Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lilah napisal/-a:NUJNO!
A na ŠS kaj komplicirajo, če pokličeš za neko delo, da ti dajo kontaktno št. in ugotovijo, da ne boš delal na lastno napotnico? Jaz še namreč čakam, da si uredim status (mi morajo nek dokument še poslat, ki ga moram priložit pri izobraževanju), kar lahko traja še dva tedna, ta čas pa bi delala na sestrino napotnico, ker jih ona ne rabi trenutno. A to sploh ugotovijo na ŠS? Napotnico najbrž samo pošljejo po pošti ali pa jo gre sestra osebno dvignit, ostalo (z nadrejenim, v kolikor dobim službo) pa je itak stvar dogovora, ali ne?
Najprej ... Tega raje ne razglasaj naokrog, ker je to zaposlitev na crno v primeru, da delodajalca, ki je taksno delo omogocil, dobijo, placa kazen ...
SS tuki ne bo nc kompliceru, njim je itak vseeno, pomoje se, tut ce vejo, nardijo neumne. Marsikateri delodajalci pa se raje ne spuscajo v to, sploh ne z nekom, ki ga na novo vzamejo na delo ... Se seveda da zment z nekaterimi - ampak ni pa zakonito
Live. Love. Surf.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
To, da ni zakonito, itak vem. Glede ŠS nisem vedla, se mi je pa zdelo, da najbrž nimajo kej komplicirat, glede na to, da gre v njim dobro. Jaz bi v bistvu samo na eno napotnico delala od sestre, čez slaba dva tedna itak dobim svoje napotnice, ker bom mela urejen status.
Drugače pa hvala za odgovore.
Drugače pa hvala za odgovore.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ja sej če nimaš statusa, ti ne bodo dali telefonske. pokliči, pa se predstavi kot sestra. al pa meni povej šifro dela pa ŠS, pa ti jas pokličem pa povem telefonsko.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
flesherka_ napisal/-a:^^meni se je že dvakrat zgodilo, da mi je študentski servis nakazal denar, do katerega nisem bila upravičena in ker ga nisem hotla vrnit =) sem se zaradi tega pozanimala kako je z pomotoma nakazanim denarjem. in sicer, oseba, kateri je denar nakazan je po zakonu dolžna vrniti denar, v kolikor do njega ni upravičena. tako da se na banki dogovori, da dotični osebi posredujejo dopis, da je prejel nakazilo in da ga prosijo, da ga vrne. če pa njemu osebno ni do tega, da ti ta denar vrne, gre zadeva na civilno sodišče, kjer se ta denar iztoži, sodne stroške pa nosi tisti, ki je v zmoti. v tem primeru ta oseba, kateri si ti denar nakazala. upam, da imaš kako potrdilo o nakazilu=)
Izvoli lep primer in jasna pojasnila:
http://www.financnahisa.si/?site=news&newsid=322
Hvala
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
NOVO
S čim bi se dal odstranit flek od tistih flomastrov, ki jih v šolah uporabljajo za pisat po tabli? Ker baje to ne gre z ničimer ven. Kakšn predlog?
S čim bi se dal odstranit flek od tistih flomastrov, ki jih v šolah uporabljajo za pisat po tabli? Ker baje to ne gre z ničimer ven. Kakšn predlog?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
...iščem pa ne najdem...
označevalne table, nalepke...ob cesti-za wc, parkirišče, prenočišča, hrana, invalidi, primerno za družine,živali ipd.
no, če ima katera kaj pojma kje to najdt... ampak slike v primerni velikosti, da jih lahko uporabljam...
hvala punce
označevalne table, nalepke...ob cesti-za wc, parkirišče, prenočišča, hrana, invalidi, primerno za družine,živali ipd.
no, če ima katera kaj pojma kje to najdt... ampak slike v primerni velikosti, da jih lahko uporabljam...
hvala punce
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Milano, Firence, Rim, Benetke, Bologna, itd... so prov uradne trgovine. V Avstriji je ni. Tukaj so lokacije z naslovi.
Upam da se zavedaš da tale lepotička ogromno stane- okoli 1000€
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*mala* napisal/-a:^^ Milano, Firence, Rim, Benetke, Bologna, itd... so prov uradne trgovine. V Avstriji je ni. Tukaj so lokacije z naslovi.
Vem vem, uradne prodajalne poznam ... ampak jih prodajajo tudi v kakšnih multi-designer stores po Evropi, pa sem mislila skočit v kakšno kje blizu, če katero priporočate Na Dunaju je baje ena kul oz. dve, pa grem itak kmalu tja...
Vem, seveda, zato bi pa rada eno dobro založeno trgovino, da si izberem res popolno
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Največjo izbiro njihovih stvari, torej torbic imajo zagotovo v uradnih prodajalnah. Zato, kar hitro v Benetke/Milano
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kje v Mb majo veliko izbiro koktejlov, pa da majo kake akcije, da dobiš 2 za ceno enega? Pa ne nujno klubi, pač pa lokalčki, ki so odprti malo dlje tudi čez teden.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ob četrtkih imaš 2 za 1 v Centru (pri Holmsu), nasplošno pa maš veliko izbiro v Niagari.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov