Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hm, jz bi pa verjela, da če mlad voznik napiha, je zihr strožja kazen
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Savannah napisal/-a:hvala! jaz sem danes brala nekje, da je baje možno še po 14 dneh odkrit speed v krvi in urinu (na lab. preiskavi), ampak ne vem, če gre za verodostojne podatke? kje si pa našla te podatke?
navadno ti teh toksikoloških testov sploh ne delajo, razen če ne obstaja prekleto dober sum za to.
to pomeni, če se navlečeš ko krava in greš naslednji dan vozit, ti nihče tako iz lepega miru ne bo delal testov za kaj drugega kot alkohol in marihuano ( še temu se raje izognejo). testi so namreš prekleto dragi in vsak test, ki g apolicaj odmeri in se nato izkaže za negativnega, se nemu pozna pri plači in nevemkakšnih točkah uspešnosti.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
^^ ne gre se za to, ampak za to, ker je prijatelj drugi teden (torej teden in pol po konzumiranju) naročen na pregled krvi in urina - pač iz splošnih zdravstvenih razlogov oz. pregled kot pregled. in zdaj ga skrbi, če lahko drugi teden še kaj najdejo v krvi in urinu (v nedeljo zjutraj je še konzumiral).
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nič mi ne bodo sploh iskali, nima ga kaj skrbet.
ponavljam. testi za droge so dragi in ga brez utemeljenega suma/ želje/ potrebe,... sploh ne delajo.
pri splošnih zdravstvenih raziskavah ti pogledajo tiste osnovne zadeve, res osnovne, za teste za droge so pa itak čisto drugi testi.
ponavljam. testi za droge so dragi in ga brez utemeljenega suma/ želje/ potrebe,... sploh ne delajo.
pri splošnih zdravstvenih raziskavah ti pogledajo tiste osnovne zadeve, res osnovne, za teste za droge so pa itak čisto drugi testi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^"določen čas" in "20 let" men ne gre najboljš skupi..razen če nekomu že 20 let podaljšujejo pogodbe za nek določen čas..
Mogoče misliš neko nagrado (ne vem kako se uradno temu reče) na delovno dobo?
klik
Mogoče misliš neko nagrado (ne vem kako se uradno temu reče) na delovno dobo?
klik
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ Zadnji delodajalec je dolžan izplačati jubilejno nagrado, ki si jo delavec pridobi, v roku enega meseca po dopolnitvi pogojev
Ne najdem pa, kako je glede (ne)določenega časa, ampak bi verjela, da nima veze - v vsakem primeru "teče" delovna doba.
p.s.: upam, da ne širim napačnih informacij
Ne najdem pa, kako je glede (ne)določenega časa, ampak bi verjela, da nima veze - v vsakem primeru "teče" delovna doba.
p.s.: upam, da ne širim napačnih informacij
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 27. Jan. 2011 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Tudi pri vozniku začetniku je neka toleranca, do katere lahko napiha in dobi denarmno kazen in KT. Ne rabi imet 0,0.
http://www.savinjska.si/index.php?optio ... Itemid=245
http://www.savinjska.si/index.php?optio ... Itemid=245
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
dai.94 napisal/-a:ja, to nagrado mislm..
ja vem, mau sm mogoče narobe napisala.. pač u teh 20letih so se delodajalci menajli 4x, ampk delovna doba je tekla pač, ta oseba ze 20 let tm dela..
Najprej je potrebno preveriti kolektivno pogodbo dejavnosti, v katero spada delodajalec. V kolikor je v njej napisano, da jubilejna nagrada pripada le za dobo pri zadnjem delodajalcu (in ne skupno delovno dobo), je potrebno vedeti, da se v to dobo lahko prištejejo samo še pravni predniki. Če je oseba 4x menjala delodajalca in le-ti niso med seboj nikakor povezani (preoblikovanje družbe, hčerinske družbe ipd.) potem delavec ne bo dobil jubilejne za 20 let. V nasprotnem primeru pa mu seveda pripada in se običajno izplača pri plači za tisti mesec, v katerem je to dobo dopolnil.
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
NOVO
Ni nujno pa vseeno... Prejšni dan sem s stranko v trgovini govorila malo o ločevanju odpadkov in kam kaj paše pa tko in je omenile neko knjižico. Je razlagala, da je celo knjižico prebrala pa ni našla med katere odpadke spada nevemtočnokaj (kar pač zdaj nima veze). Zanima me, če kdo ve o kakšni knjižici je govorila. Če sem jo prav zastopila obstaja neka knjižica v kateri je opisano kaj paše skupaj oz. kam odvrežemo določene odpadke (npr. kam odvržemo baterije, kam pokrovčke, kam plastenke, ...). Ve kdo kaj o tem in kje bi lahko dobila to knjižico? Žal mi tisti moment ni kapnilo, da bi jo vprašala o kakšni knjižici sploh govori. Če sem dobila prave podatke so nekatere občine to pošiljale v vsako gospodinjstvo, samo pri nas ni nič bilo.
Ni nujno pa vseeno... Prejšni dan sem s stranko v trgovini govorila malo o ločevanju odpadkov in kam kaj paše pa tko in je omenile neko knjižico. Je razlagala, da je celo knjižico prebrala pa ni našla med katere odpadke spada nevemtočnokaj (kar pač zdaj nima veze). Zanima me, če kdo ve o kakšni knjižici je govorila. Če sem jo prav zastopila obstaja neka knjižica v kateri je opisano kaj paše skupaj oz. kam odvrežemo določene odpadke (npr. kam odvržemo baterije, kam pokrovčke, kam plastenke, ...). Ve kdo kaj o tem in kje bi lahko dobila to knjižico? Žal mi tisti moment ni kapnilo, da bi jo vprašala o kakšni knjižici sploh govori. Če sem dobila prave podatke so nekatere občine to pošiljale v vsako gospodinjstvo, samo pri nas ni nič bilo.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Mi smo dobili ja, ko so uvedli ločevanje odpadkov. Če te ful zanima, pejdi vprašat na lokalno Komunalo (oz. podjetje, ki odvaža odpadke) pa ti jo bodo sigurno dali, če jo imajo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov