Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Večinoma imajo pavze, razen največje. Poglej naodpirani časi za konkretno poslovalnico, ker se preveč razlikujejo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Še klik za zemljevid poslovalnic (in informacije o poslovalnem času).
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
purple_rain napisal/-a:Še klik za zemljevid poslovalnic (in informacije o poslovalnem času).
Hihi, hvala, sej to sem pa že v začetku našla in surfala gor pol ure, ampak sem bila tok trapasta, da nisem ugotovila, da je treba kliknit na zastavico poslovalnice in se ti odpre okenček s podatki Sem ves čas iskala, če je kje v tekstu napisano
Oh well, bom pa za drugič vedela
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Eno vprašanje za Mariborčanke Kaj mi lahko kera pove, v katerih klubih v Mb majo starostne omejitve nad 21 let? Za Studio 55, Fuego in Takos vem, kaj pa še kakšni drugi lokali oz. klubi? Ker me preseneča, da nekateri klubi nimajo nikjer nič napisano, pol pa prideš tja in komplicirajo za tista dva meseca razlike
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
sem iz MB, pa še nisem slišala za 21+! za 18+ definitivno, ampak 21+? si ziher?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
To s starostno omejitvijo so nam enkrat v enem sedaj že bivšem ljubljanskem lokalu/klubu natvezili, ker gorili na vhodu nismo bili všeč. Mi hočemo notri, reče, da moramo biti polnoletni. Mi pa ja, mi smo vsi 19. On pa, starostna omejitev je 21
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
dot napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:sem iz MB, pa še nisem slišala za 21+! za 18+ definitivno, ampak 21+? si ziher?
Men se tudi sliši to čudno ... a zdaj nam gre že tok slabo, da celo v meji polnoletnosti Američane posnemamo
V Fuegotu je 100%, ker so tudi mene že 2x vprašali za osebno. Isto za Studio 55, v Takosu pa še nisem bla, tak da ne vem.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Legally_blond napisal/-a:Eno vprašanje za Mariborčanke Kaj mi lahko kera pove, v katerih klubih v Mb majo starostne omejitve nad 21 let? Za Studio 55, Fuego in Takos vem, kaj pa še kakšni drugi lokali oz. klubi? Ker me preseneča, da nekateri klubi nimajo nikjer nič napisano, pol pa prideš tja in komplicirajo za tista dva meseca razlike
Mogoče da bi znali kaj komplicirat v Plusminus (bivša Samsara)?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kolk kej v naših teh orientalskih trgovinah stane tobak za šišo/vodno pipo?
Kolk kej v naših teh orientalskih trgovinah stane tobak za šišo/vodno pipo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- pikica24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2010
Zadnič sem kupila kiklico v New yorkerju in sem potem ugotovila da mi je premala. in ker grem danes v mb z upanjem da imajo tam eno večjo št. me zanima če se da zamenjati.Ali kakšne pogoje imajo za zamenjavo??
imam pa samo račun in artikel je bil kupljen 26.1. in je bil znižan. Če mogoče katera ve??
hvala
imam pa samo račun in artikel je bil kupljen 26.1. in je bil znižan. Če mogoče katera ve??
hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov