Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Natekica napisal/-a:Živjo,
mene pa zanima, če kdo ve, ali se sploh prodajajo blejske kremšnite tudi v LJ? če se, kje?
to so tiste original iz Kavarne Park in ne ostale izpeljanke
Hvala!
Enkrat sem videla plakat na vratih Šestice (nasprot nebotičnika), da tam prodajajo kao original kremšnite. Sam je bilo že kar nekaj časa nazaj.
-
Guardian_angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2010
jessyca napisal/-a:Kdo ve, kam so premaknili Tally Weijl in Yamamay v City parku, zdaj ko tam delajo Burger king?
Tally Weijl je zravn orsaya se mi zdi
Luxury should be comfortable otherwise it´s not luxury
- extravaganza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2011
NUJNO!
Mi zna kdo razložit, kje se moram peljati, da se priključim AC za Ptuj iz smeri MB? Štartam vglavnem v MB.
Mi zna kdo razložit, kje se moram peljati, da se priključim AC za Ptuj iz smeri MB? Štartam vglavnem v MB.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja odvisno od kje štartaš ne, al greš na MB vzhod, MB center al MB jug dol oz. kir odcep ti je najbljižji.... Če nočeš zalutat se pelji do MB jug - od Tržaške ceste skoz skoz naravnost- (v smeri Hoče/Slivnica) in tam ne morš sfalit, ko je ''konec ceste'' maš na desni Petrolovo črpalko, naprej greš za smer Ce/Lj, levi odcep je pa odcep za Ptuj(/Zagreb).
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kako se že na forum naloži video iz youtube?? spet sem pozabila pa nikjer ne najdem "navodil"
Houd de wereld tegen
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nazadnje je še delovalo kopiranje embed kode.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NOVO!!
je za stavrosa in zečiča na ptuju vstopnina al je free vstop?
je za stavrosa in zečiča na ptuju vstopnina al je free vstop?
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
za pijače mi je vseeno kolko kaj stane, ker delam tam par dni, je pa moj mislil prit malo tja zvečer mi družbo delat, pa vidim, da ne bo nič iz tega, ker vstopnino plačevat za nekaj kar ne poslušaš... ahja. a to se vse odvija v šotoru in če nimaš karte oz. ne kupiš vstopnine niti v šotor ne moreš, ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov