Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najlažje je tako, da poiščeš vijugasti znak na tipkovnici..običajno je na št. 1 in potem samo pritisneš Ctrl+Alt+1 ter potem črko n...malo ali pa veliko s Shiftom. In se ti n potem izpiše z vijugico. Na ta način lahko nad črkami izpišeš znake, ki se nahajajo na tipkah s številkami.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ampak "copy/paste" pa znaš narest, ane?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Help
skusam neki narocit iz asos-a in placat prek paypala, ampak, ko pridem tok dalec z nakupom, da se upism u paypal account, mi napise tole:
"Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to"
Se je keri ze to zgodil?
skusam neki narocit iz asos-a in placat prek paypala, ampak, ko pridem tok dalec z nakupom, da se upism u paypal account, mi napise tole:
"Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to"
Se je keri ze to zgodil?
Live. Love. Surf.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Summer055 napisal/-a:kako napišeš tisti n z vijugico nad njim. vsakič znova pozabim
nisem probal, ampak po mojem poznavanju računalništva ter predvsem po zdravi kmečki pameti....odpreš word, greš v simbole (tam najdeš svega i svašta), ga vržeš v word, copy/paste kamor hočeš!
upam, da nisem mimo pihnil...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Eh, ne narocam zase, ampak me je kolega od kolega prosu, ce lohk s paypalom placam zanga ... Pol lahko decko da svojo kartico, kartico od svoje mame ipd. Drgac ne bi komplicirala
Live. Love. Surf.
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
NOVO
Sem preiskala že cel google pa ne najdem to kar iščem. Za darilo namreč potrebujem prevleke za avto sedeže v barvah Portugalske zastave.
Če kdorkoli ve za koga, ki to izdeluje naj mi prosim pusti kakšen kontakt. Našla sem sicer enega, ki želi za to skoraj 100 Eur pa se mi zdi nesmiselno, glede na to, da se prevleke prodajajo po ceni nekje do 50 Eur....
Lahko tudi, da se naroči iz tujine. Brskala na ebay pa željenega nisem našla....
Sem preiskala že cel google pa ne najdem to kar iščem. Za darilo namreč potrebujem prevleke za avto sedeže v barvah Portugalske zastave.
Če kdorkoli ve za koga, ki to izdeluje naj mi prosim pusti kakšen kontakt. Našla sem sicer enega, ki želi za to skoraj 100 Eur pa se mi zdi nesmiselno, glede na to, da se prevleke prodajajo po ceni nekje do 50 Eur....
Lahko tudi, da se naroči iz tujine. Brskala na ebay pa željenega nisem našla....
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
legally blonde napisal/-a:Eh, ne narocam zase, ampak me je kolega od kolega prosu, ce lohk s paypalom placam zanga ... Pol lahko decko da svojo kartico, kartico od svoje mame ipd. Drgac ne bi komplicirala
V cem pa je razlika? Naj placa s kartico, sej ne bo nic profitiru, ce bos ti placala s paypalom.
- hirondelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
-------
Zadnjič spremenil hirondelle, dne 03. Maj. 2011 17:12, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
NOVO
pred štirimi tedni sem si dala delat akrilne nohte. in ker so mi nohti že precej zrastli bi si nohte popravit, da bi spet zgledali lepo. Pa me zanima približno koliko moraš plačati za to. Prvič sem dala 49€. zdaj pa nikjer ne najdem koliko stane samo popravilo. ali pa ti to spet od začetka dela in ti najprej stare dol pobere?
pred štirimi tedni sem si dala delat akrilne nohte. in ker so mi nohti že precej zrastli bi si nohte popravit, da bi spet zgledali lepo. Pa me zanima približno koliko moraš plačati za to. Prvič sem dala 49€. zdaj pa nikjer ne najdem koliko stane samo popravilo. ali pa ti to spet od začetka dela in ti najprej stare dol pobere?
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov