasto miško, v sivi in roza barvi, oblečen ma roza pleten puloverček na kerem piše 'be happy', pa take velke nogice ma :) Men je bla tok posrečena, da koj k sm jo vidla, sm jo mogla kupt in sm si rekla, da k bom mela avto, da jo bom dala na špegu.

Pol sm pa dubla še dve zadevi za darilo, k sm kupla avto in sicer enga mejhnga, dišečga me to you medvedka, ki mi sedi v pepelniku, od tipčka sm dubla pa črn povštrček od nici-ja, na kerem je hudiček in ga mam zadi na sedežih.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Mar. 2009 8:35

:P )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov