Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hej, a je ze kdo posiljal alkohol po posti (izven Eu)?
Rada bi poslala par slovenskih likerckov (majhne steklenicke, ni to neka kolicina) v Svico, pa ne vem, koliko kaj preverjajo..
Na guglu je miljon razlicnih odgovorov. Hvala!
Rada bi poslala par slovenskih likerckov (majhne steklenicke, ni to neka kolicina) v Svico, pa ne vem, koliko kaj preverjajo..
Na guglu je miljon razlicnih odgovorov. Hvala!
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
NOVO
Iščem in iščem, pa ne najdem ... direktne povezave z avtobusom iz Kopra do Portoroža. Vse kar najdem od do Pirana, a s prtljago v vročem soncu do Portoroža spet ni tako blizu.
Iščem in iščem, pa ne najdem ... direktne povezave z avtobusom iz Kopra do Portoroža. Vse kar najdem od do Pirana, a s prtljago v vročem soncu do Portoroža spet ni tako blizu.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NUJNO
Pred časom sem zamenjala telefon, kupla sem novega. V prejšnjem (na isto sim kartico) sem mela blokirano št., ki se (blokirana) ni prenesla na nov telefon. prejšnjega telefona več nimam, da bi pogledala, se da mogoče na simobilu uredit da preverijo če se to kako shranjuje kje ta seznam blokiranih št., da bi prišla nazaj do nje?
Pred časom sem zamenjala telefon, kupla sem novega. V prejšnjem (na isto sim kartico) sem mela blokirano št., ki se (blokirana) ni prenesla na nov telefon. prejšnjega telefona več nimam, da bi pogledala, se da mogoče na simobilu uredit da preverijo če se to kako shranjuje kje ta seznam blokiranih št., da bi prišla nazaj do nje?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Tisti, ki uporabljate BOB storitve oz. SIM kartico!
Rada bi imela ločeno SIM, se pravo drugo št. za službo, ker me drugače kličejo na mojega, in sem slišala da ful folka uporablja BOB. Zanima me koliko bi me stala SIM kartica in če je možno met na kartico (sprotno plačevanje), ne naročnino, ker eno že mam pri Simobilu?
Rada bi imela ločeno SIM, se pravo drugo št. za službo, ker me drugače kličejo na mojega, in sem slišala da ful folka uporablja BOB. Zanima me koliko bi me stala SIM kartica in če je možno met na kartico (sprotno plačevanje), ne naročnino, ker eno že mam pri Simobilu?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Ne, kot pravim bi mela na kartico, da bom plačala toliko kot bom dejansko porabla
Recimo to:
https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trgovina/ViewBasket
a to je to, kupim to kartico in mam novo št. in nekaj min pogovora ter sms-ov?
Recimo to:
https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trgovina/ViewBasket
a to je to, kupim to kartico in mam novo št. in nekaj min pogovora ter sms-ov?
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Pa ja, da prideš na Bob moraš najprej kupiti SIM kartico, zapakirano v paketek/škatlico/embalažo ..., SIM kartica te stane 15 €. Potem pa pač kupuješ 'bob' kartice in si filaš račun kot ti paše.
Lepljenje linka s stvarmi v košarici pa ne deluje, ker samo ti vidiš, kaj si dala v košarico.
Lepljenje linka s stvarmi v košarici pa ne deluje, ker samo ti vidiš, kaj si dala v košarico.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov