Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
monique* napisal/-a:Summer055 napisal/-a:mogoče katera ve, kje bi lahko kupila obleko za trebušne plese. Za prijateljičin rojstni dan bi namreč rada kupila bolj profesionalno obleko- sepravi krilo, pas, modrc... pa da ni čisto običajno ampak malo bolj posebno.
Sama poznam edino trgovino sariko, pa še ta nima prav kompletov.
V Tuš Planetu Kranj sem ravno včeraj videla da imajo neko "stojnico" z orientalskimi zadevami in tudi komplete sicer ni bilo videti veliko izbire.
tale tip oz. teli ljudje so mal čudni.. tut k se z njimi zgovarjaš sploh nevejo kaj bi, pa tut cene nevejo (se neki trud po slovensk govort ampak mu negre, angleščina pa še mn)..
če pa že kranj je pa bazar velik bolša izbira.. (nevem al je v ljubljani/mariboru/..)
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
BAZAAR TRGOVINE
1.Trubarjeva 16, Ljubljana
odprto od 10h - 19h
sobota-nedelja zaprto
tel.01 4312276
2.Gregorciceva 6, Kranj
odprto od 9h - 19h
sobota: 9h -13h
tel.04 2023418
3.Veleprodaja BAZAAR
Šk. Loka 040 419 484
1.Trubarjeva 16, Ljubljana
odprto od 10h - 19h
sobota-nedelja zaprto
tel.01 4312276
2.Gregorciceva 6, Kranj
odprto od 9h - 19h
sobota: 9h -13h
tel.04 2023418
3.Veleprodaja BAZAAR
Šk. Loka 040 419 484
Our passion is our strength <3
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
NOVO
Kje v MB ali Grazu majo trgovine s pustnimi kostumi oz. dodatki? Pa ne mislim kostumov za otroke, ampak za odrasle, in ne take, kot jih majo za odrasle v Sparu, Tušu ipd. vsako leto pred pustom (ki so v bistvu otroški kostumi za odrasle ).
Kje v MB ali Grazu majo trgovine s pustnimi kostumi oz. dodatki? Pa ne mislim kostumov za otroke, ampak za odrasle, in ne take, kot jih majo za odrasle v Sparu, Tušu ipd. vsako leto pred pustom (ki so v bistvu otroški kostumi za odrasle ).
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^mogoče bi vsaj malo pomagalo, če bi napisala v kaj bi se rada maskirala, ker močno dvomim, da obstaja kje trgovina z izključno pustnimi maskami, kamor bi te lahko napotili.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Vem, da sem pred leti nekje v Avstriji zasledila en butik izključno z maskami (ne samo za pusta, tudi za Halloween oz. za tematske zabave, ki so tam očitno bolj pogoste). Drugače pa iščem kostum (ali vsaj dodatke) za kavbojko, mornarko ali policajko.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
NUJNO!
A na ŠS kaj komplicirajo, če pokličeš za neko delo, da ti dajo kontaktno št. in ugotovijo, da ne boš delal na lastno napotnico? Jaz še namreč čakam, da si uredim status (mi morajo nek dokument še poslat, ki ga moram priložit pri izobraževanju), kar lahko traja še dva tedna, ta čas pa bi delala na sestrino napotnico, ker jih ona ne rabi trenutno. A to sploh ugotovijo na ŠS? Napotnico najbrž samo pošljejo po pošti ali pa jo gre sestra osebno dvignit, ostalo (z nadrejenim, v kolikor dobim službo) pa je itak stvar dogovora, ali ne?
A na ŠS kaj komplicirajo, če pokličeš za neko delo, da ti dajo kontaktno št. in ugotovijo, da ne boš delal na lastno napotnico? Jaz še namreč čakam, da si uredim status (mi morajo nek dokument še poslat, ki ga moram priložit pri izobraževanju), kar lahko traja še dva tedna, ta čas pa bi delala na sestrino napotnico, ker jih ona ne rabi trenutno. A to sploh ugotovijo na ŠS? Napotnico najbrž samo pošljejo po pošti ali pa jo gre sestra osebno dvignit, ostalo (z nadrejenim, v kolikor dobim službo) pa je itak stvar dogovora, ali ne?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ dvomim. glede na to, da to počne ogromno ljudi. in tudi oni lepo služijo od vsake izdane napotnice. če ti bodo kaj težili, jim lepo omeni, da v bosta s sestro (in prijateljicami) v prihodnje izbrali bolj fleksibilen študentski servis
Vsak raj ima svojo kačo.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Savannah napisal/-a: Kje v MB ali Grazu majo trgovine s pustnimi kostumi oz. dodatki? Pa ne mislim kostumov za otroke, ampak za odrasle, in ne take, kot jih majo za odrasle v Sparu, Tušu ipd. vsako leto pred pustom (ki so v bistvu otroški kostumi za odrasle ).
ok, ni graz niti mb, je pa the best stran kar sem jih našla do zdaj. samo še odločiti se moramo kaj bomo...
no če ti kaj pomaga.
http://www.frankbeecostume.com/adultcostumes1.html
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ne. banka lahko upravlja s sredstvi na računu s privolitvijo komitenta. ko si ti nakazala si privolila v nakazilo. če njemu odvzamejo, potem delujejo brez njegove privolitve. nevem sicer kako se ureja, če gre za napako banke; ampak res dvomim, da lahko banka mal nakazuje pa jemle na tvoj račun in iz njega..
Vsak raj ima svojo kačo.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^meni se je že dvakrat zgodilo, da mi je študentski servis nakazal denar, do katerega nisem bila upravičena in ker ga nisem hotla vrnit =) sem se zaradi tega pozanimala kako je z pomotoma nakazanim denarjem. in sicer, oseba, kateri je denar nakazan je po zakonu dolžna vrniti denar, v kolikor do njega ni upravičena. tako da se na banki dogovori, da dotični osebi posredujejo dopis, da je prejel nakazilo in da ga prosijo, da ga vrne. če pa njemu osebno ni do tega, da ti ta denar vrne, gre zadeva na civilno sodišče, kjer se ta denar iztoži, sodne stroške pa nosi tisti, ki je v zmoti. v tem primeru ta oseba, kateri si ti denar nakazala. upam, da imaš kako potrdilo o nakazilu=)
Izvoli lep primer in jasna pojasnila:
http://www.financnahisa.si/?site=news&newsid=322
Izvoli lep primer in jasna pojasnila:
http://www.financnahisa.si/?site=news&newsid=322
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov