Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
to pa ne vem
sem ąele doma ugotovila da so v paketku 3
sem ąele doma ugotovila da so v paketku 3
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Legally_blond napisal/-a:NUJNO!
Včeraj sem barvala mamo s temno rjavo barvo in kljub uporabi rokavic mi je (ne vem kak) ratalo zapacat levo dlan in ne morem tega fleka dobit ven! Od včeraj sem � ne vem kolkokrat drgnila z milom in drgnila � z brisačo, pa ne gre ven, čeprav je z rok �o. Kaj mi � preostane? Obstaja kak�o močno milo, ki odstrani raznorazne made� od barv ipd.?
baje limona zelo pomaga
Don't worry, be happy!!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
aceton zbriše vse.
samo peče ko hudič!
samo peče ko hudič!
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Summer055 napisal/-a:Legally_blond napisal/-a:NUJNO!
Včeraj sem barvala mamo s temno rjavo barvo in kljub uporabi rokavic mi je (ne vem kak) ratalo zapacat levo dlan in ne morem tega fleka dobit ven! Od včeraj sem � ne vem kolkokrat drgnila z milom in drgnila � z brisačo, pa ne gre ven, čeprav je z rok �o. Kaj mi � preostane? Obstaja kak�o močno milo, ki odstrani raznorazne made� od barv ipd.?
baje limona zelo pomaga
vzami košček vatice, malo pomoči v vodo, nato pa v cigaretni pepel in zdrgni. pomaga tudi pri črni barvi=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Je res, al pa un papirček ki je not pri čikih sbebrn, s tistim si zdrgneš kožo in gre dol.
Kar se pa mask za spanje tiče pa če obstaja možnost, da nahecaš koga, ki gre potovat, naj ti prinese une z letala, so daleč najboljše Ful fajn tanke, men so vse te trgovinske predebele in me motijo. Rajtam da če so Milerjeve 3 pa se še opazi ne, da so tud fajn tanke.
3 rabiš pa zato ker ti 2 ful kmalu padeta neznano kam pod pojslo in jih požre podposteljna črna luknja.... (No, pri meni je že bilo tak).
Kar se pa mask za spanje tiče pa če obstaja možnost, da nahecaš koga, ki gre potovat, naj ti prinese une z letala, so daleč najboljše Ful fajn tanke, men so vse te trgovinske predebele in me motijo. Rajtam da če so Milerjeve 3 pa se še opazi ne, da so tud fajn tanke.
3 rabiš pa zato ker ti 2 ful kmalu padeta neznano kam pod pojslo in jih požre podposteljna črna luknja.... (No, pri meni je že bilo tak).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nč, prej spat, pa ne bo problem ustat ob 7h.Tananda napisal/-a:sploh ne morem spat po sedmi uri
Nop, nimam nič koristnejšega za prispevat. Imam izgubljeni nekje doma (verjetno zahvaljujoč podposteljni črni luknji ) 2 taki maski, sam ne vem iz kej sta prišli, tko da.. good luck.
-
flesherka_ - Kofetarica
Malo bolj kvalitetne maske, pa tudi malo dražje.
http://www.mimovrste.com/search?categor ... je&s=Najdi
http://www.mimovrste.com/search?categor ... je&s=Najdi
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Tearjerker napisal/-a:3 rabiš pa zato ker ti 2 ful kmalu padeta neznano kam pod pojslo in jih požre podposteljna črna luknja.... (No, pri meni je že bilo tak).
I lol'd.
purple_rain napisal/-a:Nč, prej spat, pa ne bo problem ustat ob 7h.
In pol svizec zavije folijo v čokolado.
Because I can.
-
flesherka_ - Kofetarica
Iscem masazo na domu. Masaza celega telesa, sem iz mb. Ponudbe na zs.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kolegu bi kupila usnjen hacky (mala usnjena žogica za brcat) v Lj..any ideas?
Houd de wereld tegen
-
flesherka_ - Kofetarica
***Ally*** napisal/-a:kolegu bi kupila usnjen hacky (mala usnjena žogica za brcat) v Lj..any ideas?
Na Trubarjevi, tam okoli Cosmica maš eno tako trgovinico z etno zadevicami, rute, torbice, rizle, tobak, itd... če greš iz Prešerca, je na desni strani.
-
flesherka_ - Kofetarica
Jochie napisal/-a:kako se po angleško reče "priti na vrsto"?
Če prideš na vrsto, ko čakaš v neki vrsti, npr na banki: It's my turn.
drugačnega prevoda ne poznam (dobesednega).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov