Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Dioniz napisal/-a:ful mate radi kolesarjenje pa ful pogrešate športanje, pa kolesa nimate oz. morte novega kupit. Kaj bi naredli? Šli na fitness takoj in zapravli kr spodoben denar mesečno al raje ta dnar šparali za malo boljše kolo čeprav bo to pomenlo nešportanje še nekaj mesecev??
fkradi pecikl!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
glede na to, da v pojstli ležim kot krapafca, se bom težko bol umiril kot pa sem zdaj mirn
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
NOVO
Ima katera tako flaško za vodo? KLIK
Razmišljam o nakupu in me zanima kako se stvar obnese. Vam kaj puščajo al to dobro drži? (sem od ene slišala, da ji pušča pa nevem a ne zna dobro zapret ker je bolj švoh al je res kaj na tem)
Razmišljam o nakupu in me zanima kako se stvar obnese. Vam kaj puščajo al to dobro drži? (sem od ene slišala, da ji pušča pa nevem a ne zna dobro zapret ker je bolj švoh al je res kaj na tem)
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ Amazon
Ve kdo, kje (v Sloveniji ) bi se dalo kupiti brojanico?
Ve kdo, kje (v Sloveniji ) bi se dalo kupiti brojanico?
Houd de wereld tegen
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
NOVO
ve katera, kje bi lahko dol potegnila risanko palček david oziroma, če obstaja program, ko bi lahko dol iz youtube potegnala risanko dol?
hvala!
ve katera, kje bi lahko dol potegnila risanko palček david oziroma, če obstaja program, ko bi lahko dol iz youtube potegnala risanko dol?
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na mojblink in na partisu je, če uporabljaš torrente.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
×Sweety× napisal/-a:NOVO
Js mam tut tako, sam manjso - 3 dcl pa nc ne pusca, jo skos u torbici nosm. Sam zasraufat mors pa je
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov