Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kako je s plačili na Bolhi? Sem navajena le eBaya
A se da izdelek, ki ga prodajaš tudi umakniti, če ga drugje prodaš?
Pa če je treba kaj plačati, ko daš izdelek naprodaj?
Bolj ko berem, manj mi je jasno
Kako je s plačili na Bolhi? Sem navajena le eBaya
A se da izdelek, ki ga prodajaš tudi umakniti, če ga drugje prodaš?
Pa če je treba kaj plačati, ko daš izdelek naprodaj?
Bolj ko berem, manj mi je jasno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kakšno leto nazaj, je blo tko, da je bil oglas zastonj, kar se plačil tiče je pa ponavadi po povzetju al pa da se osebno sestaneš s to osebo.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*mala* - Cosmopsiho
Hvala. Sem mislna, da je kak elegantnejši način
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
oblačila za maserje ali zdravstvene delavce, v wellnes centrih... kje na netu lahko to najdm in kje kupim?
- *robida*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2009
NOVO:
Pošiljam pismo, ki je nekoliko težje od 20g in ker sem uporabila znamko B, ki dovoljuje težo pisemske pošiljke do 20g, me zdaj zanima, ali je v redu če na pismo pač nalepim dve znamki B ali bi morala kako drugače poslati pismo? Vem, nekoliko smešno vprašanje, pa vendar.
Pošiljam pismo, ki je nekoliko težje od 20g in ker sem uporabila znamko B, ki dovoljuje težo pisemske pošiljke do 20g, me zdaj zanima, ali je v redu če na pismo pač nalepim dve znamki B ali bi morala kako drugače poslati pismo? Vem, nekoliko smešno vprašanje, pa vendar.
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
NOVO:
pred leti sem zgubla kartonček prve pomoči. dala sem 15evrov in dobla duplikat. pred kratkim so mi ukradli denarnico, v njej pa vsi dokumenti vključno s kartončkom prve pomoči. zanima me, če je cena za nov kartonček 15evrov al je kaj več glede na to, da sem že 2x ostala brez njega?
hvala vam!
pred leti sem zgubla kartonček prve pomoči. dala sem 15evrov in dobla duplikat. pred kratkim so mi ukradli denarnico, v njej pa vsi dokumenti vključno s kartončkom prve pomoči. zanima me, če je cena za nov kartonček 15evrov al je kaj več glede na to, da sem že 2x ostala brez njega?
hvala vam!
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ paypal.com
Rabiš primerno kartico tipa Mastercard, Visa, itd...
Je varnejši način, kot da kje direkt vtipkaš svoj račun. Si ne predstavljam več nakupovat brez tega. Če izdelka ne dobiš, tudi PayPal posreduje in dobiš denar nazaj.
Rabiš primerno kartico tipa Mastercard, Visa, itd...
Je varnejši način, kot da kje direkt vtipkaš svoj račun. Si ne predstavljam več nakupovat brez tega. Če izdelka ne dobiš, tudi PayPal posreduje in dobiš denar nazaj.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kakšen račun?
Precej prodajalcev na eBayu sprejema izključno samo Paypal. Pač na tisti strani se prijaviš (dobiš še v izpisku eno kodo, ki jo moraš vtipkat, je tudi na Kliku), vpišeš vse svoje podatke, dobiš up. ime in geslo in naslednjič te bo z eBaya "direkt" povezalo na Paypal z plačilom. Ne vem kdaj nazaje kupila kaj preko eBaya in prodajalec ni sprejemal le izključno PayPal.
Precej prodajalcev na eBayu sprejema izključno samo Paypal. Pač na tisti strani se prijaviš (dobiš še v izpisku eno kodo, ki jo moraš vtipkat, je tudi na Kliku), vpišeš vse svoje podatke, dobiš up. ime in geslo in naslednjič te bo z eBaya "direkt" povezalo na Paypal z plačilom. Ne vem kdaj nazaje kupila kaj preko eBaya in prodajalec ni sprejemal le izključno PayPal.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^invoice=račun dobiš
Jz tega ne bi. Ne vem kaj on rabi tvoj naslov met, sej se to vse prek eBay-a zrihta.Summer055 napisal/-a:NOVO
Preko ebaya bi rada naročila nekaj stvari in bi morala prodajalcu poslati moj PayPall address, pa ne vem kaj je to.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
NOVO: PIKNIK DEKCA
Kje bi lahko piknik dekico kupila. Tisto, ki je na eni strani plastificirana.
Čim ceneje in čim lepše, po možnosti
Kje bi lahko piknik dekico kupila. Tisto, ki je na eni strani plastificirana.
Čim ceneje in čim lepše, po možnosti
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Uf, lani so jih mel v Butlersu, sam ne vem, če jih majo tud letos. Ble so okol 10€ pa ne neki jako lepe (če se ne motim, rdeče pa zelene kariraste).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov