obesek na ogledalu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
imam eno mini ovčko, ki mi jo je moja prijateljica kupila...pa na fedrcah je...pa na zadnji polici eno luštkano plišasto rožico...to pa je se kar je v mojem avtu...ker mi ni všeč, da svašta not visi...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
LyLa napisal/-a:Mimogrede pa, meni je ogabno VSE kar služi kao kot okras v avtu. Še dišave so odveč.
Ista si kot moj. On tudi nicesar ne mara. Ce je ze disava, je skrita nekje spodaj.
Jaz pa nimam avta, pa tudi ce bi ga imela, po moje ne bi imela nicesar (ociten vpliv)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Nimam ga. Imam na šipi zadaj pri strani dve pikapolonici, pa zadaj na polički enga mejhnega kužija in srčka od lubija.
Na ogledalu pa nima noben v naši familiji nič in tut ne moj lubi. Zakaj? Moteče je, hudiča!
Pa včasih vidiš kakega s kakšno gromozansko opico zadaj na polici, da nič ne vidi ven... Ja, res, bravo!
Na ogledalu pa nima noben v naši familiji nič in tut ne moj lubi. Zakaj? Moteče je, hudiča!
Pa včasih vidiš kakega s kakšno gromozansko opico zadaj na polici, da nič ne vidi ven... Ja, res, bravo!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz imam pa na ogledalu takega mexikančka, ki na njem piše '86 -> imel ga je že star ata v tem avto in mi ga je zraven podaril in sem ga pustila atu v spomin in sem rekla, da ko bom kdarkoli imela nov avto bo ta večno zmenoj na vožnji ker imam filing da je star ata z menoj. Zraven je tud čisto mali medek, ki ga je tudi pustil.
Sama sem pa zraven dala enga kužeka, ki je tudi mali...
Potem imam pa tam kjer se regulira vroče in mrzlo en mali obesek, ki mi ga je podaril ati in je zadnji konec helikopterja
Mi je pa zelo grozen, ko imajo nekateri vse živo spredaj. Meni je to všeč kar imam ker mi nekaj pomeni.
Sošolka ima pa enga kužeka na ogledalu ztadaj na sedežu pa fukpovšterček.
Sama sem pa zraven dala enga kužeka, ki je tudi mali...
Potem imam pa tam kjer se regulira vroče in mrzlo en mali obesek, ki mi ga je podaril ati in je zadnji konec helikopterja
Mi je pa zelo grozen, ko imajo nekateri vse živo spredaj. Meni je to všeč kar imam ker mi nekaj pomeni.
Sošolka ima pa enga kužeka na ogledalu ztadaj na sedežu pa fukpovšterček.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst tut nimam nobenga obeska, itk je avto od mami, sam zaenkrat nisva dale še nič notr. Mjbe kdaj kakšen majhen obesek al pa plišasti medvedek, ampak zadaj. Spredi je preveč moteče.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst mam na armaturi Axla - uno žabico
HASTA LUEGO
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz tud nč, ker nimam avta , sem pa fantu dala enga malega medvedka, ki mi ga je ubistvu on podaril, pa je zdej skoz z njim; je pa nad ogledalom stlačen, tko da ne binglja in ne moti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov