Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Maj. 2011 22:43

^^

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/287986.html

tole je hrvaški pravilnik o nevarnih psih. v zadnjem členu piše, da je prepovedan uvoz in začasno bivanje tistih psov pasme bull terrier, ki niso vpisani v register mednarodne kinološke zveze.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Maj. 2011 11:15

hvala Jochie :)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
MediaGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a MediaGirl » 23. Maj. 2011 8:09

NOVO:

Zanima me, če kdo ve, koliko je povprečna delavska plača (ter koliko ljudi ta znesek prejema) v Sloveniji?
Nikjer na internetu ne najdemo podatka, potrebujemo ga nujno.
Hvala,
lp.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 23. Maj. 2011 8:56

xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 23. Maj. 2011 12:45

NOVO

A ima kdo izkusnje s kaznimi na Hrvaskem ?

So se spravili name ker mi ena luc ni delala. Komaj sem jim dopovedala da ne morem menjat sama ker je za to potrebno peljat avto na servis, poleg vsega - luci sploh niso obvezne na Hrvaskem. No ko sva le nasla skupni jezik se je spravil na kolegico, ki je sedela zadaj. Ni bila prevezana. No samo da je nasel kazen.

Ker nisem imela nic pri sebi Kun so mi dali moznost da v roku 8 dni placam 500 kun. Dobila poloznico in zapisnik in vse.

Rekli so se, da ce ne placam v roku, ima kolegica prepovedan vstop v HR ker je popisal njo oz ji vzel podatke z osebne izkaznice.

Zanima pa me: Ce ne placa, in naslednjic vstopa s potnim listom, je lahko vseeno zavrnjena na meji ?

In se to. Nihce ni rekel, da lahko v tem roku tudi placam polovico kazni, kot je to mozno pri nas. Niti na zapisniku ni obkrozene te moznosti. Ce se ne motim, na slovenskem zapisniku obkrozijo da je mozno placati polovico.... ? Ko gledam na netu je kazen za varnostni pas 500 kun, torej to kar im je on napisal ni bila polovica ampak cela kazen....
Uporabniški avatar
Cote de Pablo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cote de Pablo* » 23. Maj. 2011 12:48

A ve kdo s katerim avtobusom (št.) lahko pridem do viča natančneje do tega naslova:
Cesta dolomitskega 10, pač s katerim busom zdej ne vem če se da s 14 pa 6.. iz centra seveda.

hvala
:)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 23. Maj. 2011 23:04

xtina napisal/-a:NOVO

A ima kdo izkusnje s kaznimi na Hrvaskem ?

So se spravili name ker mi ena luc ni delala. Komaj sem jim dopovedala da ne morem menjat sama ker je za to potrebno peljat avto na servis, poleg vsega - luci sploh niso obvezne na Hrvaskem. No ko sva le nasla skupni jezik se je spravil na kolegico, ki je sedela zadaj. Ni bila prevezana. No samo da je nasel kazen.

Ker nisem imela nic pri sebi Kun so mi dali moznost da v roku 8 dni placam 500 kun. Dobila poloznico in zapisnik in vse.

Rekli so se, da ce ne placam v roku, ima kolegica prepovedan vstop v HR ker je popisal njo oz ji vzel podatke z osebne izkaznice.

Zanima pa me: Ce ne placa, in naslednjic vstopa s potnim listom, je lahko vseeno zavrnjena na meji ?

In se to. Nihce ni rekel, da lahko v tem roku tudi placam polovico kazni, kot je to mozno pri nas. Niti na zapisniku ni obkrozene te moznosti. Ce se ne motim, na slovenskem zapisniku obkrozijo da je mozno placati polovico.... ? Ko gledam na netu je kazen za varnostni pas 500 kun, torej to kar im je on napisal ni bila polovica ampak cela kazen....

Kaj kompliciras, naj placa 500 kun, to je 67evrov. Saj to ni neko premozenje, pa bo potem mirno spala, da ne bo mela problemov na Hrvaskem v prihodnje. A se je res vredno za par 10 evrov tok obremenjevat? Ce ni bila privezana, je to njen problem, ker pac mora biti, ce ne zaradi policije pa vsaj zaradi svoje varnosti. Si bo za naprej zapomnila.
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 24. Maj. 2011 7:13

Zakaj pa ni mozno placilo pol kazni tako kot je pri nas in tudi na Hrvaskem, vsaj zakon tako pravi ? Sicer pa nihce nic ne komblicira, le vprasam, ce je seveda to dovoljeno ?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Maj. 2011 12:11

Cote de Pablo* napisal/-a:A ve kdo s katerim avtobusom (št.) lahko pridem do viča natančneje do tega naslova:
Cesta dolomitskega 10, pač s katerim busom zdej ne vem če se da s 14 pa 6.. iz centra seveda.

hvala
Iih :?, se boš mal našetala (cca 500 m je tole).
Bus #6, postaja Dolgi most (ne končna, ena pred parkiriščem)

Slika
Uporabniški avatar
Cote de Pablo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cote de Pablo* » 24. Maj. 2011 17:29

hehe sej sm najdla :D sla sm dol pr malgaju pol pa tm čez eno progo itd :D
thx useen :P
:)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Maj. 2011 17:34

^^ja, sem hotela tud to varjanto oment, ampak je 100m več in je lenoba v meni rekla "nah, rajš ne predlagam, ker tud sama ne bi šla tam" :lach:
No, važno, da si najdla.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 25. Maj. 2011 9:12

NOVO

iščem temo z naslovom nekej podobnega temu - kako ste ga presenetile ali kaj ste lepega naredile zanj. Nekaj v tem smislu, pa je ne najdem. Mogoče kera ve, kje je...če lahko link prpopa... hvala :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Maj. 2011 9:37

NOVO

A je katera tukaj gor iz Murske Sobote, nekaj moram iti tja pa me zanima nekaj zadev, da te nekaj povprašam.

Javi se mi na ZS

LP, LZ
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 25. Maj. 2011 11:08

Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Maj. 2011 11:09

*kayka* napisal/-a:NOVO

iščem temo z naslovom nekej podobnega temu - kako ste ga presenetile ali kaj ste lepega naredile zanj. Nekaj v tem smislu, pa je ne najdem. Mogoče kera ve, kje je...če lahko link prpopa... hvala :D
[url=http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?p=127196[/url]klik[/url]

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov