obesek na ogledalu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
dišavo k je gor miki miška ,sma včasih pa nimam nič,večjih stvari ne morem imeti me moti
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Na špeglu nč (ne bi prenesla, da mi neki bingla pred očmi in me hipnotizera ), je pa zataknena gor ena una magnetna krava, sam tko, da nč ne mot, edin če preveč diuje vozm, dol prleti, u kotu armaturne sedi en micen Me to you medvedk (podarila sm si ga sama ob začetku moje "dirkalne kariere"), na polici zadi malo črno mačko (zdej že bl rjavo rumeno, obšlesala reva od usega sonca , "otvoritveno" darilce od takratnega fanta), pa umes med dvema zicema mam u tisti lukni za piksno iz kinder jajčka šter male autočke (smarta, kombi, twingo, ta zadn je biu od biušga, on ga je dubu od enga kolega, ta pa še od enga prej, js bi mogla dt tut naprej, pa je ostou pr men), pa enga micenga angelčka od mamice mam nalimanga ob volanu, da me pazi ...
Use to je u autu že od samga začetka in bo not tut ostal, kr sm mal vraževerna in ne bi spreminjala stanja moje "amuletske" dodatne opreme .
Use to je u autu že od samga začetka in bo not tut ostal, kr sm mal vraževerna in ne bi spreminjala stanja moje "amuletske" dodatne opreme .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
na ogledalu nimam ničesar, ker bi kakršnakoli zadeva zmanjšala vidno polje, kar pa ni dobro, imam pa zato obesek na garminu, ki je postavljen nižje od ogledala, gre pa za rozast ( ) obesek iz prozorne plastike (pleksi stekla?) v obliki amorinov (zaščitni znak mojega najljubšega pevca Biagia Antonaccija! )
pač...v prejšnjem življenju sem bil najstnica...
pač...v prejšnjem življenju sem bil najstnica...
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Obesenega sicer nimam nic, imam pa pod armaturno plosco, zraven menjalnika majhnega the dog civavo obleceno v neko roza tuniko z useski ..
In na zadnjem sedezu imam pelusa ki sem ga dobila za Bday, ki je cisto resno podoben moji pravi psicki..
In na zadnjem sedezu imam pelusa ki sem ga dobila za Bday, ki je cisto resno podoben moji pravi psicki..
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Nimam avto, vozim maminega in nč ne binglja z ogledala, ker bi mi šlo na živce med vožnjo. Pri drugih mi je vseen, če hočjo nej majo, sam ne kakšnih ogromnih stvari, ker ni varno.
Menda ma folk CDje obešene, da jih radar ne more slikat. Po moje ni šans d bi to dejansko delovalo...
Tut nobenih drugih okraskov nimamo v avtu, ne vem zakaj bi pliške vozila na ogled Slovenije, če pa ne vidjo... Smrekce in podobne smrdljivke pa pr men povzročijo glavobol. Edini "okrasek" v avtu je sedalček za tamalo. Aja, od strica sm dobila sv. Krištofa za na obesek za ključe, mogoče ga obesim, ko bom imela svoj avto.
Menda ma folk CDje obešene, da jih radar ne more slikat. Po moje ni šans d bi to dejansko delovalo...
Tut nobenih drugih okraskov nimamo v avtu, ne vem zakaj bi pliške vozila na ogled Slovenije, če pa ne vidjo... Smrekce in podobne smrdljivke pa pr men povzročijo glavobol. Edini "okrasek" v avtu je sedalček za tamalo. Aja, od strica sm dobila sv. Krištofa za na obesek za ključe, mogoče ga obesim, ko bom imela svoj avto.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Na ogledalu mam eno luškano Nici čebelco, dobila sm jo od dobre prjatelce, kot darilo ob opravljenemu izpitu. Mam pa še enga slončeka obešenga tam, kjer je ročaj za jakne. Na polici zadaj pa je še en pliško, ki bo v kratkem letel, predvsem zarat negativnega odnosa z osebo, ki mi ga je dala.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
s špegla mi ne binglja nič, ker bi me delal nervozno.tud z okn ne binglja nič iz istga razloga.Mam pa na zadnji polici eno plišasto mačko, pa enga plišastga psa, pa hello kitty pouštrčk in se je mami kr strinjala, da majo lohk svoj plac tam
pr fantu mam pa v svojem predalu na sovoznikovi strani,enga psa, ki sem mu ga dala ko je taprvi auto dubu, za srečo. pa ne more bit nikjer drugje, ker ga mot če bi kje bingljal, ker je pa manjši bi se pa tud po zadnji polici skos prevraču, tko da je kr v predalu, sma da je
pr fantu mam pa v svojem predalu na sovoznikovi strani,enga psa, ki sem mu ga dala ko je taprvi auto dubu, za srečo. pa ne more bit nikjer drugje, ker ga mot če bi kje bingljal, ker je pa manjši bi se pa tud po zadnji polici skos prevraču, tko da je kr v predalu, sma da je
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mene tudi motijo vsakršni okrsaki na ogledalu. Še na armaturki me znervirajo ti okraski.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst pa mam
Na ogledalu mam eno res kjut plišasto miško, v sivi in roza barvi, oblečen ma roza pleten puloverček na kerem piše 'be happy', pa take velke nogice ma Men je bla tok posrečena, da koj k sm jo vidla, sm jo mogla kupt in sm si rekla, da k bom mela avto, da jo bom dala na špegu.
Pol sm pa dubla še dve zadevi za darilo, k sm kupla avto in sicer enga mejhnga, dišečga me to you medvedka, ki mi sedi v pepelniku, od tipčka sm dubla pa črn povštrček od nici-ja, na kerem je hudiček in ga mam zadi na sedežih.
Na ogledalu mam eno res kjut plišasto miško, v sivi in roza barvi, oblečen ma roza pleten puloverček na kerem piše 'be happy', pa take velke nogice ma Men je bla tok posrečena, da koj k sm jo vidla, sm jo mogla kupt in sm si rekla, da k bom mela avto, da jo bom dala na špegu.
Pol sm pa dubla še dve zadevi za darilo, k sm kupla avto in sicer enga mejhnga, dišečga me to you medvedka, ki mi sedi v pepelniku, od tipčka sm dubla pa črn povštrček od nici-ja, na kerem je hudiček in ga mam zadi na sedežih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov