Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaka alternativa? Poleg starih dobrih taksijev?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Če je Lj potem Bicikel.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ni isto
Po Lj se da itak tudi s trolo prit vsepovsod, kjer se da z Bicikljom. Ampak hvala za idejo, po moje mi se vedno letno trgajo z racuna za Bicikelj, sam se staro Urbano moram najt
Po Lj se da itak tudi s trolo prit vsepovsod, kjer se da z Bicikljom. Ampak hvala za idejo, po moje mi se vedno letno trgajo z racuna za Bicikelj, sam se staro Urbano moram najt
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
OK, novo vprasanje: na kateri postaji LPP-ja je najbolje it dol, ce grema v Iski Vintgar? 19-ka se neki tam okol suce, ampak mi ne uspe ugotovit, katera postaja je najblizja.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Neke vrste rent a car, ce prav razumem? Nimam izpita, ce bi ga imela, ne bi rabila uberja in trol in vsega
- CherryBe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2017
_patchouli_ napisal/-a:OK, novo vprasanje: na kateri postaji LPP-ja je najbolje it dol, ce grema v Iski Vintgar? 19-ka se neki tam okol suce, ampak mi ne uspe ugotovit, katera postaja je najblizja.
Mislim, da moraš iti kar do končne postaje. Za zihr pa kar šoferja vprašaj.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Jaz mam pa eno vprašanje za bančnike oz. koga, ki je komitent koprske banke Konkretno se vprašanje naveuje na banko IN (spletno banko torej), kjer sem uspešno plačala dve položnici, a nikjer ne najdem Natisni potrdilo o plačilu. Brez potrdil pač ne mislim ostati, ker sem vsa leta, ko sem plačevala položnice fizično, shranjevala oz. še vedno shranjujem čisto vsa potrdila.
Kontaktirala sem že njihovo linijo za informacije, pa mi je dvakrat dvignila različna oseba, obe pa povedali različno. Potem sem klicala na matično banko, kjer sem odprla račun in mi je rekla, da to samo na informacijah vedo, nakar sem rekla, če mi lahko kar ukinejo to spletno zadevo, ker mi dva eur provizije vlečejo za to, da ni niti potrdila kot dokazila o plačilu, pa je rekla, da me provizija stane več, če plačujem fizično. Ampak itak plačujem položnice tudi na druga imena v družini, česar pa spletna banka ne omogoča, samo na svoje ime lahko plačujem, torej ne vem, če se mi za dve položnici ravno splača imeti spletno banko oz. minus 2 eur na mesec
Kontaktirala sem že njihovo linijo za informacije, pa mi je dvakrat dvignila različna oseba, obe pa povedali različno. Potem sem klicala na matično banko, kjer sem odprla račun in mi je rekla, da to samo na informacijah vedo, nakar sem rekla, če mi lahko kar ukinejo to spletno zadevo, ker mi dva eur provizije vlečejo za to, da ni niti potrdila kot dokazila o plačilu, pa je rekla, da me provizija stane več, če plačujem fizično. Ampak itak plačujem položnice tudi na druga imena v družini, česar pa spletna banka ne omogoča, samo na svoje ime lahko plačujem, torej ne vem, če se mi za dve položnici ravno splača imeti spletno banko oz. minus 2 eur na mesec
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Spet bančniško vprašanje - ali je možno, da mi Maestro kartice noče povezat na paypal? Kakorkoli obračam, vpisujem številke itd mi niti št kartice ne zazna kot pravilne. CSC št vem da Maestro niti nima, ampak mi je na banki rekla da ne bi smel bit problem, ker naj bi se dalo povezat.
Kakorkoli, pomoč strašno zaželjena
Kakorkoli, pomoč strašno zaželjena
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Hej, ima kdo kako izkušnjo z izposojo e-knjig v cobiss+ sistemu? Rabim za magistrsko, tako da bom ful hvaležna, če bi mi kdo lahko pomagal . Prosimhvala
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Spreminjam vprašanje - ali je kkateri/katera slučajno vlanjena v pravosodno knjižnico in bi mi posodila svoj oddaljen dostop do ene e knjige?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Eno fejsbuk vprašanje! Zakaj mi več ne prikazuje sidebar-a nad chat tabelo na desni strani? Da bi vidla kdo je kaj lajkal/komentiral ipd.? Probala sem že počistit piškotke in se jovo na novo prijavit v fb, sprobala v različnih brskalnikih itd itd, a nič od tega ne pomaga.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Probaj pomanjsat stran (ctrl in -)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov